این عنوان زیبا و جذاب که اولین نسخه اون سال 2007 برای کنسول ها توسط 2k منتشر شد بلاخره راهی PC شد و در پاییز 2011 بصورت همزمان برای هر سه پلتفرم PC,360,ps3 منتشر خواهد شد
با توجهچند نفره ی بازی ارزش داره؟! میارزه واسش بخریم بازی رو؟!
امروز صبح دانلود بازی تموم شد ! و امشب هم تموم شد ! کلش 3 ساعت گیم پلی نبود ! اما قشنگ بود خیلی بهاش حال کردم
نمره ی من 8 هست !
ارزش 2 بار تموم کردن هم داره
اره زیاد نیست ! خیلی کمه ! ولی خیلی قشنگ بود !یعنی انقدر کوتاه هست ؟
داستانش خیلی زیبا بود.گیم پلیش هم در عین کوتاهی ولی خوب بود.کلا بازی خوبی بود گرچه گرافیکش اگه اینطوری نبود خیلی بهتر بود.یعنی انقدر کوتاه هست ؟
دیگه اونقدرا هم که میگی کوتاه نیستش.تو حرفه ای هستی که به این زودی بازی رو تموم کردی صابر.:dاره زیاد نیست ! خیلی کمه ! ولی خیلی قشنگ بود !
امروز صبح دانلود بازی تموم شد ! و امشب هم تموم شد ! کلش 3 ساعت گیم پلی نبود ! اما قشنگ بود خیلی بهاش حال کردم
نمره ی من 8 هست !
ارزش 2 بار تموم کردن هم داره
مثل اینکه بازی رو نرفتی.یک حرکت داره مهره های یارو را می کشه بیرون.کلا خیلی حرکت کشتن داره.درجه داستان رو برام بگو رو رفتی:d
می گم پچی چیزی نداره خشونتش بیشتر بشه فقط نصف کردن که حال نمی ده یه استخونی چیزی هم خرد بشه بزنه بیرون:d
پس مثل اینکه هنوز کامل ابگرید نکردی اون موجودات تاریکی رو.:dابگرید کن بعد میبینی که مدلای دیگه هم میشکه.:dدرجه داستان رو برام بگو رو رفتی:d
می گم پچی چیزی نداره خشونتش بیشتر بشه فقط نصف کردن که حال نمی ده یه استخونی چیزی هم خرد بشه بزنه بیرون:d
دیگه اونقدرا هم که میگی کوتاه نیستش.تو حرفه ای هستی که به این زودی بازی رو تموم کردی صابر.:d
درجه داستان رو برام بگو رو رفتی:d
رو حالت Don اگه بازی میکردی هیچوقت همچین حرفی رو نمیزدی صابر.:dروز تعطیل بود گفتم بشینم پاش دیدم نخیر چه قدر زود تموم شد !
روی متوسط تموم کردم بازی رو !