The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
از کی تا حالا ، برای یک عنوان انلاین کرک افلاین مود عرضه شده ؟؟؟ اونم چیزی مثل این که حتی برای بخش سینگل ارتباط با اینترنت ضروریه وگرنه کلا بازی stop میشه و تا وقتی مجددا ارتباط اینترنت برقرار نشه به جز گزینه reconnect چیزی نشون نمیده ، چه تحت استیم باشه چه uplay
بله افلاین بازی کردن فرضا bf4 ی چیزه ، بازی کردن نسخه کرک شدش هم ی نوع افلاین حساب میشه ، اما این کجا و آن کجا ،
منتظر کرک نباشید ،
تمام این سایت ها و کرک ها فیکه و حاوی تروجان های خطرناک ، امتحانش هم کاملا مجانی ،

آخرین ویرایش:
کسی بازیو گرفته؟ ارزش داره 150 تومن هزینه کنی؟ حجمش برای دانلود چقدره؟
حجمش حدودا 15 گیگ هست
منم تو همین موندم میخام بخرم بازیو ولی میخام ببینم ارزش داره یا نه
خاهشا دوستان اگه کسی بازیو داره بیاد یه فیدبک ببینیم ارزش داره یا نه

من توی پست های قبل نظرم رو در مورد بازی گفتم ! دوباره هم یه سری چیز هارو می گم ، با توجه به اینکه 6 تا نقد اومده و متای بازی 60 هست روی PS4 که گویا مشکلات سرور زیادی هم داره!

من بخوام به این بازی تا اینجا نمره بدم نمره 8 تا 8.5 می دم!

در مورد گرفیک بازی خوب هست ، اما عالی و نسل بعدی نیست ، اما با توجه به محیط بزرگی که داره قابل قبوله!

طراحی ماشین ها خوبه ! بعد از مدت ها Tuning هم توی یک بازی Racing Arcade دیده می شه ، خیلی وسیع نیست و نمی شه انتظار Underground ازش داشت ، اما بازم متناسب هست . ( سازنده ها گفتن بازی رو حداقل 1 سال ساپورت می کنن ، امیدوارم شامل این موارد بشه! اما نظر من فعلا در مورد همینی هست که الان دستمه )

یکی از بزرگ ترین ضعف های الان بازی تعداد خیلی خیلی کم ماشین هاست ، حدود 40 تا ! گرچه با توجه به اینکه می شه کلاس خیلی هاشون رو تغییر داد از یکتواختی در میاد ، اما بازم کمه در هر صورت

ضعف بعدی بازی AI حریف توی بخش Take Down هست، همیشه یک مسیر رو طی می کنن ! اما خوب همون هم بعضی اوقات سخت هست

پلیس ها سمج هستن و 5 تا لول هم هستن ، اما اون عمقی که توی سری Most Wanted بود اینجا نیست ، مثلا کلاس ها متفاوت پلیس ، اما AI خوبی دارن موقعی که توی دید باشین

نمای داخل ماشین هم که خیلی مورد علاقه من بوده توی این بازی هست و خوب کار شده ! جز کمبود دو مورد ، یکی GPS فعال داخل خود کابین ، دوم نبود آیینه های فعال ( احساس می کنم مورد دوم اضافه بشه طی آپدیت )

یه مورد دیگه هم اینکه بعد از Skill Challenge ها موقع نمایش امتیازات و عملکرد کنترل ماشین رو کامل از دستتون خارج می کنه که آزار دهنده هست.

گیم پلی بازی خوبه ، وقتی حالت هندلینگ رو روی Sport بزارین خیلی لذت بخش می شه! هرچی هم لول بالاتر میره این مورد بهتر می شه! قسمت دیگه که باس اشاره کنم تنوع جاده ها و مسابقات هست ، بر اساس جاده رانندگی ها فرق می کنه ، توی جاده های خاکی احساس می شه که دارید رالی بازی می کنید و توی آسفالت یک ریسینگ خوب . ازین موردش واقعا راضی هستم.

جاده ها هم خالی نیستن ، همیشه توی مسیر Skill Challenge های مختلفی هستن که به عنوان کارهای فرعی توی بازی حضور دارن و جوایز خوبی هم بابت انجامشون می دن ( این کارها Base اصلی بازی Rivals بوده )

در مورد PVP ها هم اینکه من تونستم روون و با لگ کم نسبت به سایر Racing ها بازی کنم ، خوب بوده بازی ، هرچی هم لول بالا باشه تفاوت ها احساس می شه ( توی یکی از نقد ها خلافش رو گفته بودن ؛ اما من وقتی مواجه شدم با یک ماشین لول بالا فهمیدن چرتی بیش نگفته )

اما مسابقات Head To Head نداره متاسفانه که خیلی کمبودش احسای می شه!

در مورد داستان زیاد پیشروی نکردم ، اما خود سازنده هم گفته بود انتظار داستان خاصی نداشته باشین ، در مورد تخریب ها گفته شده که محدود بودیم توی همچین بازی و تا جایی که می شد گنجوندیم توی بازی ، تخریب ها خیلی متنوع نیست اما خوبه! زشت نیستن

در مورد Microtransaction ها هم بگم همه چی رو می شه بدست آوورد و هیچ چیزی نیست که فقط با پول واقعی بشه خرید

یک مورد که خودم شدیدا باهاش حال می کنم ، Map بازی هست ، شما اگه بالای سرتون پرنده رد می شه برین توی مپ هم به صورت زنده با زوم کردن می تونین ببینینشون ، حتی حرکت آب رودخونه ها ! و مورد دیگه Fast Travel توی بازی هست که 5 ثانیه هم طول نمی کشه که 4 ثانیه بر می گرده به انتخاب نقطه مورد نظر توسط خودتون + 1 ثانیه پایین اومدن دوربین از نقشه

نکاتی که الان به ذهنم رسید رو گفتم ، اگه سوالی هست بپرسین که جواب بدم ،

ترکیب 1 بازی ریسینگ با ip جدید با قیمت 60 دلار که کاملا هم انلاین باشه 1 حماقت کامل هست بی شک ضرر زیادی برای ubi به جا خواه گذاشت و باعث می شه که این ip برای همیشه به فراموشی سپرده بشه و شماره ی 2 بازی رو به احتمال زیاد هیچ وقت دیگه شاهد نباشیم(تازه امتیازات بازی هم که جالب نیست دیگه رسما امیدی بهش نیست.)

من توی پست های قبل نظرم رو در مورد بازی گفتم ! دوباره هم یه سری چیز هارو می گم ، با توجه به اینکه 6 تا نقد اومده و متای بازی 60 هست روی PS4 که گویا مشکلات سرور زیادی هم داره!

من بخوام به این بازی تا اینجا نمره بدم نمره 8 تا 8.5 می دم!

در مورد گرفیک بازی خوب هست ، اما عالی و نسل بعدی نیست ، اما با توجه به محیط بزرگی که داره قابل قبوله!

طراحی ماشین ها خوبه ! بعد از مدت ها Tuning هم توی یک بازی Racing Arcade دیده می شه ، خیلی وسیع نیست و نمی شه انتظار Underground ازش داشت ، اما بازم متناسب هست . ( سازنده ها گفتن بازی رو حداقل 1 سال ساپورت می کنن ، امیدوارم شامل این موارد بشه! اما نظر من فعلا در مورد همینی هست که الان دستمه )

یکی از بزرگ ترین ضعف های الان بازی تعداد خیلی خیلی کم ماشین هاست ، حدود 40 تا ! گرچه با توجه به اینکه می شه کلاس خیلی هاشون رو تغییر داد از یکتواختی در میاد ، اما بازم کمه در هر صورت

ضعف بعدی بازی AI حریف توی بخش Take Down هست، همیشه یک مسیر رو طی می کنن ! اما خوب همون هم بعضی اوقات سخت هست

پلیس ها سمج هستن و 5 تا لول هم هستن ، اما اون عمقی که توی سری Most Wanted بود اینجا نیست ، مثلا کلاس ها متفاوت پلیس ، اما AI خوبی دارن موقعی که توی دید باشین

نمای داخل ماشین هم که خیلی مورد علاقه من بوده توی این بازی هست و خوب کار شده ! جز کمبود دو مورد ، یکی GPS فعال داخل خود کابین ، دوم نبود آیینه های فعال ( احساس می کنم مورد دوم اضافه بشه طی آپدیت )

یه مورد دیگه هم اینکه بعد از Skill Challenge ها موقع نمایش امتیازات و عملکرد کنترل ماشین رو کامل از دستتون خارج می کنه که آزار دهنده هست.

گیم پلی بازی خوبه ، وقتی حالت هندلینگ رو روی Sport بزارین خیلی لذت بخش می شه! هرچی هم لول بالاتر میره این مورد بهتر می شه! قسمت دیگه که باس اشاره کنم تنوع جاده ها و مسابقات هست ، بر اساس جاده رانندگی ها فرق می کنه ، توی جاده های خاکی احساس می شه که دارید رالی بازی می کنید و توی آسفالت یک ریسینگ خوب . ازین موردش واقعا راضی هستم.

جاده ها هم خالی نیستن ، همیشه توی مسیر Skill Challenge های مختلفی هستن که به عنوان کارهای فرعی توی بازی حضور دارن و جوایز خوبی هم بابت انجامشون می دن ( این کارها Base اصلی بازی Rivals بوده )

در مورد PVP ها هم اینکه من تونستم روون و با لگ کم نسبت به سایر Racing ها بازی کنم ، خوب بوده بازی ، هرچی هم لول بالا باشه تفاوت ها احساس می شه ( توی یکی از نقد ها خلافش رو گفته بودن ؛ اما من وقتی مواجه شدم با یک ماشین لول بالا فهمیدن چرتی بیش نگفته )

اما مسابقات Head To Head نداره متاسفانه که خیلی کمبودش احسای می شه!

در مورد داستان زیاد پیشروی نکردم ، اما خود سازنده هم گفته بود انتظار داستان خاصی نداشته باشین ، در مورد تخریب ها گفته شده که محدود بودیم توی همچین بازی و تا جایی که می شد گنجوندیم توی بازی ، تخریب ها خیلی متنوع نیست اما خوبه! زشت نیستن

در مورد Microtransaction ها هم بگم همه چی رو می شه بدست آوورد و هیچ چیزی نیست که فقط با پول واقعی بشه خرید

یک مورد که خودم شدیدا باهاش حال می کنم ، Map بازی هست ، شما اگه بالای سرتون پرنده رد می شه برین توی مپ هم به صورت زنده با زوم کردن می تونین ببینینشون ، حتی حرکت آب رودخونه ها ! و مورد دیگه Fast Travel توی بازی هست که 5 ثانیه هم طول نمی کشه که 4 ثانیه بر می گرده به انتخاب نقطه مورد نظر توسط خودتون + 1 ثانیه پایین اومدن دوربین از نقشه

نکاتی که الان به ذهنم رسید رو گفتم ، اگه سوالی هست بپرسین که جواب بدم ،
دوست عزی اولا واقعا ممنون که توضیح دادی
اگه برات مقدوره یه ویدیو که داری بازی میکنی برامون بزار.
دوباره شک کردم برا خرید بازی

البته دوست عزیز گذشته از این گرافیک متوسطی که داره و گیم پلی و امتیازاتش ، خریدش کلا منتفیه ، اما در رابطه با کرک و بازی افلاین ، 3Dm یا اسکیدرو و یا هر کدوم از این گروهها امکان نداره بدون هک کردن سرورهای بازی بتونن به اون اپگریدها و ارتقاع و و و .. دست پیدا کنن ، و تو غالب پچ با ی کرک عرضه کنن ،
از طرفی بازی کردن بدون ارتقا و اپگرید به هیچ دردی نمیخوره چه برسه به اینکه با کرک حتی انلاین بشه اما قطعی مکرر داشته باشه ،

دوست عزی اولا واقعا ممنون که توضیح دادی
اگه برات مقدوره یه ویدیو که داری بازی میکنی برامون بزار.
دوباره شک کردم برا خرید بازی

خوب آپلود ویدیو برام با این نت ذغالی خیلی سخته و اینکه این برنامه هایی که کپچر می کنن ویدیو هاشون حجم بالایی داره! هم اینکه شما هم خوشتون نمیاد که بیایین مثلا 50 مگ مصرف کنید برای 20 ثانیه!
اما به هر حال من 2 تا ویدیو کوتاه می زارم ، یکی رو تبدیل کردم کیفیت خوب نیست ، اما برای نشون دادن قابلیت Fast Travel و رانندگی بد نیست
ویدیو دوم هم روی کیفیت پایین ShadowPlay ضبط کردم اما تبدیلی انجام ندادم روش ، برای بهتر فهمیدن توصیه می کنم از Twitch.tv پیگیری کنید.

ویدیو 1

ویدیو 2

آخرین ویرایش:
خوب آپلود ویدیو برام با این نت ذغالی خیلی سخته و اینکه این برنامه هایی که کپچر می کنن ویدیو هاشون حجم بالایی داره! هم اینکه شما هم خوشتون نمیاد که بیایین مثلا 50 مگ مصرف کنید برای 20 ثانیه!
اما به هر حال من 2 تا ویدیو کوتاه می زارم ، یکی رو تبدیل کردم کیفیت خوب نیست ، اما برای نشون دادن قابلیت Fast Travel و رانندگی بد نیست
ویدیو دوم هم روی کیفیت پایین ShadowPlay ضبط کردم اما تبدیلی انجام ندادم روش ، برای بهتر فهمیدن توصیه می کنم از Twitch.tv پیگیری کنید.

ویدیو 1

ویدیو 2
دوست عزیز ممنون.
فقط به عنوان سوال آخر
من اینترنت 4 مگ اسیاتک دارم.میتونم بدون قطعی بازی کنم؟
کلا به نظر شما که داری این بازیو انجام میدی ارزش داری بخرمش یا با بازیا ماشین سواری دیگه فرق آنچنان نمیکنه؟
فداتتتتتت

دوست عزیز ممنون.
فقط به عنوان سوال آخر
من اینترنت 4 مگ اسیاتک دارم.میتونم بدون قطعی بازی کنم؟
کلا به نظر شما که داری این بازیو انجام میدی ارزش داری بخرمش یا با بازیا ماشین سواری دیگه فرق آنچنان نمیکنه؟
فداتتتتتت

خوب کیفیت اینترنت فقط به پهنای باند نیست ، ببینین بقیه بازی های آنلاین چطور هست !

در مورد ارزش هم از نظر من داره ، چون خیلی وقته چنین بازی نبوده! و اینکه گفتم تا اینجای کار نمره من 8 الی 8.5 به بازی و اگه از بازی حمایت کنه سازنده و اضافه کردن چیزهایی تجربه بهتری هم داره!
اما بازم بر می گرده به خودتون

خوب کیفیت اینترنت فقط به پهنای باند نیست ، ببینین بقیه بازی های آنلاین چطور هست !

در مورد ارزش هم از نظر من داره ، چون خیلی وقته چنین بازی نبوده! و اینکه گفتم تا اینجای کار نمره من 8 الی 8.5 به بازی و اگه از بازی حمایت کنه سازنده و اضافه کردن چیزهایی تجربه بهتری هم داره!
اما بازم بر می گرده به خودتون
تا الان برا بقیه بازیها هیچ مشکلی نداشتم(تا الان با پی اس 3 آنلاین بازی میکردم)
انشاالله میخرم بازیو.باهم اونجا میبینمت
از راهنمایی هات هم ممنون

تا الان برا بقیه بازیها هیچ مشکلی نداشتم(تا الان با پی اس 3 آنلاین بازی میکردم)
انشاالله میخرم بازیو.باهم اونجا میبینمت
از راهنمایی هات هم ممنون

قربونت ، ایشالله خوشت بیاد :bighug:

یه مسابقات Head To Head هم اضافه کنه برای بازی خعلی خوب می شه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or