The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
تو نگران حجمتی؟ :دی
مسئله اینجاست وقتی آنلاینه یعنی باید بخریش و وارد بازی بشی اون موقع میری سینگل فقط باید به نت وصل باشه و حجم خاصی نمیخوره!
فقط کرک شدنش مهمه که شاید کرک نشه! کرکم نشه باید دست تو جیبت کنی یا هم بیخیال شی :دی
پس چی؟مگه شما نامحدود دارید؟8گیگ ماهانه دارم 512 شبانه رایگان 13تومن.هر شب هم دانلود میکنم.یعنی حدود 50گیگ ماهانه مصرف میکنم با 13تومن
یه اینترنت درست و حسابی بهمون نمیدن یکم آنلاین بازی کنیم.نامحدود نمیدن اینجا.خیلی دوست دارم GTA V آنلاین بازی کنم

3ykxq5c6rdahiw3ubmou.jpg

این چه AA داغونیه !!!!!!!!!!!!!!
بابا رضا بذار بازی بیاد بعد ترول کن خوب طرف aa off کرده حتما

پس چی؟مگه شما نامحدود دارید؟8گیگ ماهانه دارم 512 شبانه رایگان 13تومن.هر شب هم دانلود میکنم.یعنی حدود 50گیگ ماهانه مصرف میکنم با 13تومن
یه اینترنت درست و حسابی بهمون نمیدن یکم آنلاین بازی کنیم.نامحدود نمیدن اینجا.خیلی دوست دارم GTA V آنلاین بازی کنم

کدوم شرکت اینترنتی هستی که تو یه ماه شبانه تا 50 گیگ دان داری ؟

کدوم شرکت اینترنتی هستی که تو یه ماه شبانه تا 50 گیگ دان داری ؟
مخابرات هست.البته طرح قدیمیه و الان نمیدن.هر شب با سرعت 512کیلوبیت میتونم 1.200گیگ دانلود کنم که تو 30 روز میشه36گیگ+8گیگ حجم اصلی میشه 44گیگ.سرعت دانلود همیشه ثابته و حدود 70تا 80هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or