The CREW 2

dv1g_tc2b-main-header-v3-desktop_ncsa.wdp_(2).jpg

نام بازی: The Crew 2
سازنده و ناشر: Ubisoft
سبک: MMO Racing
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 29 JUN 2018 ( 8 تیر 1397 )

یک بازی ویدیویی مسابقه ای است که توسط Ivory Tower طراحی شده و توسط Ubisoft برای مایکروسافت ویندوز، پلی استیشن 4 و ایکس باکس منتشر شده است. این دنباله ای برای The Crew 2014 است. بازی دارای ویژگی یک محیط باز در جهان باز برای گردش ازاد در محیطی سراسر تفریحی کوچک شده ایالات متحده است. این بازی به بازیکنان اجازه می دهد تا انواع وسایل نقلیه شامل اتومبیل، موتور سیکلت، قایق و هواپیما را کنترل کنند. این بازی در تاریخ 29 ژوئن 2018 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
پچ آفلاین بالاخره برای بازی منتشر شد.
حجم آپدیت روی استیم 10.4 گیگه و بعد نصب وقتی بازی رو اجرا میکنین میتونین انتخاب کنین که میخواید آنلاین بازی کنین یا آفلاین.
View attachment 396684

البته فعلا سرورها رو هم دارن به روز میکنن و در دسترس نیستن.
بعد از آنلاین شدن سرورها میشه کامل تست کرد.

Ubi هنوز جزئیات آپدیت رو نداده.
خلاصه هر گلی اینجا به سر خودشون بزنن همون رو بعدا در موتورفست هم میبینیم که خب خیلی امیدوارکنندست.

View attachment 396683
بازی رو مثل نسخه اول رو استیم تهیه کردم اما برخلاف نسخه اول که بلافلاصله بعد از خرید با کلی ذوق و شوق بازی کردم و تموم کردم سر داستان Shut Down شدن سرور ها و ندادن Offline Patch برای نسخه اول ، نسخه دوم رو صبر کردم تا اینکه پچ آفلاین ـش عرضه بشه تازه شروع به بازی کردنش بکنم ، بحث نتونستن نیست وگرنه TCU ایجاد نمیشد ، بحث نخواستن ـه ، بازی ها ساخته میشن نه صرفا برای سودآوری تجاری ، بازی ها ساخته میشن برای اینکه تجربه بشن ؛ این هنره :x:x:x

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
منکه میزنم آفلاین مد، بعد Continue رو میزنم میگه آنلاین نیستی بعد تلپورت میشه تو منوی آنلاین مد
یکبار نیازه که آنلاین لاگین کنی تا سیوهات رو بگیره یا اگه نداری باید بسازی و آنلاین بشی که بازی خرت و پرتهاش رو نصب کنه.
از اون به بعد دفعه های بعد کاملا میتونی آفلاین بازی کنی.

بخش آنلاین همچنان مونده که خب برای مولتی پلیر و کاستوم لیوری ها و خرت و پرتهایی که آنلاک میشن و... تو اون بخش در دسترس باشن.
احتمالا با این آپدیت حتی اگه بعدها یک در صد یوبی این کاستوم لیوری ها و محتواهای اضافه بخش آنلاین رو هم به بازی نیاره خود مادسازها به راحتی میتونن به بخش آفلاین اضافشون کنن.

من رو ps5 تا میام وارد شم میگه آپدیت کن در صورتی که هیچ آپدیتی نداده دی ان اس خاصی باید بزنم منتظر بودم آفلاین بشه الانم که آپدیت نمیشه

اون موقع که یک دلار بود روی فایو خریدمش، همه ی پلی لیست هارو رفتم ، کنسولم رو عوض کردم ، سیو ها هم انتقال ندادم، میخوام بدونم پیشرفتم ریست شده یا روی اکانت ذخیره شده؟
موتورفست که ذخیره شده بود.

اون موقع که یک دلار بود روی فایو خریدمش، همه ی پلی لیست هارو رفتم ، کنسولم رو عوض کردم ، سیو ها هم انتقال ندادم، میخوام بدونم پیشرفتم ریست شده یا روی اکانت ذخیره شده؟
موتورفست که ذخیره شده بود.
بازی آنلاینه پس باید انتقال پیدا کنه.
فقط تو بازی لاگین کن تا سینک بشه.

• Like
Reactions: AM!R
بازی روی استیم تخفیف خیلی خوبی روی همه ادیشن ها خورده :

با توجه به عرضه آپدیت آفلاین (با اینکه خیلی بهتر از این هم می تونستن پیاده ـش کنن) حالا میشه گفت وقت خرید خیلی خوبی برای بازی ـه :-bd:-bd:-bd

با سلام
دوستان این بازی برای کامیپوتر کرک شده
الان گیم پد متصل میکنم نمیشناسه
کار خاصی باید کرد ؟
برای تنظیم کیبورد هم هرچی تغییر میدم اعمال نمیشه متاسفانه
با سپاس

آخرین ویرایش:
با سلام
دوستان این بازی برای کامیپوتر کرک شده
الان گیم پد متصل میکنم نمیشناسه
کار خاصی باید کرد ؟
برای تنظیم کیبورد هم هرچی تغییر میدم اعمال نمیشه متاسفانه
با سپاس
گیم پد کار میکنه ولی تو منوی اول بازی ممکنه که نه.
تو خود بازی مشکلی نداره.
فایل اجرایی بازی رو به استیم اضافه کن و از اونجا بازی رو اجرا کن.
یک بار تست کن که مشکل حل شده یا نه.

اگه نه از تو لایبرری روی بازی راست کلیک کن و این گزینه رو فعال کن:
Properties → Controller → Enable Steam Input

ببین مشکل حل میشه یا نه.

بازی روی استیم تخفیف خیلی خوبی روی همه ادیشن ها خورده :

با توجه به عرضه آپدیت آفلاین (با اینکه خیلی بهتر از این هم می تونستن پیاده ـش کنن) حالا میشه گفت وقت خرید خیلی خوبی برای بازی ـه :-bd:-bd:-bd
میخواستم بگیرم درنگ کردم، دیدم بیشترین تخفیف 98 درصد بوده و اینکه سال پیش چرا این تخفیف از زیر دستم رد شده عجیبه!

• Smile
Reactions: m.d.makan
من دانلودش کردم موقع نصب دیدم ۳۶ گیگ فضا میخواد شوکه شدم ولی وقتی نصب شد و ران شد فهمیدم چرا ۳۶ گیگ میخواست
تکسچر ها همه از دم 720p
برای بازی ریسینگ رو PC مگه frame cap میذارن :| رو 60 میذارم یک گوستینگ ریزی داره

در کل الان دو به شک ام که پاکش کنم یا نه

من دانلودش کردم موقع نصب دیدم ۳۶ گیگ فضا میخواد شوکه شدم ولی وقتی نصب شد و ران شد فهمیدم چرا ۳۶ گیگ میخواست
تکسچر ها همه از دم 720p
برای بازی ریسینگ رو PC مگه frame cap میذارن :| رو 60 میذارم یک گوستینگ ریزی داره

در کل الان دو به شک ام که پاکش کنم یا نه
دلیلش به خاطر فیزیک بازیه که اول برای کنسول نوشته میشه.
که نهایتا برای 60 فریم بهینست ، چون فیزیک این بازیها به فریم وابستست و خب اگه بالاتر از اون بره مشکلات دیگه ای پیش میاد ، برای همین قفلش کردن.

به اینها میگن Frame tied physics
حتی فورتزا هورایزنها هم اینطورن با اینکه روی PC فریم آنلاک دارن یا حتی NFS ها و...
فریم که میره بالای 60 حتی میشه که گاها فیزیک بازی به هم بریزه و انگاری که داری چیت میکنی یا همچین چیزی... میشه تایمهای سریعتری رو نسبت به حالت 60 فریم قفل زد یا برعکس.
این یک نشونشه که برای هورایزن پیش میاد و خب دلیلش همینه که بازی از پایه برای کنسولها نهایتا 60 فریم ساخته شدن.

بهینه کردن بین کنسول و PC طوری که بخوان مثل هم و با شرایط منصفانه ای اجرا بشن کار سختیه.
مخصوصا تو بازیهای جدیدتر که کراس پلی بین PC و کنسول هم دارن.
این میشه که کنسولها به دلیل محدودیتشون گاها ترمز استودیوها رو برای مدرن تر کردن و به روز کردن بعضی از ویژگیها میکشن.
این تو بازیهای ریسینگ یکی از مشکلاتیه که استودیوها از قبل طراحی بازی باید برای خودشون رفع کنن که میخوان چه کار کنن.

اصلا یکی از دلایلی که همین فورتزا موتوراسپورت آخری بخش مولتی پلیرش روی 60 فریم قفل بود همین بوده ، چون کراس پلی هم داره.
از اونطرف سری اس هم وجود داشت.

========
Crew 2 رو اگه برای تکسچرهاش میخوای بازی کنی کلا بزار کنار.
Crewها مخصوصا نسخه اول و دوم بیشتر برای دنیای وحشتناک بزرگش ، وجود NPCها ، شکل و نحوه پیشرفت در بازی و آنلاک کردن ماشینها و... هست که جذابه.

کلا گرافیک خیلی اورریتده اونهم وقتی که خود بازی چیزی برای ارائه نداشته باشه ولی اگه داشته باشه خب میشه به راحتی با گرافیک کنار اومد.
این بازی برای 2018ست ، شاید نسبت به FH4 از لحاظ گرافیکی عقبتر باشه ولی از خیلی جهات میتونه نسبت به اون سرگرم کننده تر باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or