من دانلودش کردم موقع نصب دیدم ۳۶ گیگ فضا میخواد شوکه شدم ولی وقتی نصب شد و ران شد فهمیدم چرا ۳۶ گیگ میخواست
تکسچر ها همه از دم 720p
برای بازی ریسینگ رو PC مگه frame cap میذارن

رو 60 میذارم یک گوستینگ ریزی داره
در کل الان دو به شک ام که پاکش کنم یا نه
دلیلش به خاطر فیزیک بازیه که اول برای کنسول نوشته میشه.
که نهایتا برای 60 فریم بهینست ، چون فیزیک این بازیها به فریم وابستست و خب اگه بالاتر از اون بره مشکلات دیگه ای پیش میاد ، برای همین قفلش کردن.
به اینها میگن Frame tied physics
حتی فورتزا هورایزنها هم اینطورن با اینکه روی PC فریم آنلاک دارن یا حتی NFS ها و...
فریم که میره بالای 60 حتی میشه که گاها فیزیک بازی به هم بریزه و انگاری که داری چیت میکنی یا همچین چیزی... میشه تایمهای سریعتری رو نسبت به حالت 60 فریم قفل زد یا برعکس.
این یک نشونشه که برای هورایزن پیش میاد و خب دلیلش همینه که بازی از پایه برای کنسولها نهایتا 60 فریم ساخته شدن.
بهینه کردن بین کنسول و PC طوری که بخوان مثل هم و با شرایط منصفانه ای اجرا بشن کار سختیه.
مخصوصا تو بازیهای جدیدتر که کراس پلی بین PC و کنسول هم دارن.
این میشه که کنسولها به دلیل محدودیتشون گاها ترمز استودیوها رو برای مدرن تر کردن و به روز کردن بعضی از ویژگیها میکشن.
این تو بازیهای ریسینگ یکی از مشکلاتیه که استودیوها از قبل طراحی بازی باید برای خودشون رفع کنن که میخوان چه کار کنن.
اصلا یکی از دلایلی که همین فورتزا موتوراسپورت آخری بخش مولتی پلیرش روی 60 فریم قفل بود همین بوده ، چون کراس پلی هم داره.
از اونطرف سری اس هم وجود داشت.
========
Crew 2 رو اگه برای تکسچرهاش میخوای بازی کنی کلا بزار کنار.
Crewها مخصوصا نسخه اول و دوم بیشتر برای دنیای وحشتناک بزرگش ، وجود NPCها ، شکل و نحوه پیشرفت در بازی و آنلاک کردن ماشینها و... هست که جذابه.
کلا گرافیک خیلی اورریتده اونهم وقتی که خود بازی چیزی برای ارائه نداشته باشه ولی اگه داشته باشه خب میشه به راحتی با گرافیک کنار اومد.
این بازی برای 2018ست ، شاید نسبت به FH4 از لحاظ گرافیکی عقبتر باشه ولی از خیلی جهات میتونه نسبت به اون سرگرم کننده تر باشه.