The Bureau: XCOM Declassified | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    xcom

60uzp9ggb6ycle9sp9zt.jpg
4bc58d76e1dfd_featured_without_text_xcom.jpg

2K Games
2K Marin
Sci-Fi First-Person Shooter
Release: Agust 2013​

ادامه ای بر یکی از بهترین عناوین تاریخ PC !
ولی در سبکی کاملا متفاوت ،دیگر خبری از یک استراتژی مرموز با فضایی های ساکت وترسناک نیست.

پس از تاخیرهای فراوان و حتی اخباری مبنی بر کنسل شدن بازی امروز 2K Games امروز رسما تایید کرد، بازی با نام کامل The Bureau: XCOM Declassified در آگوست سال جاری منتشر خواهد شد.

سبک بازی Tactical Shooter خواهد بود و سازندگان آن را با سری Rainbow Six مقایسه کرده اند. داستان بازی در سال 1962 اتفاق خواهد افتاد و به هجوم بیگانگان در اوج درگیری های جنگ سرد خواهد پرداخت.

استودیوی 2K Marin که پیش از این به عنوان سازنده ی BIOSHOCK 2 شناخته می شد وظیفه ی ساخت بازی را بر عهده خواهد داشت.

درست است همه چیز نسبت به سایر عناوین اصلی این سری تغییر کرده و با یک Spin-off طرفیم اما این دلیل بر بد بودن XCOM جدید نیست.
علی رغم همه ی تاخیرها با توجه به نام بزرگ این سری و استودیوی سازنده می توان انتظار داشت تا دوباره از یکی از خاص ترین بازی های تاریخ لذت ببریم!

xcom.jpg

آخرین ویرایش:
یه نفر که بازی کرده بیاد یه توضیحاتی در مورد بازی بده. اون ماشینهای کلاسیکی که داخل بازیه رو میشه سوار شد یا فقط دکورن؟! اگه دکورین که به درد نمیخوره این بازی...

حدود 2 ساعت بازی کردم .
مثل نسخه قبل حالت tactical strategy نداره و بازی اکشن شده و خودتون باید شخصیت اصلی و کنترل کنید و به نیروهاتون دستور بدید (تقریبا مثل Tom Clancy's Ghost Recon )
- از نظر گرافیک زیاد جالب نیست البته زیاد بد نیست قبل تحمل هست
- مثل نسخه قبل می تونید سرباز استخدام کنید و تجهیزاتشون و تغییر بدید و داخل بازی امکان مردنشون هست و با سرباز جدید جایگزین می کنید .
کنترل بازی هم تقریبا مثل mafia 2 هست (از نظر کنترل موس و کیبورد )
- در کل بازی خوبی هست ولی من نسخه قبل و ترجیح می دادم
نمره از 10 >7.5 می دم

با سلام من توی اول بازی گیر کردم اونجایی که یک اسانسور بزرگ هست که باید بیاد بالا میگه یک دکمه رو بزن اما هیچ دکمه ای کنار اون کار نمیکنه لطفا راهنمایم کنید

760r4cn2ol0ewjvsqfht.jpg

منم چند دقیقه بازی کردم
ظاهر بازی شباهت زیادی به مافیا 2 داره.گیم پلی بازی شباهت زیادی به مس افکت و سری Ghost Recon داره
گرافیک و نورپردازی در سطح بخوبیه و عالی نیست
در کل به نظرم بازی خوبیه و ارزش یه بار امتحان کردن رو داره

آخرین ویرایش:
یک ساعتی بازی کردم به نظرم بازی اینجوری هم که منتقدا کوبیدن و تاپیکشم اینجا داره خاک میخوره نیست ! البته بیشتر باید برم جلو تا نظر بهتری بدم ولی تا اینجا که ازش کاملاً راضیم ...

خوب بازی را تموم کردم ! واقعاً تعجب می کنم چرا نمراتش اینقدر پایین بوده !! والا من هرچی فکر می کنم نمی تونم دلیلی پیدا کنم که بازی نمره ای زیر 8 بگیره !
البته بازی ضعف هایی هم داره از جمله باگ های آزاردهنده ای که نمی دونم به کرک برمی گرده یا نسخه اصلی هم همینطوره و همچنین شخصیت پردازی نامطلوب همراهان !
اما به طور کلی یه عنوان سرگرمکننده و حتی میشه گفت اعتیاد آور هست که به دوستان توصیه می کنم لااقل یکبار تمومش کنند ....

هر کدوم از همراهها ممکنه هر لحظه بمیرن و کس دیگه جایگزینشون بشه. دیگه چیه اونا نیاز به شخصیت پردازی داره؟
درسته که یه نفر دیگه جاش رو میگیره ولی باید در نظر داشته باشی که با بالا رفتن rank هر سرباز نیرو های جدیدی بهش اضافه میشه که سرباز های جدید این مسیر رو باید از اول طی کنند

- - -ویرایش - - -

اون دوستانی که خوششون نیومده بهتره بازی رو ادامه بدن چرا که با بهتر شدن سرباز ها و بالا رفتن درجه شون در بازی بازی خیلی هجان انگیز تر میشه و دست بازیباز رو برای آزادی عمل بیشتر باز میکنه
در کدوم بازی شما میتونید از هم رزمتون بخواید تا به پشت دشمن بره و صداش کنه تا حواسش پرت بشه شما یا هرکی که شما بگید بزندش و از ایم مثال ها خیلی زیاد ...
توصیه میکنم از روش های فراوانی که در آموزش های بازی هم بهش اشاره میشه استفاده کنید

بازی رو تازه شروع کردم و خیلی جالبه منتهی سخت! آدم بر حسب عادت میگه شوتره دیگه تیر اندازی کن. بعد به خودت میای میبینی همه همراها دارند داد میزنند دکتر دکتر ...... :| مهمات خودت هم ته کشیده! یک سربازم تازه شد رنک 2 بدبخت به شهادت رسید!
وقت خیلی کمی میده برای کمک به همراه ها
عزیزان درجه سختی متوسط یا همون Normal توی این بازی کدوم میشه. چهارتا داره. دومی یا سومی؟ روی میزان مهمات داخل محیط تاثیر میذاره؟

بازی رو تازه شروع کردم و خیلی جالبه منتهی سخت! آدم بر حسب عادت میگه شوتره دیگه تیر اندازی کن. بعد به خودت میای میبینی همه همراها دارند داد میزنند دکتر دکتر ...... :| مهمات خودت هم ته کشیده! یک سربازم تازه شد رنک 2 بدبخت به شهادت رسید!
وقت خیلی کمی میده برای کمک به همراه ها
عزیزان درجه سختی متوسط یا همون Normal توی این بازی کدوم میشه. چهارتا داره. دومی یا سومی؟ روی میزان مهمات داخل محیط تاثیر میذاره؟

SQUADDIE میشه همون حالت نرمال .

از Battle Focus استفاده کن و افراد مهم تر دشمن رو بزنید تا قوای حریف کمتر بشه . مثلا فضایی ها یه فرمانده دارن که بهشون یه نوع Armor میده که به شکل نوار ابی رنگ به میزان سلامتیشون اضافه میشه . اول این موجود اصلی رو بزن تا نتونه به بقیه کمک کنه .

بازی کلا خواسته سبک جدیدی رو در بازی های شوتر فرماندهی اجا کنه که به نظر من خیلی خیلی موفق بوده ولی ای کاش روی جزییات بیشتر تمرکز میکردن تا به یه ستاره تبدیل بشه

بازی رو تموم کردم. بازی خوبی بود در کل. مکانیزم گیم‎پلی که شبیه ME بود. داستان بازی هم خیلی خوب بود، اینو فقط کسایی می‎دونن که تا آخر بازیو ادامه دادن :d
گرافیک بازی هم خــــعلــــی خفن بود:d، بازی‎های آخر نسل روی PC کاملاً در حد و اندازه نسل بعد شدن، همین الان BF4 نسخه بتاش تفاوت زیادی با BF3 نداره :d
در کل عاشق اینم که از یه بازی انتظار زیادی نداشته باشم و وقتی تجربش می‎کنم سورپرایز شم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or