The Bureau: XCOM Declassified | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    xcom

60uzp9ggb6ycle9sp9zt.jpg
4bc58d76e1dfd_featured_without_text_xcom.jpg

2K Games
2K Marin
Sci-Fi First-Person Shooter
Release: Agust 2013​

ادامه ای بر یکی از بهترین عناوین تاریخ PC !
ولی در سبکی کاملا متفاوت ،دیگر خبری از یک استراتژی مرموز با فضایی های ساکت وترسناک نیست.

پس از تاخیرهای فراوان و حتی اخباری مبنی بر کنسل شدن بازی امروز 2K Games امروز رسما تایید کرد، بازی با نام کامل The Bureau: XCOM Declassified در آگوست سال جاری منتشر خواهد شد.

سبک بازی Tactical Shooter خواهد بود و سازندگان آن را با سری Rainbow Six مقایسه کرده اند. داستان بازی در سال 1962 اتفاق خواهد افتاد و به هجوم بیگانگان در اوج درگیری های جنگ سرد خواهد پرداخت.

استودیوی 2K Marin که پیش از این به عنوان سازنده ی BIOSHOCK 2 شناخته می شد وظیفه ی ساخت بازی را بر عهده خواهد داشت.

درست است همه چیز نسبت به سایر عناوین اصلی این سری تغییر کرده و با یک Spin-off طرفیم اما این دلیل بر بد بودن XCOM جدید نیست.
علی رغم همه ی تاخیرها با توجه به نام بزرگ این سری و استودیوی سازنده می توان انتظار داشت تا دوباره از یکی از خاص ترین بازی های تاریخ لذت ببریم!

xcom.jpg

آخرین ویرایش:
من زیاد با سری های xcom آشنا نیستم. چون از وقتی چشم باز کردم همش داشتم silent storm می‌زدم.
ولی این Enemy unknown رو یکم تا حدودی زدم و باید بگم بازی (رو درجه normal حتی) اصلاً شوخی باهاتون نداره!
یادمه با این که تکنولوژیم خیلی خوب جلو رفته بود یه مرحله رو دست کم گرفتم و 3 کشته دادم. آدم وقتی سربازاش بمیره (و آتو سیو و سیو نداشته باشه!!) نابود می‌شه جداً!

یه تناقض شدید حس میشه /:)
اگر بازی تو زمان آینده اتفاق میفتاد بهتر بود بنظرم. این موجودات فضاییش یکم کارتونی نیستن؟ :|

فکر کنم اون یاروی یکم کارتونی خود موجود فضایی اصلی نباشه، بلکه برده هاشونن (شبیه ربات ارگانیک) که مهندسی شدن برای خدمت به بیگانگان.
بازی enemy unknown که تنوع خوبی داشت تو بیگانه‌ها. ببینیم این یکی چطوره!

DAT CRT!!!

آخرین ویرایش:
Enemy Unknown چند ماهه ریلیز شده و به انتخاب اکثر سایت ها و نشریات یکی از بهترین بازی های سال بوده. بعد کلا تاپیکش 4 صفحه است! چون استراتژیه.
بعد این دو ماه تا ریلیزش مونده دو صفحه پر کرده! چون اکشنه.
جدی جدی استراتژی داره می میره! سازنده ها حق دارن دیگه استراتژی نزنن!

یچی بهم میگه قراره برای ماه ها و یا حتی سالها اینو بازی کنم! بنظر خیلی معتادکننده میاد!
مخصوصاً اگه یه دیولاپ کیت هم داشته باشه دیگه خداس!

کمتر از 10 روز دیگه بازی بصورت رسمی رلیز میشه بنابراین تاپیک مهم میشه . نسخه ی قبلی با اینکه شاهکار به تمام معنا بود دوستان استقبال نکردن و تاپیکش به زور به 4 صفحه رسید !! امیدوارم با تغییر سبک بازی از استراتژی به اکشن طرفداران بازی هم دو چندان بشن و همه از این عنوان خاص و جذاب لذت ببرند .

کمتر از 10 روز دیگه بازی بصورت رسمی رلیز میشه
به شدت استقبال میشه
امیدوارم با تغییر سبک بازی از استراتژی به اکشن
البته با کلمه اکشن نباید گیمرها یاد اکشن Gears Of War بیفتند.باز هم بازی شدیدا بر روی تاکتیک تاکید داره
Without Tactic = Your Done :d

Minimum System Requirements
CPU: Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz
RAM:2 GB RAM
VGA: DirectX9 Compatible ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT
HDD:12 GB available space
Sound: DirectX Compatible

Recommended System Requirements
CPU: Quad Core Processor
RAM:4 GB RAM
VGA: DirectX11 Compatible, AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GeForce GTX 560
HDD: 12 GB available space
Sound: DirectX Compatible

Note: Incompatible with Intel HD 3000 Integrated Graphics

خدای نکرده گیم پلیش هم سبک با enemy unknown که نیست نه ؟
تاتیکال شوتر و استراتژی نوبتی ؟:d
آخه قبلی رو بازی نکردم نمیدونم چه خبر بود
نه خیر.
ولی به نظر من اگر اونو بازی نکردی اینو علی الحساب بذار کنار برو اونو بزن که خیلی عالیه.

- - -ویرایش - - -

کمتر از 10 روز دیگه بازی بصورت رسمی رلیز میشه بنابراین تاپیک مهم میشه . نسخه ی قبلی با اینکه شاهکار به تمام معنا بود دوستان استقبال نکردن و تاپیکش به زور به 4 صفحه رسید !! امیدوارم با تغییر سبک بازی از استراتژی به اکشن طرفداران بازی هم دو چندان بشن و همه از این عنوان خاص و جذاب لذت ببرند .
آره ما که هر چی رفتیم سر زدیم به تاپیک پرنده پر نمی زد! تازه خودم سه بار اون جا پست زدم و سوال پرسیدم که فقط یه بارشو دوستان جواب دادن!
امیدوارم این مثل Dawn of War نشه که با تغییر سبک حسابی افت بکنه.
من اسراتژی می خوام!

به هیچ وجه توقع نداشته باشین موفقیت Enemy Unknown رو تکرار کنه,به دو دلیل!!!:d
1.دنیای XCom اصلیتش با استراتژی بوده و بدعت پذیر نیست!!!:d
2.موفقیت Enemy Unknown تکرار شدنی نیست!!!:d
فکر کنم از معدود کسانی بودم تو سایت که بازی رو همون موقع که اومد بازی کردم,امیدوارم این اتفاق واسه این نسخه نیوفته و دوستان استقبال کنن ازش!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or