من امروز بلا فاصله بعد اینکه دانلود شد تستش کردم و اول از همه باید بگم خسته نباشی. بازیت بشدت جذاب و زیباست ولی خوب مشکلات ریزی داره که به نظرم میشه درستش کرد (میخام تمام اشکالاتی که دیدم رو بگم چون میتونه برات بهتر باشه. امید وارم ناراحت نشی)
اولین مشکل بیشتر سوتی شکله. وقتی که اخر مرحله اول با توپ دیگه ای یک دیالوگ داری اخرش خود توپ شجاع میگه "موفق باشی توپ شجاع و ...." احتمالا منظورت اینبوده که اون توپ دیگه باید اینو می گفت ولی خود توپ شجاع گفت
دیالوگ ها هم یکم زیادی شعاری بود!
بقیه مشکلات مربوط به خود بازین. بزرگ ترین مشکل باس فایت های بازیه که من هم تو مرحله 2 و هم مرحله 3 واقعا الکی خود ب خود رد شد. مرحله 2 که نفهمیدم چی شد اومد خورد بهم بعد هیچی. مرحله 3 هم خورد به یک مکعب اهنی که اونم بعدش تموم شد! خیلی الکی شد. رو این مسئله حتما کار کن
بقیه مشکلات بیشتر پیشنهادن مثلا به نظرم یه کاری کن که بشه با کلید ESC رفت بازیو پاز کرد و با موس بشه زاویه دید رو عوض کرد. (البته اگه میخای رو گوشی هم پیادش کنی همین خوبه.)
اولین مشکل بیشتر سوتی شکله. وقتی که اخر مرحله اول با توپ دیگه ای یک دیالوگ داری اخرش خود توپ شجاع میگه "موفق باشی توپ شجاع و ...." احتمالا منظورت اینبوده که اون توپ دیگه باید اینو می گفت ولی خود توپ شجاع گفت
دیالوگ ها هم یکم زیادی شعاری بود!
بقیه مشکلات مربوط به خود بازین. بزرگ ترین مشکل باس فایت های بازیه که من هم تو مرحله 2 و هم مرحله 3 واقعا الکی خود ب خود رد شد. مرحله 2 که نفهمیدم چی شد اومد خورد بهم بعد هیچی. مرحله 3 هم خورد به یک مکعب اهنی که اونم بعدش تموم شد! خیلی الکی شد. رو این مسئله حتما کار کن
بقیه مشکلات بیشتر پیشنهادن مثلا به نظرم یه کاری کن که بشه با کلید ESC رفت بازیو پاز کرد و با موس بشه زاویه دید رو عوض کرد. (البته اگه میخای رو گوشی هم پیادش کنی همین خوبه.)
راستی میتونی فونت و مدل دیالوگ ها رو یکم عوض کنی؟ یکم زیادی بزرگ بود. فونتم یکم نرم ترش کن مثل b kamran . زمان رو هر دیالوگ رو هم یکم بیار پایین تر
در ضمن لطفا کاری کن که وقتی که یه دشمت قراره بیاد تو زاویه دیدت یه هشداری بده. یکدفعه میان تو و بعد می فهمی که بهشون برخورد کردی.
اگرم بشه کاری کن که بعد مثلا 10 ثانیه راه رفتن سرعت 1/3 بره بالا
در ضمن بازی مقدار ی کوتاهه اگه بتونی 7-8 مرحلش کنی عالی میشه. البته می تونی بعد به صورت اپدیت هم بدیش
درکل بازیت بشدت جذابه و مراحل خیلی خوبه و موسیقی عالیه و طراحی محیط خلاقانست!
ولی بازیت عالیه و بشدت جذاب
پ.ن: اون نماد شیطان پرستی و فراماسونری که تو اتاق توپ شیطانی تو اخر مرحله 2 گزاشته بودی هم حالب بود!
اگرم بشه کاری کن که بعد مثلا 10 ثانیه راه رفتن سرعت 1/3 بره بالا
در ضمن بازی مقدار ی کوتاهه اگه بتونی 7-8 مرحلش کنی عالی میشه. البته می تونی بعد به صورت اپدیت هم بدیش
درکل بازیت بشدت جذابه و مراحل خیلی خوبه و موسیقی عالیه و طراحی محیط خلاقانست!
ولی بازیت عالیه و بشدت جذاب
پ.ن: اون نماد شیطان پرستی و فراماسونری که تو اتاق توپ شیطانی تو اخر مرحله 2 گزاشته بودی هم حالب بود!