The Bourne Conspiracy

اون بخشی که باید از درست Sniper فرارکنی که دیگه ... .
اسنایپر ـه کدوم یکی از اسنایپرهای کتاب است ؟
من توی تریلر دیدم این قسمت رو ولی باور نکردم ولی الان که گفتی باور کردم ! :دی
مبارزه هاش چطوری هستند ؟ مثلـه داخل 007 : From Russia With Love به طرف نزدیک میشی و دکمه میزنی یا اینکه سیستم مبارزه هاش اتوماتیک است ؟
ماشین کوچولوها منظورت آستن مارتین است دیگه ؟ :دی

در ضمن اشتباه تایپی داشتی : " مت دیمون ".البته بگم که یک مت دیلون هم داریم که توی Crash بازی کرد.

گرافیکش مثل double agent هست :laughing:
اصلا میدونی گرافیک چی هست:sick:
جناب آقای کارشناس شما اگه از گرافیک چیزی سرتون میشه توضیح بدید ما هم حال کنیم.

بازی با موتور ue3 ساخته شده طراحی محیط نوع سایه زنی و بافتها مخصوصا مراحا اول که بارون میاد درست شبیه double agent هست.

اسنایپر ـه کدوم یکی از اسنایپرهای کتاب است ؟
من توی تریلر دیدم این قسمت رو ولی باور نکردم ولی الان که گفتی باور کردم ! :دی

حامد فکر میکنم منظور فریدون همون اسنایپری هست که در اولین قسمت فیلم Bourne هم حضور داشت . اسم کامل فیلم هم فکر میکنم The Bourne Identity بود که در سال 2002 اکران شده بود .
بورن در یک منطقه برفی با اون اسنایپر روبه رو میشد که واقعا هم جذاب بود ... .
فکر میکنم تو بازی هم به همین صورت باشه .

حامد فکر میکنم منظور فریدون همون اسنایپری هست که در اولین قسمت فیلم Bourne هم حضور داشت . اسم کامل فیلم هم فکر میکنم The Bourne Identity بود که در سال 2002 اکران شده بود .
بورن در یک منطقه برفی با اون اسنایپر روبه رو میشد که واقعا هم جذاب بود ... .
فکر میکنم تو بازی هم به همین صورت باشه .

درسته امروز کارشو تموم کردم:cheesygri

SONY1

ما این همه منتظر میشیم بازی بیاد سریع تهیه کنیم ولی 1 هفته تعطیلی میفته :(توش آقایون این همه از این بازی تعریف نکنین صبر کنین ما هم بخریم دیگه ... ;)
راستی هدف گیری در بازی مثل get away هست که نشونه نداشت ؟؟؟ تو بازی یه کمی با مشکل مواجع نمیشیم ؟

از شانسم فقط همون شماره اول رو نشد درست حسابی بشینم ببینم ولی میدونم که در برف و اینا می گذشت.هویت بورن ...

کلا" ممنون مهدی جان .:love:

شانس بد تا پنجشنبه شب نمیتونم تهیه اش کنم.

من یکی از دوستام گفت این بازی اومده تعجب کردم واقعا همین طور که بقیه دوستان گفتن خیلی بی سر و صدا

می شه یکم توضیح بدید چه قدر شبیه فیلمش هست دوستانی که بازی کردن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or