The Bourne Conspiracy

در مورد داستان بازی چیزی نگم بهتره خودتون بازی کنید هیجانش بیشتر:p
در مورد گرافیک بازی بنظر من خیلی خوب کارشده وصحنه های سینمایی فوق العاده ای داره
بازی شامل چند بخشه بخش درگیری های تن به تن ماشین سواری وکار با اسلحه تقسیم میشه که بیشترجنگ های تن به تن مورد استفاده هستش

با سلام خدمت برو بکس گیمر:)
هر کس این بازیو تهیه کرده خواهشا یکمی در مورد سیستم خون وخون ریزی بازی توضیح بده:cheesygri
بعدشم چند ساعت زمان میبره تا بازی رو فینیش کنیم؟(با ذکر درجه سختی)
در ضمن این آقای برن فقط مینی کوپر میرونه یا ماشین های دیگه هم سوار میشه؟

من هم بالاخره این بازی رو تهیه کردم.
صبح نشستم یک ساعتی بازی کردم واقعا" لذت بردم.از سطح انتظاری که نسبت به این بازی داشتم هم بالاتر بود.مبارزاتش هم دیگه واقعا" آخرت است.باید دائم مراقب باشی تا کمبو نخوری یا در صحنه های حساس به موقع دکمه بزنی.
از قسمت اکشن شوتینگ بازی هم خیلی خوشم اومد.باس فایتینگ هایش هم بی نظیر است.

داستان از اولین ماموریت شکست خورده جیسون بورن شروع می شود.همان ماموریت که در انتهای اون بورن دو گلوله میخوره و توی دریای مدیترانه می افتد.

من الان اواسط ماموریت زوریخ سوئیس هستم.سعی میکنم کم کم بازی کنم تا زود تموم نشود.:دی

صبح نشستم یک ساعتی بازی کردم واقعا" لذت بردم.از سطح انتظاری که نسبت به این بازی داشتم هم بالاتر بود.مبارزاتش هم دیگه واقعا" آخرت است.باید دائم مراقب باشی تا کمبو نخوری یا در صحنه های حساس به موقع دکمه بزنی.

داستان از اولین ماموریت شکست خورده جیسون بورن شروع می شود.همان ماموریت که در انتهای اون بورن دو گلوله میخوره و توی دریای مدیترانه می افتد.

من الان اواسط ماموریت زوریخ سوئیس هستم.سعی میکنم کم کم بازی کنم تا زود تموم نشود.:دی
میبینم که داری لذتش رو میبری، بسلامتی بلاخره رسید اره:دی. بازی کن بگو فریدون بد سلیقه ست :دی.

منم دقيقا همون جا هستم:cheesygri
اين بازي رو به همه پيشنهاد ميكنم خيلي حال ميده
براي ng2 زنگ تفريح خوبيه;)

برای اولین بار توی عمرم ، یکی از پست هایم رو دو بار نقل قول کردند بصورت کامل ..... کمی به خودم امیدوار شدم ! :دی

میگم این دموهای بازی زیادی سینماتیک ـه ، ولی چرا بعضی وقت ها یه جوری میشه میشه کیفیت زمینه های دمو ؟ شبیه برفکی سیاه میشه.تکنیـکـه دیگه !؟ :دی

واقعا بازی توپی هست.تا بازی رو شروع کردم اولین نفری که اومد برای مبارزه تن به تن بدجوری حال کردم همیشه یه همچین مبارزاتی رو تو رویا میدیدم!

آقا من همان سه روز پیش بازی رو تموم کردم.
انصافا" تجربه جدید و لذت بخشی بود برایم.مبارزه با اون تک تیرانداز و باس نهایی رو هیچوقت فراموش نمی کنم.
خدا کند شماره بعدی رو تا اوایل سال آینده میلادی آماده کنند.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or