البته كسري جان بنظرم اين بازي از بابته اين Element هاي كه گفتي بيشتر شبيه Uncharted هست تا GeOW !! مخصوصا اون Near Fighting هايي كه اشاره كردي !!:cheesygriدر مورد گيم پلي اين كه بازي دوربين و حركاتشو تا حدوده زيادي از GOW برگرفته و البته بازي شامل فايتينگ هم هست در تريلر ها بازي داري فيزيك و كرافيك خوبي بود
اره سعيد جان باهات موافقم مخصوصا زمان هدف گرفتن و حتي دوربين بازي شديدا شبيه Uncharted هست . البته سعيد جان Near Fighting ه Uncharted خيلي لذت بخش تر هست اما خب فرقش اينطوري كه من ديم اين بود يه جورايي يه سري زمان ها GUN نداري بايد Fighting كني اما توي Uncharted اينوطري نبودالبته كسري جان بنظرم اين بازي از بابته اين Element هاي كه گفتي بيشتر شبيه Uncharted هست تا GeOW !! مخصوصا اون Near Fighting هايي كه اشاره كردي !!:cheesygri
گرافیکش مثل double agent هست :laughing:من بازی رو گرفتم فوق العاده است انگار دارید فیلم نگاه میکنید گیم پلی نواری زیادی داره گرافیک بازی هم درست مثل sp:double agent هست که به نظر من باید یکم بیشتر بهش میپرداختن.در کل بازی عالی است از دست ندید.

شما خودت خريدي خوشت اومد؟اخه اين بازيهايي كه از روي فيلما ميسازن اكثرا خوب در نمياد.درود
بازی خیلی خوبی هست واقعا. از دست ندید گرچه 5 تومن ارزش این حرفا رو نداره.
ما چاکرتیممن هم هر سه فیلم رو دیدم.
ممنون که خبر دادید بازی رو آوردند ، حتما" میرم بگیرمش.
بازی ای که فریدون ازش خوشش بیاد 100% ارزش دو دور تموم کردن رو داره.
. مبارزه هاش خیلی خوبه. قسمت ماشین سواریش که حرف نداره ( با اون ماشین کوچولوها 
بلی. نکته انحرافی همین جاستشما خودت خريدي خوشت اومد؟اخه اين بازيهايي كه از روي فيلما ميسازن اكثرا خوب در نمياد.
موفق باشي