The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
دوستان باور کنید نمیخواستم بازیتون رو خراب کنم ولی معذرت اینم لینک ترینر بازی قلب و سکه و بمب بینهایت من خودم استفاده نکردم شماهم استفاده نکنید
http://www.mediafire.com/download/5q5w4ridwgccu29/The+Binding+of+Isaac+Rebirth+Trainer++12.rar

دوستان باور کنید نمیخواستم بازیتون رو خراب کنم ولی معذرت اینم لینک ترینر بازی قلب و سکه و بمب بینهایت من خودم استفاده نکردم شماهم استفاده نکنید
http://www.mediafire.com/download/5q5w4ridwgccu29/The+Binding+of+Isaac+Rebirth+Trainer++12.rar

به چه دردی میخوره؟
حالش به اینه که خودت بازی کنی.

البته این نسخه را بازی کنی و شماره یک را بازی نکنی، چیزی را از دست نمی دی!:دی
چون این نسخه نسخه تکامل یافته و گسترش یافته نسخه قبلی هست.

- - -ویرایش - - -

بیا یه دست بازی کن! با یه دست که کسی معتاد نشده!:دی
#رفیق ناباب

آقا بعد داستانش رو چیکار کنم؟؟ این Rebirth همون داستان شماره یکه؟؟

آقا بعد داستانش رو چیکار کنم؟؟ این Rebirth همون داستان شماره یکه؟؟

نه آقا داستان اینا همونه، شما این رو یه ریمیک در نظر بگیر :دی

اون زنگین کمانه رو منم یه بار بهش خوردم جونم رو پر کرد. تا حالا که به حمدالله فقط باختم :)) انگار نه انگار که یه دورانی 100 بار تمومش کردیم :| خیلی فاز میده ولی لامصب همچنان :دی

بازی خیلی نسبت به شماره ی قبلی پیشرفت داشته که بهترین هاش اتاقهای بزرگ, شخصیتهای جدید و آیتمهای بیشتره. الان دو روزه که فقط دارم اینو بازی میکنم. :) تمام شخصیتهارو باز کردم. البته اون شخصیت Eden فقط یه بار باز شد و دوباره قفل شد! فعلا دارم Challenge ها رو میرم.

فقط یه سوال برام مونده: چجوری میشه دو نفره رفت؟

بازی فــــــــــــوق العــــــــــــاده ـست!!! از سطح انتظارم هم بالاتره. :دی همون خوراک اعتیادآور قبلی رو چند کیلو مواد جدید روش ریختن و آدم دیگه رسماً هلاک میشه! چقدر هم بازی روون شده! اولین بار که اومدم بازی کنم، عادت نداشتم و هی میرفتم توی در و دیوار. :دی
توی همین چند دستی که بازی کردم، چیزهای خیلی خفنی بدست آوردم که توی نسخه قبلی باید 200 بار بازی میکردم تا بهشون برسم.
این دست که رسماً شرایط یه جوری شده بود که انقدر صفحه شلوغ بود نمیفهمیدم چه خبره! :دی

خودم که خیلی قوی بودم، از نظر بمب و کلید و ... هم زیاد داشتم که حوصله ـم سر رفته بود، 5 تا همراه هم باهام بودن، یک عدد عنکبوت و دو تا مگس هم کنارم! :دی از همه مهم تر تیرهام گنده شده بودن و بمب هم که مینداختم، بعد از انفجار یه سری ترکش تپل از توش می اومد بیرون! :دی یعنی وضعیت به شکلی بود که باس بدبخت نتونست نفس بکشه! حیف که بعدش اومد توی منو، چون بار اول بود میرسیدم اونجا.

چقدر مظلومه! :(( (عکس برای ویدئوی End 1 هست)

این یارو جدیده؟! :دی اصلاً یادم نمیاد!

آخرین ویرایش:
سوال در مورد کاراکتر Azazel:

این حالتی که یه دفعه موزیکال میشه و میتونیم بریم توی دل دشمن، جزو قدرت های Azazel هست یا یه آیتم جدا داره؟! :دی چیز باحالیه!

یه اتاق خفن:

قضیه این اتاق چیه؟!!

بعد از کشتن ننه، یه چیزی توی دیوار باز شد (با در معمولی فرق داشت) که رفتم توش و 4 تا آیتم مختلف بود. رفتم سمت یه آیتمی که شبیه خوک بود و بعدش اتاق تبدیل به جهنم شد! :دی 3،4 تا باس اومدن که 2 تا رو کشتم و آخرش خودم ترکیدم.

دو تا قدرت خفن:

شاید هم این دو تا توی نسخه اصلی بوده و من ندیدم. :دی
یکی اون تیری هست که میشه جدا کنترلش کرد. یه دست این قدرت رو گرفتم و عالی بود! البته بعضی جاها هم آدم رو بیچاره میکنه، مخصوصاً جلوی دشمن های سریع یا توی اتاق های بزرگ خیلی سخت میشه. ولی برای دشمن های ثابت خیلی شیک میری اون کنار و تیر رو میذاری روی کله طرف! :دی

یکی دیگه هم تیر ضد جاذبه که محشره! قشنگ کلی تیر پشت سر هم ردیف میکنی و میفرستی سمت دشمن. میشه استفاده های استراتژیک هم ازش کرد و مثلاً یه ردیف پشت سر هم توی هوا میذاری و دشمن که میاد رد بشه، از توی اینا رد میشه و منهدم میشه.

دو تا قدرت خفن:

شاید هم این دو تا توی نسخه اصلی بوده و من ندیدم. :دی
یکی اون تیری هست که میشه جدا کنترلش کرد. یه دست این قدرت رو گرفتم و عالی بود! البته بعضی جاها هم آدم رو بیچاره میکنه، مخصوصاً جلوی دشمن های سریع یا توی اتاق های بزرگ خیلی سخت میشه. ولی برای دشمن های ثابت خیلی شیک میری اون کنار و تیر رو میذاری روی کله طرف! :دی

یکی دیگه هم تیر ضد جاذبه که محشره! قشنگ کلی تیر پشت سر هم ردیف میکنی و میفرستی سمت دشمن. میشه استفاده های استراتژیک هم ازش کرد و مثلاً یه ردیف پشت سر هم توی هوا میذاری و دشمن که میاد رد بشه، از توی اینا رد میشه و منهدم میشه.

اتفاقا من با این قدرت اولی مشکل دارم! دو بار گرفتمش و بعد از دو سه اتاق روح آیزاک به پرواز دراومده!:p

تو نسخه قبلی هر سه چهار دست، یه بار شیرکاکائو می گرفتم! ولی برام خیلی عجیبه که تا الان یه بار هم شیرکاکائو نگرفتم!:( نمی دونم شاید از بازی حذفش کردن:( از دوستان کسی تابحال شیرکاکائو گرفته؟:-/

اتفاقا من با این قدرت اولی مشکل دارم! دو بار گرفتمش و بعد از دو سه اتاق روح آیزاک به پرواز دراومده!:p

تو نسخه قبلی هر سه چهار دست، یه بار شیرکاکائو می گرفتم! ولی برام خیلی عجیبه که تا الان یه بار هم شیرکاکائو نگرفتم!:( نمی دونم شاید از بازی حذفش کردن:( از دوستان کسی تابحال شیرکاکائو گرفته؟:-/
یه کم تمرکز میخواد، راه که بیفتی خیلی خوب میشه! :دی
منم هنوز شیرکاکائو ندیدم. :( یکی از بهترین قدرت های نسخه قبلی بود.
هنوز از اون لیزرهای خفن که توی ویدئوهای بازی بود هم نگرفتم. :|

من تا الان 7-8 تا challenge رو تموم کردم. 2تاش خیلی جالب بود. یکیش یه تیر مثلثی بزرگ بود که اینقدر قوی بود که با یه ضرب همه چی رو میکشت, غولها رو هم با 3-4 تا ضرب!! اون یکی هم همون لیزر صورتی مورد علاقم بود که خیلی حال داد! (امیدوارم بزودی تو روند اصلی هم گیرم بیاد.)

حالت دو نفره رو هم امتحان کردم بدک نبود. کافی بود که وسط بازی دکمه ی استارت گیم پد دوم رو بزنیم. ولی خب با اومدن نفر دوم, از جون نفر اول کم میشه و با رفتنش اضافه!

این هم لیست آیتمهای بازی که هنوز ناقصه و به مرور کامل میشه:

Items - The Binding of Isaac Wiki

این هم صفحه ی متای بازی, هر کی میتونه بره ثبت نام کنه و به ایزاک یه نمره ی بالای مشتی بده تا ببریمش اون بالا بالاها :)

The Binding of Isaac: Rebirth for PC Reviews - Metacritic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or