The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
خب بازی دوباره آپیدت شد و 8 تا اچیومنت جدید اضافه شد و فکر میکنم به بازی مراحل جدیدی اضافه شده باشه چون برای گرفتن بعضی از اچیومنتها نوشته که the chest (مرحله ی جدید)رو با شخصیت مورد نظر تموم کنید.

خب بازی دوباره آپیدت شد و 8 تا اچیومنت جدید اضافه شد و فکر میکنم به بازی مراحل جدیدی اضافه شده باشه چون برای گرفتن بعضی از اچیومنتها نوشته که the chest (مرحله ی جدید)رو با شخصیت مورد نظر تموم کنید.

خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی های مکرر در مورد آپدیت بازی.
فقط اگه میشه لطف کن ورژن هر آپدیت (مثلا همین آخری) رو بگو تا ما Pirate ها راحت تر بتونیم بدنبال گمشدمون بگردیم :d

خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی های مکرر در مورد آپدیت بازی.
فقط اگه میشه لطف کن ورژن هر آپدیت (مثلا همین آخری) رو بگو تا ما Pirate ها راحت تر بتونیم بدنبال گمشدمون بگردیم :d

Wrath of the lamb change log v1.3

Content Update:

-8 new unlockable items
-8 new achievements
-a new not so secret final chapter
-a new final ending
-3 new music tracks
-new mini boss
-golden poop!
-updated art, sound fxs and other touch ups added/polished.

Updates/Fixes:

-Ending 12 and challenge 10 now unlock for everyone.
-Brimstone is back in working order
-Alt end boss active
-Familiar conflicts fixed
-item frequency has been fixed
-enemys have been rebalanced
-bosses have been rebalanced
-a "secret boss" now appears where intended

ویژگی های The Binding Of Isaac Wrath Of The Lamb v1.2:

100 آیتم جدید (در حال حاضر بیش از ۲۳۵ آیتم)
۵ فصل جدید
۲۰ دشمن جدید
۲۵ دستاورد جدید!
۱۵ غول جدید
۶ اتاق جدید!
یک نوع آیتم جدید، خرده ریز
شخصیت جدید، سامسون (Beserker)
* پشتیبانی از چندین زبان + حل مشکل صوت

البته ویژگی های جدید همشون ماله نسخه 1.3 هستش من فکر کنم نسخه رو اشتباه زده باشن تو سایتشون.

آخرین ویرایش:
دوستان میشه یکی به من بگه چرا این بازی افت فریم و لگ داره؟؟ کسی این مشکلو داره ؟؟ من به ورژن 1.3 آپدیت کردم ولی هیچ فرقی نکرد جز اون ایتم های جدید من کرایسیس رو راحت میارم اونوقت تو این بازی لگ های اعصاب خرد کن باعث میشه دوباره همرو از اول برم :| حیف که بازیش شاهکاره وگرنه همون 5 دقیقه اول بخاطر این مشکلات میزاشتمش کنار :دی

من که زبونم مو دراورد اینقدر گفتم بازی مشکل داره الان یه فایله دانلود میکنی میریزی تو پوشه بازی ولی قبلا که دتا کرک میکرد مشکلی نداشت ولی الان چند نفرنشستن عرضه کرک درست حسابی بدن بیرون رو ندارن اساتید برای این مشکل راه حلی بیابید راستی چرا دتا دیگه کرک نمیکنه:((

---------- نوشته 23-06-2012 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 22-06-2012 در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اپدیت The Binding Of Isaac Wrath Of The Lamb v1.333 که دو تا اپدیت از 1.3 جدیدتره اومده یعنی اول 1.3 بعد 1.33 بعد 1.333

فکر کنم دتا ترسید بازی با اپدیت 1.333 با کرک دتا دوستان سرچ کنن لینک دانلود رو پیدا میکنن

اینم توضیحات
v1.333:

• Invincibility bug fixed.
• Empty greed rooms fixed.
• Ghost baby fixed.
• Secret alt boss unlock fixed.
v1.33:

• Mini bosses fixed.
• frequency of rare new mini boss raised.
• guppy/1up/etc items now fixed (dont spawn in same room).
• blood banks fixed.
• sloth and flying babies fixed.
• womb XL bug fixed.
• devil room exit door teleport fixed.
• new final boss music added.
• ending 13 button added-other minor tweaks and fixes.
• bug where player becomes invincible after taking a whole heart of damage with only half a heart remaining.
v1.3:

Content Update:

• 8 new unlockable items.
• 8 new achievements.
• a new not so secret final chapter.
• a new final ending.
• 3 new music tracks.
• new mini boss.
• golden poop!
• updated art, sound fxs and other touch ups added/polished.
Updates/Fixes:

• Ending 12 and challenge 10 now unlock for everyone.
• Brimstone is back in working order.
• Alt end boss active.
• Familiar conflicts fixed.
• item frequency has been fixed.
• enemys have been rebalanced.
• bosses have been rebalanced.
• a "secret boss" now appears where intended.
v1.2:

• Fixed missing sounds.
• Balanced a few things.
• Fixed the Milk bug.
• Fixed item list issues.
• Fixed spelunker hat.
• Fixed missing ghost baby.
• Added missing bosses.
• Samson slightly buffed. (Starts with 1 soul heart).
• Other minor tweaks, edits and balancing.
v1.1:

آخرین ویرایش:
دوستان میشه یکی به من بگه چرا این بازی افت فریم و لگ داره؟؟ کسی این مشکلو داره ؟؟ من به ورژن 1.3 آپدیت کردم ولی هیچ فرقی نکرد جز اون ایتم های جدید من کرایسیس رو راحت میارم اونوقت تو این بازی لگ های اعصاب خرد کن باعث میشه دوباره همرو از اول برم :| حیف که بازیش شاهکاره وگرنه همون 5 دقیقه اول بخاطر این مشکلات میزاشتمش کنار :دی

از معدود مشکلات بازی همین افت فریم بازی هست. مخصوصا اگه با CPU تک هسته ای اقدام به بازی بکنی. بازی با Adobe Flash درست شده و مک میلان نتونسته Isaac رو بهینه کنه در حالی که بازی قبلیش یعنی Super Meat Boy خیلی بهینه تر بود و مشکلات افت فریم کمتری داشت...
تنها راه حل استفاده از CPU های دوهسته ای به بالا هستش. (البته حتی با CPU های 4 هسته ای هم تو بعضی اتاقهای شلوغ, دچار افت فریم میشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or