The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
در مورد اون اتاق شمشیر خونیا 1 جون فکر نکنم باشه ها! فکر کنم از نصف باید کمتر باشه جونتون!
این 40 دیقه ی باقی مونده تا کنفرانس یوبی بشینیم پای بازی :d

در حالی که تب و تاب E3 همه سایت رو گرفته من اینجا نشستم و با خیال راحت دارم isaac بازی میکنم!:d
این از آخرین دستاوردهای من از بازی:d

آخرین ویرایش:
از اینکه نمیشه بازی رو تحت استیم اجرا و عکس گرفت رو عصابه

آره این که نمیشه عکس گرفت واقعا اعصاب خورد میکنه.

در حالی که تب و تاب E3 همه سایت رو گرفته من اینجا نشستم و با خیال راحت دارم isaac بازی میکنم!:d
این از آخرین دستاوردهای من از بازی:d

اینم برا من: 92 ساعت بازی کردم تا الان.

TBoI واقعا دوباره تجربه ی قدیم ها رو که میشد با دیگران با هیجان راجع به یک بازی حرف زد، بدون این که اون ها از تک تک جزییاتش با خبر باشن، به وجود آورد. بازی ای که بعد از صد ها بار بازی کردن، باز هم قابلیت غافلگیر کردن رو داره.
این بازی یه چیزی رو هم حداقل به بنده درباره ی بازی های مستقل ثابت کرد و اون هم اینه که طراحی گیم پلی خوب برای این بازی ها کافی نیست و ذوق هنری، جزییات ریز و طراحی خاصه که باعث ماندگاری این جور بازی ها میشه. مثلا همین بازی با همین گیم پلی رو بدون این جو و طراحی خاص آیتم ها و دشمناش و اشارات متعدد به فرهنگ دینی و عامه تصور کنید. دیگه جذابیت خاصی نداشت. اگه به جای اشک، سلاحتون تیر و کمون که معقول تره، بود، اگه آیتم ها روی ظاهر شخصیت ها تاثیر نمیذاشتن، اگه به جای مادر Isaac، شخصیت بد بازی یه هیولای بد جنس کلیشه ای بود، دیگه بازی تاثیر فعلیش رو روی آدم نمیذاشت. به نظرم همه ی بازی ساز های مستقل باید TBoI رو سرلوحه ی کارشون قرار بدن و خلاقیتشون فقط به بخش گیم پلی محدود نشه.

جا داره به Dr. Fetus هم اشاره بشه که هر چه قدر توی Super Meat Boy مایه ی بدبختی بود، اینجا مایه ی آرامش خاطره. :d به طوری که هر دو بار که آیتمش رو ( اشک ها رو به بمب تبدیل میکنه ) گرفتم، بدون چون و چرا و مشکل بازی رو بردم.
در عوض آیتم جدیدی که اضافه شده به بازی و تقریبا کاربرد مشابهی داره،( Ipecac ) واقعا بده و جزو معدود آیتم های بازیه که بیشتر ضرره تا سود. به طور عجیبی هم زیاد تو بازی ظاهر میشه.

TBoI
جا داره به Dr. Fetus هم اشاره بشه که هر چه قدر توی Super Meat Boy مایه ی بدبختی بود، اینجا مایه ی آرامش خاطره. :d به طوری که هر دو بار که آیتمش رو ( اشک ها رو به بمب تبدیل میکنه ) گرفتم، بدون چون و چرا و مشکل بازی رو بردم.
.

دقیقا. این Dr. Fetus رو بدست بیاری, باید بازی رو تموم شده حساب کنیم. یعنی تقریبا امکان نداره با Dr. Fetus بازی رو نبریم...

=================================

من هم 2-3 باری شیطونک رو شکست دادمو تمام 12 پایان بازی رو دیدم. تمام challenge ها رو هم تموم کردم و آیتمهاش آزاد شد. فعلا کمی استراحت تا دور بعدی :d

بازیش با آپدیت جدید واقعا فوق العاده تر شده. به نظر سختر میرسه ولی آیتمهایی که میده باعث میشه بازی وقتی به یه حدی برسید خیلی ساده بشه براتون.
این قویترین چیزی که تا به حال ساختمه قول آخرش (SATAN) کلا 20 ثانیه دووم آورد! در کل بازی واقعا جذابتر شده .
14247490469497358147.jpg

(در مورد اون محلی که چاقوی خونی هستش فکر کنم فقط حالت پرواز داشته باشی میتونی واردش بشی! یعنی من که اینطور برداشت کردم فقط وقتی حالت پروازی!! داشتم تونستم واردش بشم.)

بازیش یعنی خوراک زمان امتحاناته!!! الآن که وقت برای بازی های داستان محور و شلوغ که ذهنو درگیر کنه نداریم، isaac زدن خیلی میچسبه!:d میشینی 2 ساعت درس میخونی ، یه دست isaac میزنی!:d به یادگیری من که خیلی کمک کرده! ... اصلا دارم به امید همین isaac درسا رو میخونم!!!:d:d
یه فن آرته جدید :

15046472884020694667.jpg

پ.ن : الآن شمردم! ظاهرا تو عکس بالا 36تا آیتم استفاده شده!!!!!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or