The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
عالیــــــه ... یعنی بهتر از این نمیشه>:d< من که فعلا Standby هستم تا آپدیت جدید بیاد بهش حمله ور شم!!!:d
5 تا قرص جدید
ما که هیچ خیری از این قرصا ندیدیم ببینیم این 5تا چیه!:d

Binding-of-Issac-Wrath-of-the-Lamb-DLC.jpg
دوتا عکس جدید از این آپدیت :
wytyxlqumapzvaw601yf.jpg
6oa0awss57vjtxvg5tj5.jpg

آخرین ویرایش:
من آپدیتش رو میخوام! :(( سخته انتظار :d !
نامردا میخوان تا امتحانات شروع شد آپدیت رو بدن؟ رسما درس رو میزاریم کنار که اینجوری :d ! آخه چراااااااا؟ :d

ولی عکس ها چقدر خفنند! راستی همزمان میشه 2 تا آیتم داشت؟ یکی همون Q یکی هم اون طرفیش!(توی عکسی که آریا گزاشته) تو عکس کیان هم به همچنین! :d
فقط خداکنه ادامه ی کشتن شیطون نباشه! من 1بار بیشتر نتونستم بکشمش! :d بخوایم اینم از ادامه ی اون بریم که هیچی ... :d فکر نکنم اصلا بتونم تجربش کنم :d

یه چیزی میگم نخندین!:d من یه بار دیگه حماقتمو در معرض دید گذاشتم! امروز بازی رو دانلود کردم و .........:d
دیگه چیزی نباید گفت!!! :d:d واقعا عالیه! واقعا! یعنی TEAM MEAT----->>:d

دوستان من خیلی تعریفاتون و خواندم..
لینگ دانلود و آپدیت هم من و گیج کرده
لطفاً لینک آخرین نسخه رو بذارید و اگر روش باید آپدیت دیگه ای هم نصب بشه لینک اونم بذارید ممنون می شوم

اسم issac رو تو بخش اخبار شنیدم، نشستم دوباره دارم بازی رو میرم! (الآن که این پست رو دارم میدم بازی minimize شده!!!:d) نمی دونم این چه طلسمیه که بازی داره آدم نمی تونه حتی بعد این همه مدت ازش دل بکنه...رسما از کار و زندگی انداخته منو...فکر کنم تا آخر عمرمون همینجور مشغول این بازی باشیم!!!..من که هیچوقت بازی رو از روی سیستم پاک نمی کنم:d
یه فن آرت باحال دیدم اینجا میزارم
7uzgnlnwyf1ibrl5d85.jpg

=====================
ویرایش :
بچه ها چند تا عکس جدید از این آپدیته پیدا کردم!!!:d:d:d

یه جسد افتاده کف زمین! ، یکی از چشم های issac هم در اومده واسه خودش داره ول میچرخه!!!!:d
ovsjgs5fs12xxz6drtmb.jpg

یه نیگاه به چینش جدید مراحل بندازید و مثل من وحشت کنید!!! ... اتاق های جدیدی هم مثل اتاق طلسم به چشم میخورن...
w1dwg7aw1bq3gb0vnss3.jpg

تو این یکی عکس هم یه کوچولوی قرمز همراهمونه که تاحالا ندیدمش ، قلب سفید هم اون بالا داره خودنمایی میکنه!:d
xmdqjd20tk5v0srp65x.jpg

این هم ظاهرا یکی از باس های جدید این نسخه هستش...
12hmfingqulx0vfgz74i.jpg

آخرین ویرایش:
یه چیزی میگم نخندین!:d من یه بار دیگه حماقتمو در معرض دید گذاشتم! امروز بازی رو دانلود کردم و .........:d
دیگه چیزی نباید گفت!!! :d:d واقعا عالیه! واقعا! یعنی TEAM MEAT----->>:d
حماقت دیگه چیه؟ ماهی را هر وقت از آب بگیری زنده است :دی
حالا که از کار و زندگی افتادی میگی چه اشتباهی کردم اینو دانلود کردم!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

من جدیدا بازیم مشکل پیدا کرده!
1. این EVE رو هر دفعه میرم بازش میکنم،ولی دفعه ی بعدی که میرم تو بازی دوباره قفل شده!
2.وقتی به شیطون میرسم، اول اینکه به جای آهنگ و این چیزا کلا صدای خش خش میاد که مجبور میشم صدا رو ببندم، دوم هم اینکه بازی چنان کند میشه که هر 2 ثانیه شاید یک قدم برداره! :d روان نزاشته برام!
راه حلی چیزی برای این مشکلات سراغ دارید؟(بدون اینکه آیتم ها بپره! :d )

من جدیدا بازیم مشکل پیدا کرده!
1. این EVE رو هر دفعه میرم بازش میکنم،ولی دفعه ی بعدی که میرم تو بازی دوباره قفل شده!
2.وقتی به شیطون میرسم، اول اینکه به جای آهنگ و این چیزا کلا صدای خش خش میاد که مجبور میشم صدا رو ببندم، دوم هم اینکه بازی چنان کند میشه که هر 2 ثانیه شاید یک قدم برداره! :d روان نزاشته برام!
راه حلی چیزی برای این مشکلات سراغ دارید؟(بدون اینکه آیتم ها بپره! :d )

1- مشکل اول (قفل شدن) یه بار برام پیش اومد و دوباره آزادش کردم و دیگه قفل نشد.

اگه آخرین آپدیت رو نگرفتی که بگیر وگرنه وایسا تا 2 هفته دیگه که آپدیت بعدی بیاد...

تزارید از این عکسا :(( به اندازه ی کافی صبر کردن سخت هست! با این عکسا که دیگه ... :d

بعد تو این عکس بالایی ایزاک چش شده ؟ کلا یک موجود دیگه شده! خوبه خوبه! از این چیزا حمایت میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or