The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
راستی‌ این کاراکتر‌ای که با ده بار تموم کردن بازی باز می‌شه خیلی‌ خفن هست؟:d

من الان 21 بار مردم شش تاMomkill هم دارم :دی خیلی‌ بده؟:دی ‌1 بارم با Eve رفتم سراغ Satan که کردمون تو سبد با اردنگی انداخت بیرون :دی
اسمش ؟؟؟ هست. فقط قلب شيشه اي ( آبي ) داره، هيچ وقت هم قلب قرمز نمي گيره،
يو آر پروفشنال:d

بالاخره بازی رو 100% کردم و همه اچیومنت هاش رو هم گرفتم که باعث شد منوی اولیه بازی یه خورده تغییر کنه:

ایول من که الان تو کف 3 تا اچیواش موندم!اونایی نباید بدون تیر خوردن بری رو نتونستم برم :دی
---------------------
راستی کاوه تو الان کم مردی ولی برای اینکه یه اچیومنت و یه وسیله رو آزاد کنی اونوقت باید بالای 100 بار بمیری :دی تا اون برات آزاد شه.

اسمش ؟؟؟ هست. فقط قلب شيشه اي ( آبي ) داره، هيچ وقت هم قلب قرمز نمي گيره،
يو آر پروفشنال:d
Merc :d
چه بد :دی قدرت خاصی‌ داره؟ :دی
راستی کاوه تو الان کم مردی ولی برای اینکه یه اچیومنت و یه وسیله رو آزاد کنی اونوقت باید بالای 100 بار بمیری :biggrin1: تا اون برات آزاد شه.

من که فعلا رو استیم ندارم بازیرو،جدیداً استیم فقط بهمون ضدّ حال زده... بگیرم میرم تو بغل یکی‌ از دشمنا هی‌ :دی

راستی یک مورد در مورد DLC بگم!
یادمه اون موقع که تایید شد میخواد DLC جدید براش بیاد تو IGN نوشته بود 2 الی 4 ماه دیگه میادش :d
الان چندوقت از تایید DLC گزشته ؟ :d

راستی یک مورد در مورد DLC بگم!
یادمه اون موقع که تایید شد میخواد DLC جدید براش بیاد تو IGN نوشته بود 2 الی 4 ماه دیگه میادش :d
الان چندوقت از تایید DLC گزشته ؟ :d

تقریبا یک ماه پیش تایید شد ولی مک میلان باید تاریخشو بگه که هنوز نگفته :d

بعضی اوقات ترکیب دو یا چند تا از آیتم ها با هم نتایج خارق العاده ای به همراه داره! :d

ترکیب این دوتا مخصوصا در مراحل آخر که سریع باید خودمون رو به boss برسونیم خیلی بدرد میخوره
isw4l7xjd8ob140p23b.jpg
p8nbdswth47ib42v2r.jpg

قرص خوب لازمه درمان هر مریضیه ! :d
vgqehwjc8t5mbjunuy0p.jpg
rrys8nydyqvzcyv3ccu1.jpg

سرنگ poison touch معمولا زیاد گیر میاد .... اگه همراه شه با سپر محافظ "Book of Shadows" تبدیل به یکی از قدرتمند ترین آیتم ها میشه. در حالی که خودتون رو به دشمن ها میزنید به شلیک کردنتون هم میتونید ادامه بدید
ym8702vv5sckt3lu4z.jpg
vst5pgrn142b4yqd64i1.jpg

یکی از بهترین حالت های ممکن همینه:d ..... مخصوصا وقتی tears up هم شده باشید. دشمن نمی تونه یک قدم اضافی برداره !
hhz26jpfr4a0gjl873.jpg
2n4lmdf2ynm8kili1ofp.jpg
7tfyvdebntw2zy6o2q40.jpg

تیرهای حلزونی بازتاب شده دوباره به سمت دشمنا متمایل میشن! خیلی حال میده:d
uktt420j3unohgucu7ks.jpg
nhcwhhms95wo0hgyu95.jpg
c476zx3n1flqvxp3fp8d.jpg

فقط یکبار همچین اتفاقی برام افتاد .... بمب های شلیک شده همه خوشحال و خندون و قدرتمند:d مثل آهنربا جذب دشمنا میشدن>:d<
1zh9vzrymqco6496aiu.jpg
xs9sew3oqliywn80yp62.jpg
dymdixlljwj4ul2omsh.jpg

بعضی اوقات ترکیب دو یا چند تا از آیتم ها با هم نتایج خارق العاده ای به همراه داره! :d

ترکیب این دوتا مخصوصا در مراحل آخر که سریع باید خودمون رو به boss برسونیم خیلی بدرد میخوره
isw4l7xjd8ob140p23b.jpg
p8nbdswth47ib42v2r.jpg

قرص خوب لازمه درمان هر مریضیه ! :d
vgqehwjc8t5mbjunuy0p.jpg
rrys8nydyqvzcyv3ccu1.jpg

سرنگ poison touch معمولا زیاد گیر میاد .... اگه همراه شه با سپر محافظ "Book of Shadows" تبدیل به یکی از قدرتمند ترین آیتم ها میشه. در حالی که خودتون رو به دشمن ها میزنید به شلیک کردنتون هم میتونید ادامه بدید
ym8702vv5sckt3lu4z.jpg
vst5pgrn142b4yqd64i1.jpg

یکی از بهترین حالت های ممکن همینه:d ..... مخصوصا وقتی tears up هم شده باشید. دشمن نمی تونه یک قدم اضافی برداره !
hhz26jpfr4a0gjl873.jpg
2n4lmdf2ynm8kili1ofp.jpg
7tfyvdebntw2zy6o2q40.jpg

تیرهای حلزونی بازتاب شده دوباره به سمت دشمنا متمایل میشن! خیلی حال میده:d
uktt420j3unohgucu7ks.jpg
nhcwhhms95wo0hgyu95.jpg
c476zx3n1flqvxp3fp8d.jpg

فقط یکبار همچین اتفاقی برام افتاد .... بمب های شلیک شده همه خوشحال و خندون و قدرتمند:d مثل آهنربا جذب دشمنا میشدن>:d<
1zh9vzrymqco6496aiu.jpg
xs9sew3oqliywn80yp62.jpg
dymdixlljwj4ul2omsh.jpg
من 2 بار تا حالا این آخری روتجربه کردم.بهترین اسلحه ای که میتونه وجود داشته باشه به نظر من اینه که این 3 تا رو بگیرید.

من در کف موندم اگه این چشم لیزری با اشک 3 تایی ترکیب بشه چی میشه :دی اگه 3 تا لیزر رو بزنه + یه شیر کاکائو چه شود... :دی
اتفاقا یه بار این دو تا رو با هم گیر اوردم،متأسفانه اثر همدیگه رو خنثی میکنن....فقط یکیشونو میتونی داشته باشی. الان اینو گفتی چند تا ایده به ذهنم رسید! اشک 3تایی + حلزون !!! باید خیلی جالب بشه:d یا اشک 3تایی + آیتمه که شکل ماره...همون که به تیرها قوس میده موقع شلیک:d مخصوصا اگه قطر تیرها هم بزرگ باشه!:d

آخرین ویرایش:
آقا انقدر از این ترکیبات نگین ! :(( من شانس ندارم از هر 30 دست یه بار این طوری میشم ! :| فقط شانسم توی تعداد رفقا هست و هر دست ده نفر میان کنارم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or