The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
دوستان من تا چپتر 3 رفتم...حالا که از بازی خارج شدم از چپتر 3 شروع میشه یا از اول؟

مثله اینکه غوا آخر ها به صورت راندوم میان تو هر مرحله ای

دوستان من تا چپتر 3 رفتم...حالا که از بازی خارج شدم از چپتر 3 شروع میشه یا از اول؟

مثله اینکه غوا آخر ها به صورت راندوم میان تو هر مرحله ای

بازي دوباره از اول مياد، بازي به هيچ وجه امكان سيو نداره..
نه تنها غول ها بلكه كل مراحل و آيتم ها و ... راندوم هست!

این هم یک لیست کامل از آیتم ها که همرو خودم آزاد کردم:d فقط دوتاش مونده،نمیدونم چجوری آزاد میشه. item مورد علاقم رو هم اون کنار انتخاب کردم که چیزی نیست جز Moms Contacts که دشمنا رو freeze میکنه.به نظرم یکی از قویترین آیتم هاست مخصوصا وقتی DMG و Tears بالا داشته باشید به هیچ دشمنی رحم نمیکنه!

شخصیت مورد علاقم هم کسی نیست جز

Judas_secret.png

DMG خوبی داره از همون اول بازی ، فقط خونش کمه که اون هم بعد چند مرحله حله... بیشتر اوقات رو با این میرم، آیتم همراش هم فوق العاده قدرتمنده

کل بازی همین 5 تا چپتره؟؟ تعفن از بازی میباره:-&
برای من الان 9 تا مرحلست! آپدیت آخرو برا بازی بریز چند تا مرحله،دشمن،کارکتر،آیتم،باس،... اضافه میشه

آخرین ویرایش:
کل بازی همین 5 تا چپتره؟؟ تعفن از بازی میباره:-&

خير، دفعه اول كه بازي را تموم مي كنيد 6 تا چپتر هست، بعد از اون ميشه 8 تا چپتر تا وقتي كه تمامي ده تا پايان را ببينيد،
بعد از اينكه ده تا پايان را ديديد بازي ميشه 9 تا چپتر تا آخرين پايان بازي را ببينيد

---------
از دوستان كسي مثله من مشكل كند شدن تو غول آخر را نداره، من هر وقت به اين موجود ملعون كه عكسش را پايين گذاشتم مي رسم، بازي اين قدر كند ميشه كه ديگه غير قابل بازي ميشه :(

این قرصا تو بازی چقدر ضد حالن....90% مواقع که اسمشو برات نمی نویسه و ؟؟؟ نشون میده بیشترشون هم یا Oh No که همه جارو بمب افشانی میکنه یا Gas سبز و بدبو از خودش در میکنه یا تلپورت به یه اتاق بدرد نخوره... بعضی وقتا هم که مینویسه and ate them قیافش عین خل و چلا میشه!
خیلی مواقع برام پیش اومده که مثلا اسم قرص رو برام نوشته Range Up بعد که Q زدم Range Down شدم!)x خیلی آدم زورش میگیره.....کلا چیزای بی خاصیتین

:d ! burn this tapic ! burn it with fire fast

خیلی جلوی خودم رو گرفتم دیگه معتاد این بازی نشم ! :دی کاش یه قابلیت بلک لیستی چیزی هم واسه تاپیکا بود ! :دی

این قرصا تو بازی چقدر ضد حالن....90% مواقع که اسمشو برات نمی نویسه و ؟؟؟ نشون میده بیشترشون هم یا Oh No که همه جارو بمب افشانی میکنه یا Gas سبز و بدبو از خودش در میکنه یا تلپورت به یه اتاق بدرد نخوره... بعضی وقتا هم که مینویسه and ate them قیافش عین خل و چلا میشه!
خیلی مواقع برام پیش اومده که مثلا اسم قرص رو برام نوشته Range Up بعد که Q زدم Range Down شدم!)x خیلی آدم زورش میگیره.....کلا چیزای بی خاصیتین

کلا اگه بخوای قرصا رو مصرف کنی بهتره PHD داشته باشه باشی ! :دی اکثرا هم توی فروشگاها میفروشنش ! :دی (از این ماسکایی هستش که دندون پزشکا یا جراحا میزنن تا اگه گند زدن بعدا مریض نتونه بشناستشون :دی )

خوب من برای اولین بار به این شیطون رسیدم :d چقدر سخت بود مرحله ی آخر :d هر اتاقی میرفتی یکی از باس ها میومد سراغت :d با 3 تا و نصفی جون رفتیم سراغ خود شیطون و ترکیدیم :d خودش چقدر وحشی بود ... :d
راستی یک سؤال برای دورهای آینده! من بعد از ترکوندن قلب رفتم توی اتاق شیطون و رفتم پایین! حالا سؤال اینجاست که اگر اون صندوق رو باز میکردم بازم میتونستم برم اونجا؟ یا باید بین آیتم توی صندوق و مرحله ی آخر یکی رو انتخاب کنم ؟ :d

آآآآآآآآآآآآ !
یعنی چقدر من بدختم :d رفتم با شیطون 2 بار معامله کردم و ازش آیتم میخ رو گرفتم! بعد سر باس گفتم استفاده کنم ببینم چیه و این حرفا! زدم دیدم بزرگ شد! ولی دیگه تیر نمیزنه! همه چی رو له میکنه ولی فایده نداره چون برم بخورم به باس ازم جون کم میشه! راهی برای غیر فعال کردنش نیست ؟ :d الان سر باس هستم زورم میاد بی خیالش بشم :d
یعنی الان میشه گفت استفاده از این آیتم نوعی خودکشی بود ؟ :d

خوب شد گفتی که من نرم اون رو بخرم !
biggrin1.gif
یعنی نشد من یکچی از این شیطون گرامی بگیرم و آخرش بدبخت نشم :d
البته 2 تا آیتم که گرفتم اون یکیش چیز خفنی بود! تیرمون باید شارژ میشد ولی با یکی تیر همه رو میکشت! (مثل اینا که از تو شیکمشون لیزر میزنند :d ) ولی این میخه کار و خراب کرد!
بیشتر از این زورم میگیره که توی اون مرحله Dead Sea Scrolls هم گیرم اومد ولی گفتم ولش کن همین میخ خوبه! میریم امتحانش میکنیم ببینیم در عوض 2 تا جون چه میکنه :d

میخوام برم ازش انتقام بگیرم :d دوباره میشینیم پای بازی :d

باز هم ویرایش :
و باز هم عجب!!!!!!
امروز کلا علاقه ی خاصی به شیطون پیدا کردم :d به اندازه ی کافی جون نداشتم ولی رفتم روی یه آیتمی که جون بیشتری میخواست! میخواستم ببینم چه میشه! مثل فروشگاه همینجوری ازشون رد میشه یا مثلا از جون آبی کم میشه و ... که دیدم بله! دار فانی رو وداع گفتم :d :d :d
کلا این شیطون داره من رو آماده میکنه که حالش رو بگیرم :d

آخرین ویرایش:
آآآآآآآآآآآآ !
یعنی چقدر من بدختم :d رفتم با شیطون 2 بار معامله کردم و ازش آیتم میخ رو گرفتم! بعد سر باس گفتم استفاده کنم ببینم چیه و این حرفا! زدم دیدم بزرگ شد! ولی دیگه تیر نمیزنه! همه چی رو له میکنه ولی فایده نداره چون برم بخورم به باس ازم جون کم میشه! راهی برای غیر فعال کردنش نیست ؟ :d الان سر باس هستم زورم میاد بی خیالش بشم :d
یعنی الان میشه گفت استفاده از این آیتم نوعی خودکشی بود ؟ :d
خوب شد گفتی که من نرم اون رو بخرم ! :دی

برای اولین بار رسیدم به شیطان و رسمآ له شدم ! :دی اون تیکه های اولش خیلی آسون بود ولی آخرش که سُم میزنه واقعآ سخته !!!

یعنی نشد من یکچی از این شیطون گرامی بگیرم و آخرش بدبخت نشم :d
البته 2 تا آیتم که گرفتم اون یکیش چیز خفنی بود! تیرمون باید شارژ میشد ولی با یکی تیر همه رو میکشت! (مثل اینا که از تو شیکمشون لیزر میزنند :d ) ولی این میخه کار و خراب کرد!
بیشتر از این زورم میگیره که توی اون مرحله Dead Sea Scrolls هم گیرم اومد ولی گفتم ولش کن همین میخ خوبه! میریم امتحانش میکنیم ببینیم در عوض 2 تا جون چه میکنه :d

میخوام برم ازش انتقام بگیرم :d دوباره میشینیم پای بازی :d

باز هم ویرایش :
و باز هم عجب!!!!!!
امروز کلا علاقه ی خاصی به شیطون پیدا کردم :d به اندازه ی کافی جون نداشتم ولی رفتم روی یه آیتمی که جون بیشتری میخواست! میخواستم ببینم چه میشه! مثل فروشگاه همینجوری ازشون رد میشه یا مثلا از جون آبی کم میشه و ... که دیدم بله! دار فانی رو وداع گفتم :d :d :d
کلا این شیطون داره من رو آماده میکنه که حالش رو بگیرم :d
لول ! :دی منم یه بار جون کم داشتم و رفتم تبادل کردم و مُردم ! =)) اون شارژیه عالیه ! همون که شاخ درمیاره و نعره میزنه دیگه ؟! :دی
خب برای دومین بار رسیدم به شیطون و این دفعه قدرتم انقدر زیاد بود که بنده خدا نتونست نفس بکشه !! :دی
کاراکترم که Judas بود و همین طوری قدرت تیرش بالا هست. بعد یه حلزون گرفتم که باعث میشه تیر به هرجایی بخوره تبدیل به دو تا تیر بشه ! :دی یه آیتم هم برای قوی تر شدن تیر گرفتم و شیرکاکائو هم داشتم که تیر رو بزرگتر میکنه ! در مجموع اندازه تیرهام این طوری شده بود با قدرت فوق العاده ! :دی

يك بدشانسي واقعا بزرگ!!!!
با اون جانور آبيه داشتم مي رفتم، كه اون آيتم تير شارژي را از شيطون گرفتم و رسيدم به شيطون، نكته جالبش اين كه تير هاي شيطون روي من اثر نمي كرد!!!!
و متاسفانه نارنجك هام تمام شد و من موندمو و شيطان، نه تير هاي شارژي من روي اون اثر مي كرد و جالب تر تير هاي اون هم روي من اثر نمي كرد!!!
نمي دونم واقعا چه مرگش شده بود، بالاخره اينكه مجبور شديم بيايم بيرون، واقعا سوختم:(

---------- نوشته در 12:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------

خب برای دومین بار رسیدم به شیطون و این دفعه قدرتم انقدر زیاد بود که بنده خدا نتونست نفس بکشه !! :دی
واقعا تونستي بزنيش؟؟؟
من هر وقت مي رسم، تيرهام روي شيطان اثري نداره و فقط با نارنجك بايد بزنمش!!

آره همین که شاخ در میاره و دوستمون هم عکسش رو گزاشته :d
آریا این دیگه چیه ؟؟؟؟ :d بعد چجوری انقدر جونات زیاد شده با اون! :d نکنه روشی چیزی داره :d مال من بیشتر 4-5 تا نمیشه :d فوقش 2-3 تا هم آبی داشته باشم :d این همه آیتم خوب چیز بسی عجیب است :d
راستی اون کاراکتر آخریه چجوری باز میشه ؟ :d

دوستان مژده بدم که یه خبر عالی (از خوشحالی تو پوست خودم نمیگنجم :d )

قراره آپدیت بعدی بازی هم تو زمانی نامعلوم در آینده منتشر بشه
اسم آپدیت هست Wrath Of The Lamb یا خشم بره !!
قراره جواهرآلات و جوایز بی بخار! هم به بازی اضافه بشه و از همه مهمتر اینکه قراره تعداد آیتمها از 131 برسه به 205 تا ! یعنی 74 آیتم جدید با یه آپدیت. فکرشو بکن :d
واقعا این Edmund McMillen کارش بیسته
هر موقع تاریخش معلوم شد خبرشو میدم...

آخرین ویرایش:
واو !!!! من هنوز تو کف همین موندم و خیلی مونده تا کامل بشه!74 تا آیتم هم اضافه بشه که دیگه ... :d :d :d
راستی چند سؤال!
برای اینکه بریم به جنگ شیطون باید حتما ازش خرید کرده باشیم؟ اون دوری که دیدمش فکر کنم ازش یک چیز خریده بودم ! ولی الان مثلا بازی رو تموم کردم ولی دری به مرحله ی بعد باز نشد! :d کلا چجوریه قضیش؟
و اینکه وقتی در برای رفتن به مرحله ی شیطان باز میشه،اگر اون جعبه ی گنج رو برداریم بازی تموم میشه یا بعدش میتونیم بریم مرحله ی بعد ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or