The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
خوب تا حالا 6 7 تا پايانش را ديدم، اكثرشون چرت بودن به غير از اين آخري!
دست مادرش مياد و مي برتش توي صندوق!!!
يعني پايان هاي ديگه چي ميشه؟
اين شخصيت eve چه جوري باز ميشه؟

آخرین آپدیت:

The.Binding.of.Isaac.v1.0r10.cracked-THETA

تغییرات:

-Fixed halloween save issues
-Fixed more bugs with brimstone
-Balanced some overpowered combos
-Added 2 new tracks to the games soundtrack

----------------

اين شخصيت eve چه جوري باز ميشه؟

unlocked by meeting satan 2 times and getting 2 items from him

خوب تا اينجا ده تا پايان را ديدم، فكر كنم فقط دو تا پايان ديگه مونده باشه...
يه بار هم با satan لعنتي هم مبارزه كردم ولي بي شرف خيلي قوي بود ، يك ساعت مي زدمش جونش نصفه نشد!!!! آخرش مردم:(
من فكر مي كردم اگه دو بار با شيطان معامله بكنم eve باز ميشه، نگو بايد دو بار هم باهاش meeting مي زاشتيم :d
تو رو خدا هر كي سيو كاملشو داره كه دو تا پايان ديگه را هم داره، به من بده :-s
please

خوب تا اينجا ده تا پايان را ديدم، فكر كنم فقط دو تا پايان ديگه مونده باشه...
يه بار هم با satan لعنتي هم مبارزه كردم ولي بي شرف خيلي قوي بود ، يك ساعت مي زدمش جونش نصفه نشد!!!! آخرش مردم:(
من فكر مي كردم اگه دو بار با شيطان معامله بكنم eve باز ميشه، نگو بايد دو بار هم باهاش meeting مي زاشتيم :d
تو رو خدا هر كي سيو كاملشو داره كه دو تا پايان ديگه را هم داره، به من بده :-s
please

سیو کامل :

تا به حال ده بار به اين شيطون ملعون رسيدم ولي بازي هنگ ميكنه و كند ميشه (خيلي كند ميشه)...
حتي با اون حالت كندي، 2 3 بار شيطون را زدم ولي از بازي پريد بيرون!!!:(

هنوز کسی این شاهکار رو بازی میکنه یا ولش کردین ؟! :دی
آقا این شیطان که برای معامله میاد ، زمان خاصی میاد یا رندوم هست ؟! من صد بار بازی رو تموم کردم ولی این در طول بازی دو بار نیومده که بتونم اون شخصیت آخر رو آزاد کنم. دفعه آخر 12 تا قلب (!) داشتم ولی فقط یه بار اومد ! :((
کلآ بهترین دستی بود که تا حالا رفته بودم ! :دی قدرت تیرهای عالی ، شیرکاکائو (!) ، اون برادر نمیدونم چی چی در کنارمون ، اون گوشته ، 12 تا قلب ، 99 تا سکه و 30،40 تا کلید و بمب ! :دی یه عکس توی مراحل ابتدایی اون دست گرفتم و بعد از گرفتن 12 تا قلب هم یه عکس دیگه گرفتم ولی یادم رفت paste کنم و از دست رفت ! :دی

آخرین ویرایش:
من خودم رو کشتم اون آپدیت رو براش بریزم ولی بعد از ریختنش کلا یکبار بیشتر بازیش نکردم :d
بد موقعی جو دادی آریا :d وسط امتحانات میترسم دوباره معتاد بشم :d

من خودم رو کشتم اون آپدیت رو براش بریزم ولی بعد از ریختنش کلا یکبار بیشتر بازیش نکردم :d
بد موقعی جو دادی آریا :d وسط امتحانات میترسم دوباره معتاد بشم :d
من یه مدت ولش کرده بودم ولی از چند روز پیش دوباره رفتم سراغش ! :دی ولی همچنان اون مشکل عجیب رو داره و هر وقت نصبش میکنم ، یکی دو بار میتونم بازی کنم و چند ساعت بعد که روش کلیک میکنم هیچ خبری نمیشه ! :دی باید دوباره پاکش کنم و یه بار دیگه نصب کنم و الی آخر ! خوبیش اینه که save هام از بین نمیره و نصبش هم کلآ یه ثانیه طول میکشه ! :دی
راستی یه آیتم گرفتم نوشته بود Kamikaze !! یعنی این رو استفاده کنیم خودمون هم می میریم ؟! :دی

خدا بگم چکارتون نکنه:d خیلی وقت بود تو ترک بودم ، دیدم تاپیک اومده بالا رفتم 3-2 دست دیگه زدم!
تا به این لحظه:
Secret Founds : 52/63
Deaths : 325 :-o
Mom Kills : 57
Items : 129

من كه هنوز بازي مي كنم، ولي هر بار كه به شيطان مي رسم بازي كند ميشه:(
Secret Founds : 45/63
Items : 116
يكي از بهترين آيتم ها هم همون قيچي هست ( pinking shears ) ، مي زنيش، كله ات جدا ميشه و بدنت ميره غول را مي كشه و ...>:d<
يه چند تا عكس هم بزارم از اتفاقاتي كه برام تو بازي افتاده،
بيشترين قلب آبي كه تو بازي گرفتم :

اينجا هم little steven را داشتم، ولي اين غول اومدم و دوباره گرفتمش!!!

آخرین ویرایش:
امروز چند دور بازی کردم و شانس خیلی زیادی باهام همراه بود ! :دی یکی از دورها صد تا همراه و یک عدد قارچ (جون اضافه ! :دی) داشتم و در کنار این ها ، وقتی تیر میزدم به جای اشک یه بمب پرتاب میشد ! :دی با اینکه خیلی خوب بود ولی توی جاهای تنگ بیچاره میشدم به خاطر این بمبه ! :دی

این Eve هم بالاخره آزاد شد ! ولی شخصیت بدرد بخوری نیست ! :دی
این Secret ها کلآ چطوری باز میشن ؟! مثلآ میشه من فقط با یه شخصیت برم و همه رو بدست بیارم یا باید حتمآ با Eve هم بازی کنم ؟!

من كه هنوز بازي مي كنم، ولي هر بار كه به شيطان مي رسم بازي كند ميشه
yahoo_2.gif
این شیطان همون سیاهه رو میگی که بعضی وقتا عصبانی میشه یه اشعه مثل صلیب (چهار طرفه) میزنه ؟! :دی

آریا چه حوصله ایی داری به خدا ها :دی من همش یه بار اونم با کمک داداشم رفتم تا آخرش . بعضی وقتا Random Loot ـش فاجعه میشه اصا گند میزنه به بازی :دی

آریا چه حوصله ایی داری به خدا ها :biggrin1: من همش یه بار اونم با کمک داداشم رفتم تا آخرش . بعضی وقتا Random Loot ـش فاجعه میشه اصا گند میزنه به بازی :biggrin1:
خیلی حال میده ! :دی بشین چند دست بازی کن معتادش میشی ! اولین بارها خیلی سخته ولی بعدش که عادت میکنی هم آسون تر میشه هم اعتیادآورتر ! :دی

این شیطان همون سیاهه رو میگی که بعضی وقتا عصبانی میشه یه اشعه مثل صلیب (چهار طرفه) میزنه ؟! :دی

خود خود شيطان ملعون را ميگم، هموني كه غول مرحله بعد از قلب مادر هست را ميگم،
هموني كه بعضي وقتها باهاش معامله مي كنيم و يكي دو تا قلب بهش ميديم، آيتمهاي خوب خوب ازش ميگيريم:d
خود خود خود ملعونش
نا مرد دو سري جون داره! سري دوم با پاهاش مي خواد بكوبه رو سرم!

خیلی حال میده !
biggrin1.gif
بشین چند دست بازی کن معتادش میشی ! اولین بارها خیلی سخته ولی بعدش که عادت میکنی هم آسون تر میشه هم اعتیادآورتر !
biggrin1.gif

صد درصد فرمايشات شما تاييد ميشه،
اولش خيلي واسم سخت بود، مونده بودم چه جوري مادرش را بزنم!!!
ولي بعدش دستم راه افتاد، الان هم برنامه هاي ويژه اي داريم...
---------------------------------------------------------------------
ويرايش:

i`m 1% :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or