The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
دوستانی که نسخه ی 44 مگی رو نصب کردن لطف کنن جواب بدن بازی کامل ؟؟؟
من الان پچ 44 مگی رو که دوستان در صفحه قبل گذاشته بودن رو جدا نصب کردم و کار کرد، یعنی همه چیز قشنگ اجرا شد.

ادیت:
راستی اون فایل 70 mb رو هی آنتی ویروسم گیر میداد که تروجان داره! :دی
حالا نمیدونم چطوری شد که این 44 mb ـه که جدا نصب کردم داره راحت کار میکنه!!!
منظورم اینه که 70 کجا 44 کجا!
اینم سایز هر دو (فقط پچ و اولی + پچ که یکی هستن!) [LTR] 46.0 MB (48,307,463 bytes)[/LTR]

آخرین ویرایش:
پس از ده ها بار تموم کردن بازی! (بیکاریه دیگه،هنوز بازیهای جدید دستم نرسیده) این بار آخری یه اتفاق جدید و جالبی برام افتاد
یه قرص نارنجی گیرم اومد،وقتی ازش استفاده کردم منو به یک اتاق عجیب تلپورت کرد که نوشته شده بود I'm an error یا یه چیزی تو این مایه ها
اتاقه پر بود از باگ گرافیکی! خیلی داغون بود! چند تا آیتم فوق خفن هم اون وسط پهن بود که بدون پرداخت هیچ پول یا جون اضافه میتونستید براشون دارید. خلاصه خیلی خوش به حالم شد!

خوب بعد از قرن ها تونستم يه بار بازي را تموم كنم ( اون آيتم كه پرواز مي كنه خيلي كمكم كرد ) #:-s
بچه هايي كه بازي را كامل كردن لطفا سيو را به من هم بديد تا ending هاي ديگه را هم ببينم،
پيشاپيش تشكر مي كنم

خوب بعد از قرن ها تونستم يه بار بازي را تموم كنم ( اون آيتم كه پرواز مي كنه خيلي كمكم كرد ) #:-s
بچه هايي كه بازي را كامل كردن لطفا سيو را به من هم بديد تا ending هاي ديگه را هم ببينم،
پيشاپيش تشكر مي كنم

يكي از عزيزان زحمتش را ميكشه ؟؟

دوستان آخرین ورژن از بازی که اومده چنده ورژنش ؟؟
من فکر کنم تا 1.09 رو دیده بودم ولی بعد از اونو نه
اگه کسی لینک مستقیمی داره لطف کنه اینجا بزاره
ممنون

دوستان آخرین ورژن از بازی که اومده چنده ورژنش ؟؟
من فکر کنم تا 1.09 رو دیده بودم ولی بعد از اونو نه
اگه کسی لینک مستقیمی داره لطف کنه اینجا بزاره
ممنون

بله آخرین ورژن هم The.Binding.of.Isaac.v1.0r9.cracked-THETA هست. لینک مستقیم هم بلد نیستم !

سلام به تمامي دوستان
كسي لينك اون آهنگ آخر بازي (ending ) را نداره، خيلي با آهنگه حال مي كنم.
يه مشكلي هم دارم، اينه كه وقتي از بازي ميام بيرون بايد برم از تسك منيجر بازي را ببندم، ورژن بازيم هم 1.08 هست، كسي راه حلي نداره؟
از دوستان هم كسي سيوشو نذاشت براي ما تا 12 تا پايان را ما هم ببينيم؟
تا الان سه تا شو ديدم :
يكي كه كلاه را بر ميداره (judas)،
يكي كه خودشو دار ميزنه!!!!
يكي ديگه هم يه ميخ از تو صندوق برداشت و شيطان شد !!!

يك پايان ديگه هم ديدم، ولي چقدر اين پايان ها مسخره اند ! يعني همشون اينجوري ان ؟
يه دونه سكه از تو صندوق برداشت، همين

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or