The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
پ.ن: میگم مادرش اینقده گنده بوده چطوری تو خونشون جا میشده :d !؟

باو اینا همش تو خیالاتشه. اون چیزهایی که کوچیکند یعنی اهمیتی براش ندارن و اون چیزایی که بزرگند یعنی اهمیت بیشتری دارن (البته از خودم گفتما) :d

--------------------

آپدیت بازیه هم همین امروز فردا قراره منتشر بشه و این هم تغییرات این آپدیت:

[
BIG HALLOWEEN UPDATE (with no actual lame halloween themes)
-Added chapter 5 (unlocked after 10 mom kills)
-Added 3+ new bosses
-Added 4 new enemies
-Added 20+ new items
-Added one new unlockable character (Eve)
-Added one new "FINAL" ending.
-Added 6+ new achievements
-Added 2 new music tracks
-Added updated collection viewer
-Added 4 new tarot cards (finishig the major arcana)

Fixes:
-lots of small bugs were fixed
-load time fixed
-a few minor item balances

Happy Halloween!
-Edmund

/QUOTE]

لینکش رو میتونی بزاری؟ :d مثل اینکه اشتباهی فقط اسم فایل رو کپی کردی :d
راستی این آپدیت رو همینجوری نصب کنیم میره رو قبلی؟یا باید تو پوشه ای جایی بریزیمش :d

خوب سرچ کردم و دانلودش کردم! ولی نصب نمیشه :d باید اول قبلی رو پاک کنم ؟ سیوام اینجوری میپره یا هستن ؟

خوب سرچ کردم و دانلودش کردم! ولی نصب نمیشه :d باید اول قبلی رو پاک کنم ؟ سیوام اینجوری میپره یا هستن ؟
برا من کار میکنه.....قبلیه رو نباید پاک کنی ، این جدیده رو آدرس بده همون جایی که قدیمیه رو نصب کردی.....سیوا هم پاک نمیشن

همه ی برنامه ها رو هم بستم و دوباره انجام دادم بازم عملی نشد :d البته ویندوز رو ریست نکردم :d واقعا مشکلش چیه من نمیدونم :d

ای بابا اعصابم رو خورد کرد این بازی ! داشتم راحت بازی میکردم ولی از چند وقت پیش که خراب شد و دیگه باز نمیشد ، رفتم یه نسخه دیگه گرفتم و save هام بهش منتقل شد و کاراکترها ولی توی صفحه آیتم ها همه پاک شده بودن. دوباره بعد از دو روز اون بازی هم خراب شد و حالا این نسخه جدید رو هم دیشب گرفتم و یه دست بازی کردم و الآن میخوام برم توش نمیره !! هیچ اروری چیزی هم نمیده ! روش که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ! کاش یه فحشی چیزی میداد ! :دی

همه ی برنامه ها رو هم بستم و دوباره انجام دادم بازم عملی نشد :d البته ویندوز رو ریست نکردم :d واقعا مشکلش چیه من نمیدونم :d

ای بابا اعصابم رو خورد کرد این بازی ! داشتم راحت بازی میکردم ولی از چند وقت پیش که خراب شد و دیگه باز نمیشد ، رفتم یه نسخه دیگه گرفتم و save هام بهش منتقل شد و کاراکترها ولی توی صفحه آیتم ها همه پاک شده بودن. دوباره بعد از دو روز اون بازی هم خراب شد و حالا این نسخه جدید رو هم دیشب گرفتم و یه دست بازی کردم و الآن میخوام برم توش نمیره !! هیچ اروری چیزی هم نمیده ! روش که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ! کاش یه فحشی چیزی میداد ! :دی

فکر کنم مشکل هر دوتون رو بدونم چیه
این بازی یه باگی داره که وقتی بازی رو میبندی, فایل اجرایی بازی بسته نمیشه و مشکل ایجاد میکنه- باید برید تو task manager و از اونجا ببندید

آپدیت جدید بازی هم اومد (اسمشو جستجو کنید لینکهاش پیدا میشه 45 مگ)

The.Binding.of.Isaac.v1.0r8.cracked-THETA

-----------------------------------

با این آپدیت جدید به نظرم بازی کمی آسونتر شده و این خیلی خوبه چون یه تعداد آیتم بینظیر به بازی اضافه شده که خیلی قوی هستن. مثلا اسلحه ی اون شکمی ها دو بار گیرم اومد که نابود میکنه :d شخصیت پنجم رو هم آزاد کردم که با خودش کلاغ داره و ...

• Like
Reactions: Akiba
دستت درد نکنه! مشکل من رفع شد :d :d
قسمت آیتم ها هم خوب شده! بری رو آیتم ها تصویرشون رو کنار نشون میده :d(هنوز نرفتم تو بازی :d )

این لینک از Uplodbaz.
من پایان یازدهم رو هم دیدم و شخصیت Eve رو هم آزاد کردم فکر نکنم دیگه بیشتر از این پایان داشته باشه!

یعنی Added one new "FINAL" ending رو هم رفتی ؟
با توجه به این جمله یعنی بازی 2 پایان اصلی و 10 پایان کوچیک داره یعنی کلا 12 تا (اگه اشتباه نکرده باشم)
با این آپدیت جدید, بعد از کشتن قلب مامانه, اگه بجای باز کردن صندوق, بری برای معامله با شیطان (البته همیشه نمیاد), مرحله ی بعدی باز میشه. اونو رفتی ؟ من رفتم ولی باختم :d

یعنی Added one new "FINAL" ending رو هم رفتی ؟
با توجه به این جمله یعنی بازی 2 پایان اصلی و 10 پایان کوچیک داره یعنی کلا 12 تا (اگه اشتباه نکرده باشم)
با این آپدیت جدید, بعد از کشتن قلب مامانه, اگه بجای باز کردن صندوق, بری برای معامله با شیطان (البته همیشه نمیاد), مرحله ی بعدی باز میشه. اونو رفتی ؟ من رفتم ولی باختم :d
آره باو اونو رفتم صندوق رو باز نکردم و رفتم همون معامله شیطان یکم سخت تر از بقیه مرحله هاش بود ولی ردش کردم غولش هم یه غول معمولی بود تقریبا و بعد که کشتمش یه صندوق دیگه اومد اونو باز کردم و پایان آخر رو نشون داد بعد توی صفحه Stats که رفتم اون ورقه که روش تعداد پایان ها رو نوشته بود 10 تارو بصورت جفت جفت ردیف کرده بود اما Ending 11 توی پایین صفحه وسط بود فکر کنم دیگه بیشتر از این پایان نداشته باشه.

آره باو اونو رفتم صندوق رو باز نکردم و رفتم همون معامله شیطان یکم سخت تر از بقیه مرحله هاش بود ولی ردش کردم غولش هم یه غول معمولی بود تقریبا و بعد که کشتمش یه صندوق دیگه اومد اونو باز کردم و پایان آخر رو نشون داد بعد توی صفحه Stats که رفتم اون ورقه که روش تعداد پایان ها رو نوشته بود 10 تارو بصورت جفت جفت ردیف کرده بود اما Ending 11 توی پایین صفحه وسط بود فکر کنم دیگه بیشتر از این پایان نداشته باشه.

خب پس همشو رفتی - معلومه شانست خیلی خوب بوده ها - من باید 3-4 باری برم تا یه دفعه بتونم تا آخرش برم (اونم فقط با این آپدیت جدیده وگرنه قبلش که سخت تر بود) :d

بازی با این شخصیت جدیده EvE چقدر سخته....قدرت ضربش که افتضاحه،اون کلاغش هم به درد هیچ چی نمی خوره.... از دیشب تا حالا دهنم سرویس شده 10بار رفتم همش میبازم.... مثل اینکه بازی سختتر شده،آیتم درست و حسابی هم کمتر گیر میاد....عمرا بشه با این تموم کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or