The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

سلام
BF:BC2 ، همه Soundtrackهای بازی ( 40MB )

این هم قسمتی که خودم ( و خیلیای دیگه ) دوس دارم ، Snowy Mountains

Bad_Company_2_OST_-_Snowy_Mountains
or
or

کلا که خوبه ، قسمت اصلیش هم از 2:05s هست تا 2:34s که تو آنلاین موقع Loading میزاشتش ، oOoOoo0oOo00oOoo ، انرژی میداد قبل بازی

این هم 2تا از آهنگای DiRT 3 که خوشم میاد ( چند % از علاقم هم برمیگرده به wireless stereo headset که هرچی باش گوش میدم خوبه ! )
Fort Knox Five - Insight - The Nextmen Remix
Fort Knox Five - Insight - The Nextmen Remix

&
Phonat - Ghetto Burnin
Phonat - Ghetto Burnin
اینم کل SoundTrackهای DiRT 3 ، که البته بعید میدونم به درد کسی بخوره ! حجمش هم 340MB .

آخرین ویرایش:
لازمه بگم بعد از چندين سال گوش دادن دوباره به ost هاي MGS 3 ميتونم به قدرت بگم حتي يه بازي هم به گرد پاش نميرسه ! حتي خود MGS 4 !!

فقط لازمه اهنگ Intro بازي رو دانلود كنيد كافيه تا چندين ماه فقط به اين اهنگ گوش بديد !

کسی soundtrack های فیلم pulp fiction رو داره؟

کلا پالپ فیکشن 3-4 تا Track توی فیلم داره.

یکی Track اول فیلم(توی رستوران): Misirlou
یکی هم Track آخر فیلم(تیتراژ): Surf Rider
توی فیلم هم اون تیکه که وینسنت مواد مصرف میکنه و داره با ماشین رانندگی میکنه: The Centurians-Bullwinkle Part II
اون قسمتی هم که وینسنت میره خونه ی Mia تا ببرش بیرون : آهنگ Son Of A Preacher Man از Dusty Springfield (این آهنگ 2-3 ورژن مختلف داره یعنی 2-3 نفر دیگه هم خوندنش از جمله Aretha Franklin)

کلا با OST فیلم های تارانتینو خیلی حال میکنم.تم خاصی داره :d
راستی جمله ی تو امضات رو که دیدم یاد فیلم Shawshank Redemption افتادم(اونجا که رد رو میبرن برای بازپرسی :d )

خوب بعد از یه غیبت نسبتا طولانی میخوام یه دستی به سر و روی این تاپیک بکشم
این دفه سعی می کنم فقط ترک رو بزارم و توضیحات اضافی رو تا جایی که ممکنه حذف کنم برای همین سعی می کنم بهترین ترک های ممکن رو مثل همیشه بزارم ترکهایی که بی برو بگرد از شنیدنشون لذت می برید
حدالامکان تلاش میکنم ترک هایی رو بزارم که کسایی که بازی ها رو نرفتن یا فیلم ها رو ندیدن هم از شنیدنشون لذت ببرن ولی خوب کسایی که اون عنوان رو تجربه کردن مطمئنا لذت بیشتری خواهند برد
کار رو با یه عنوان بزرگ شروع میکنم عنوانی که با هر شمارش یه آلبوم جدید از ترک های زیباش به کالکشن OST ها اضافه می کنه
The Legend of Zelda
سعی می کنم هر روز یه ترک توی همین تاپیک از بهترین ترک های این سری بزارم. با اومدن گوگل درایو هم این امکان فراهم شده که تمامی فایل ها رو روی سرور های گوگل بزارم که برای همه بازه و با بهترین کیفیت می تونن ترک ها رو دانلود کنن
امیدوارم خوشتون بیاد

---------- نوشته در 12:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 PM ارسال شده بود ----------

Koji Kondo آهنگساز مشهور این سری به همراه Toru Minegishi, Asuka Ohta وظیفه ساخت موسیقی متن این بازی رو به عهده داشتن که Ilia's Theme رو به عنوان اولین ترک امروز از این سری میزارم. یکی از ترک های ماندگار بازی

33239-the-legend-of-zelda-twilight-princess.png

The Legend of Zelda: Twilight Princess
Ilia's Theme
Toru Minegishi, Asuka Ohta, Koji Kondo

Download

محمد جان قرار بود هر روز یه ترک بزاری پس چی شد!؟:d ما منتظریم...
===========================
بچه ها این دو تا OST که میزارم مربوط به فیلم سوئدی Let The Right One In هستش. یکی از بهترین هایی هست که تا به حال شنیدم، تا مدت ها فقط به خاطر شنیدن این ترک، credits فیلم رو دوباره پخش می کردم!:d تا اینکه چند روز پیش به طور کاملا اتفاقی SoundTrackهای این فیلم رو پیدا کردم و از اون لحظه به بعد مدام در حال گوش دادن بهش هستم!:d امیدوارم شما هم خوشتون بیاد..

محمد جان قرار بود هر روز یه ترک بزاری پس چی شد!؟:d ما منتظریم...

این E3 مگه میزاره :دی

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

33239-the-legend-of-zelda-twilight-princess.png

The Legend of Zelda: Twilight Princess
Meet Princess Zelda
Toru Minegishi, Asuka Ohta, Koji Kondo

Download

assassin's creed 1 credit

سلام. كسي موسيقي credit اساسين كريد 1 رو نداره؟؟؟ به سر الطاير قسم خودم هر چي گشتم نيافتم در صمن اين همن آهنگي هست كه موقعي كه يكي از 9 تا هدف هاشو ميكشه و زنگ خطر شهر بصدا در مياد پخش ميشه. پيشاپيش ممنون

ost DIGIMON

سلام اینم قشنگترین OST های دیجیمون :)
DIGIMON (TAMERS) OST
ONE-VISION GALLANTMON

19 - One Vision (GALLANT MATRIX EVOLUTION BDT Size).mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DIGIMON (TAMERS) OST
SLASH!!!

13 - SLASH!! (Shinka Size).mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DIGIMON (TAMERS) OST
OMOI~ BIGGEST DREAMER (INSTRUMENTAL)
30 - Omoi~The Biggest Dreamer~.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DIGIMON (FRONTIER) OST
OPENING

Digimon Frontier - A World For Us All (Season 4 Opening).mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

---------- نوشته در 10:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 PM ارسال شده بود ----------

اینم OST های DRAGON BALL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or