The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

مطمئنا همه شما با Neverhood و دنیای خمیری اون آشنا هستید. همین اواخر دوباره موزیکش رو شنیدم و حس نوستالژیک فوق العاده ای بهم دست داد!:d
حتما دانلودش کنید، از دستش ندین

250px-The_Neverhood.jpg

Neverhood
klaymen's theme
Terry S. Taylor

Download
داداش کلی خاطرات زنده شد دمت گرررررررررررم!!!!!1

من بهترین و تأثیر گذارترین Soundtrack ای که شنیدم ساخته استاد ZimmeR مالِ آخرِ فیلم Inception بود!هنوزم هر وقت آهنگ گوش میکنم حتماً اونو 1 بار گوش میدم!!

ویرایش:اینجا ام آپلودش کردم اگر کسی احیاناً نشنیده حتماً دانلودش کنه!

آخرین ویرایش:
من بهترین و تأثیر گذارترین Soundtrack ای که شنیدم ساخته استاد ZimmeR مالِ آخرِ فیلم Inception بود!هنوزم هر وقت آهنگ گوش میکنم حتماً اونو 1 بار گوش میدم!!
باهات کاملا موافقم.همه کارای زیمر عالیه.
گلا دیاتور دزدان دریایی کارایب و شرلوک هولمز و 110 اثر دیگه.حتی کال اف دیوتی 6

من قبلا اینارو تو تاپیک "دانلود موسیقی بازی ها " گذاشتم, ولی بازم بخاطر زیبایی و اهمیت این دو تا track اینجا هم میزارمشون. حتما دانلود کنید. اینا در اکثر سایتهای معتبر به عنوان بهترین ost و song سال انتخاب شدن.

Mother, I'm Here (Zulf's Theme).mp3

duration: 2.16
bit rate: 320 kbps
size: 5.43 mb

------------------

این یکی برنده بهترین ost برنامه Spike VGAs هم شد

Build That Wall (Zia's Theme).mp3

duration: 2.45
bit rate: 320kbps
size: 6.51 mb

من موسیقی لایت زیاد گوش می کنم ویه چند سالیهم زدم تو کار موسیقی متن بازیها....
هر بازی چند تا ترک قشنگ و گوش نواز داره
ولی با سری آهنگ فاینال فانتزی کرایسیس کور بد حال کردم
واسه پی اس پی هست بازیش
اینم لینک دانلود کل آهنگ های فانال فانتزی البته سایته
Final Fantasy Dream
یه سرچ بزنید ost ها رو پیدا می کنید توسایت
خوبیش اینه ترکاش با تگ هستند(شناسنامه دار)

من قبلا اینارو تو تاپیک "دانلود موسیقی بازی ها " گذاشتم, ولی بازم بخاطر زیبایی و اهمیت این دو تا track اینجا هم میزارمشون. حتما دانلود کنید. اینا در اکثر سایتهای معتبر به عنوان بهترین ost و song سال انتخاب شدن.
من هر دو اینا رو بارها گوش دادم ولی به نظر من واقعا چرت هستن که بهترین OST بگیرن:d یعنی کدوم مشنگی میاد شاهکاری مثل Icarus ول میکنه این نوحه رو میکنه بهترین OST 2011 من نمیدونم!:d
خدا شفا بده اینا رو با این انتخاب های قشنگ! کسی هم حرفمو قبول نداره چند صفحه قبل ممد لینک Icarus گذاشته گوش بدید تا بفهمید چی میگم:d

من هر دو اینا رو بارها گوش دادم ولی به نظر من واقعا چرت هستن که بهترین OST بگیرن:d یعنی کدوم مشنگی میاد شاهکاری مثل Icarus ول میکنه این نوحه رو میکنه بهترین OST 2011 من نمیدونم!:d
خدا شفا بده اینا رو با این انتخاب های قشنگ! کسی هم حرفمو قبول نداره چند صفحه قبل ممد لینک Icarus گذاشته گوش بدید تا بفهمید چی میگم:d

نظر شماس و محترم. من Icarus هم گوش دادم, خیلی زیباس ولی چیز جدیدی نیست خدایی و یه تقلید محضه. :d

نظر شماس و محترم. من Icarus هم گوش دادم, خیلی زیباس ولی چیز جدیدی نیست خدایی و یه تقلید محضه. :d
!?are you kidding me
دقیقا میتونی بگی تقلید محض از چیه ما هم بفهمیم!:dجدا سال پیش این همه OST قشنگ اومد تو این دو تا چی دیدن دیگه جای سوال هست! طرف یه گیتار گرفته دستش زده زیر آواز!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or