The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

سلام
خیلی برام جالبه که تو این تاپیک کسی OST های یکی از بی نظیر ترین بازی های سال پیش رو نذاشته! ME2 دارای OST های فوق العاده زیبا و خاطره انگیزی هست ترک Suicide Mission یکی از بی نظیرترین OST های این بازی هست که حتما پیشنهاد میکنم دانلود کنید.
سعی میکنم OST های بیشتری از این بازی قرار بدم چون تک تکشون استثنایی و زیبا هستن.

2939_821193.jpg

Mass Effect 2
Suicide Mission
Jack Wall

Download

• Like
Reactions: Wander
حتما همه شما با دیدن Deus Ex Human Revolution عاشق این بازی شدید و منتظر ریلیز بازی هستین یکی از زیبا ترین OST های که گوش دادم مربوط به Trailer بود که تو E3 2010 از بازی Deus Ex پخش شد! در مورد این ترک هیچ چز خاصی نمیشه گفت فقط میتونم بگم عالیه دیوانه کننده هست شاید 10 بار هم پشت سر هم گوشش بدید ازش خسته نشید حال هوای خاصی داره توصیه میکنم از دستش ندید!

fgqt31rdhl9eeof6v90.jpg

Deus Ex Human Revolution
Icarus
Michael McCann

Download

یکی از زیباترین و خاص ترین OST های که از یه فیلم گوش دادم Now We Are Free از فیلم Gladiator بوده ساخته Hans Zimmer آهنگ ساز آلمانی که نامزد اسکار سال 2001 و برنده جایزه Golden Globe در سال 2000 برای فیلم Gladiator بوده. خواننده این ترک Lisa Gerrard هست که تو موزیک های این فیلم هم همکاری داشته. در وصف این موزیک فقط میشه گفت که یک استثنا هست!

852aka9cfqmuw4xvek4.jpg

Gladiator
Now We Are Free
Hans Zimmer and Lisa Gerrard

Download

بازی Dragon Age: origin نیازی به تعریف نداره یک RPG بزرگ و کلاسیک که تقریبا بی نقص بود دارای OST های زیبایی هم هست یکی از این OST ها رو براتون میذارم که به احتمال زیاد خیلی به گوشتون خورده تو Main Menu و موقع Load بازی. پیشنهاد میکنم دانلودش کنید!

nj0ggxtnr8q8cpnpu70b.jpg

Dragon Age: origins
Dragon Age: origins
Inon Zur

Download

Hitman فیلم نسبتا خوبی بود که از روی یکی از محبوب ترین و بزرگترین IP های Eidos ساخته شده بود موزیک های این فیلم بی نظیر هستن یکی از زیبا ترین OST های این فیلم My Number Is 47 هست که حال هوای خاصی داره توصیه میکنم از دستش ندید.

a88ptphufsma5rv1yncv.jpg

Hitman
My Number Is 47
Zanelli Geoff

Download

بهترین و زیباترین فیلمی که تا به امروز دیدم The Lord of The Rings بوده این فیلم سه گانه به اندازه کافی بزرگ هست که نیازی به تعریف کردن و توضیح دادن در مورد موفقیت هایش نیست. به جرات میشه گفت بهترین موزیک ها رو بین فیلم ها داره فقط یه توضیح کوچیک در مورد موفقیت ها موزیک های این اثر بی همتا سینما جهان بدم که به بزرگی و زیبایی موزیک هاش پی ببرید.

The Fellowship of the Ring

برنده Music - Original Score اسکار سال 2001 ساخته Howard Shore
نامزد Music - Original Song اسکار 2001 با آهنگ May It Be با صدای Enya

The Return of the King

برنده Music - Original Score اسکار سال 2004 ساخته Howard Shore
برنده Music - Original Song اسکار سال 2004 با آهنگ Into the West با صدای Annie Lennox

دوستان قبلا OST های این فیلم بی همتا رو تو تاپیک گذاشتن میتونید با سرچ کردن پیداشون کنید ولذت ببرید. تک تک OST های این سه گانه ارزش چندین باره گوش دادن رو دارن OST که میخوام بذاریم یکی از موزیک های زیبا و آرام The Fellowship of the Ring هست باصدای Enya این موزیک زمانی پخش میشه که Aragorn با Arwen خلوت کرده و صحبت میکنه.

lv3a9y5upwacjmidjsp9.jpg

پیشنهاد میکنم به هپچ عنوان از دستش ندید!

0olhiy5q7agmywan128q.jpg

The Lord of The Rings: The Fellowship of the Ring
The Council of Elrond feat Aniron
Enya

Download

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Skychaser
امروز میخوایم یه ترک حماسی از یک بازی بزرگ بذارم نمیدونم خبر دارید یا نه! ولی در یک اتفاق جالب برای اولین بار در تاریخ امسال موسیقی یک بازی برنده جایزه Grammy شد! Baba Yetu موزیک Menu بازی Civilization IV ساخته Christopher Tin تونست اولین قطعه ی موسیقی یک Video Game باشه که اسم خودش رو به عنوان برنده جایزه Grammy ثبت میکنه! این بازی 5 سال پیش منتشر شد موفقیت های بسار زیادی به دست آورد.

vnyhv0thh7w05lu2coka.jpg

Civilization IV
Christopher Tin
Baba Yetu

Download

با تشکر از مهراد عزیز واسه ترک های زیبایی که گذاشت

امشب هم یه ترک خاطره انگیز دیگه از Amélie میزارم
ترکی که شک ندارم عاشقش می شید. بدون شک یکی از زیباترین ترک هایی که تا بحال شنیدید

picture.php

Amélie
La noye
Yann Tiersen

Downlaod

• Like
Reactions: Ooops
یکی از مشخصه های Castlevania Lords of Shadow موسیقی زیبا و حماسی اش بود که به مبارزات هیجان خاصی میداد و در لحظات درام احساس بازیکنندگان رو تحت تاثیر قرار میداد
موسیقی زیبا در کنار داستانی بسیار خوب بهمراه گیم پلی متنوع و عالی Lords of Shadow رو به یکی از بهترین اکشن ادونچر های امسال تبدیل کرد
ترک زیبایی از این بازی تقدیم به دوستاران

picture.php

Castlevania Lords of Shadow
The Last Battle
Oscar Araujo

Downlaod

• Like
Reactions: PXG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن