The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

من میخوام قطعه ی The Enemy of My Enemy Is My Friend از بازی Call of Duty : Modern Warfare 2 رو بذارم. همونطور که میدونید ساخت قطعات این بازی رو Hans Zimmer به عهده داشت. مطمئنم که نه MW2 و نه Hans Zimmer احتیاجی به معرفی ندارند! (پیشنهاد میشه که قطعه Time از فیلم Inception که صفحه ی قبل هست رو حتما گوش بدید.)
این قطعه تو ماموریت Enemy of My Enemy از بازی پخش میشد.جایی که ...
جایی که نیروهای Shepherd به Makarov و نیروهاش حمله کردن و گیمر که در نقش Soap Mctavish بازی میکنه، با هر دو گروه دشمنی داره. یک گروه تروریست های روسی و یک گروه نیروهای ژنرال خائن ارتش امریکا! اما Price گرفتن انتقام دوستان و همرزمانش از شپرد خائن رو به نابود کردن تروریست معروف، ترجیح میده و تو یه معمله با Makarov جای شپرد رو میفهمه و به همراه مک تیویش میرن که انتقام دوستان و همرزمانشون رو بگیرن... این مرحله هم از لحاظ داستانی و هم از لحاظ گیم پلی، یکی از بهترین مراحل بازی بود که با موسیقی فوق العاده تبدیل به یه خاطره شد! هماهنگی موسیقی این مرحله با جو و داستان بازی فوق العاده بود!
راستش من خیلی از بازی خوشم نیومده بود ولی باید قبول کرد که OST های بازی شاهکار بودن، به طوری که شخصا این ماموریت رو فقط برای اینکه به موزیک بازی گوش بدم سه بار تکرار کردم. هرچند این ماموریت، کلا جزو بهترین های بازی بود.
ورژنی که پایین برای دانلود گذاشتم ورژن کامل آهنگ هست. توی بازی آهنگ توی چند قسمت پخش میشه. اگر توی دانلود فایل 19.5 مگی زیر (8:30) شک دارید، حداقل ورژن کوتاهتر اون با اسم Enemy of My Enemy رو دانلود کنید. با یه جستجوی ساده پیدا میشه!

mw2_front-s.jpg

Call of Duty : Modern Warfare 2
Hans Zimmer & Lorne Balfe

Download

• Like
Reactions: Karchect
یه ترکی که فکر نمی کنم تا حالا هیچ علاقه مندی به بازی های کامپیوتری باشه و این ترک رو نشنیده باشه و ازش خاطره نداشته باشه
موسیقیی که نماد سرگرمی بازی های کامپیوتری محسوب میشه و همه با شنیدنش یاد لوله کش معروف و قارچ خور ایرانی خودمون میفتن که همگی باهاش بزرگ شدیم و ازش لذت بردیم
این ترک به مناسبت 25مین سالگرد ورود این کاراکتر به دنیای بازی های کامپیوتری در آلبومی همراه بازی Super Mario All Stars منتشر شده. با وجود اینکه در ساختش تم قدیمی حفظ شده و تغییری نکرده ولی کاملا از نو بازسازی شده که اینکار آهنگ رو چند برابر شفاف و زیبا تر کرده.
متاسفانه هیچ لینکی برای دانلود پیدا نکردم و مجبور شدم خودم آپلود کنم.امیدوارم حداقل به این زودیا پاک نشه تا همه بتونن ازش لذت ببرن
تقدیم به تمام دوستان

picture.php

Super Mario Bros
Super Mario History
Ground Theme

Download

• Like
Reactions: VahiD_ST
ممنون بابت تاپیک زیبا و با ارزشتون من که خیلی از خاطرات جوانیم زنده شد مخصوصا pop :(من که به هیچ درد نمیخورم تو این تاپیک:(ولی خدا بهتون قوت بده دمتون گرم.

morricone the mission

سلام بر شما

این آهنگ و کلاً Morricone رو دوست دارم. آهنگ معروف فیلم The Missionتقدیم به شما

Enniomision.jpg

دانلود

به علاوۀ موسیقی خاطره انگیز تیتراژ آغازین state of siage از Mikis Theodorakis

آخرین ویرایش:
اصلا آدم کچل میشه از دست یه سری ها
این همه توی بوق کردم که پست اول رو بخونین و مطابق پست اون ترک ها رو بزارید انگار نه انگار
فایده ای هم نداره
هر چقدر هم من بگم بازم یه سری ها میان خراب می کنن
بهتر بود تاپیک همون شکل غیر مهم می موند
اونجوری لااقل نظم تاپیک بهم نمی خورد

• Like
Reactions: Quantic Dream
اصلا آدم کچل میشه از دست یه سری ها
این همه توی بوق کردم که پست اول رو بخونین و مطابق پست اون ترک ها رو بزارید انگار نه انگار
فایده ای هم نداره
هر چقدر هم من بگم بازم یه سری ها میان خراب می کنن
بهتر بود تاپیک همون شکل غیر مهم می موند
اونجوری لااقل نظم تاپیک بهم نمی خورد

لطفاً کچل نشو. خب پست اول رو ندیده بودن یه سری ها.

• Like
Reactions: Quantic Dream
سلام خیلی وقت بود که بدنبال این آهنگ زیبا میگشتم ، این موزیک پس از پایان غم انگیز بازی Dead Rising 2 نواخته میشه و با توجه به اتفاقاتی که توی بازی میافته واقعا روی روان آدم تاثر میگذاره. توصیه میکنم این Soundtrack فوق العاده رو بهیچ وجه از دست ندید.

u8rwd3mpc1dn86yv9zr8.jpg

Dead Rising 2
Kill The Sound
Celldweller

Download

• Like
Reactions: Wander

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or