Ooops
کاربر سایت
من میخوام قطعه ی The Enemy of My Enemy Is My Friend از بازی Call of Duty : Modern Warfare 2 رو بذارم. همونطور که میدونید ساخت قطعات این بازی رو Hans Zimmer به عهده داشت. مطمئنم که نه MW2 و نه Hans Zimmer احتیاجی به معرفی ندارند! (پیشنهاد میشه که قطعه Time از فیلم Inception که صفحه ی قبل هست رو حتما گوش بدید.)
این قطعه تو ماموریت Enemy of My Enemy از بازی پخش میشد.جایی که ...
راستش من خیلی از بازی خوشم نیومده بود ولی باید قبول کرد که OST های بازی شاهکار بودن، به طوری که شخصا این ماموریت رو فقط برای اینکه به موزیک بازی گوش بدم سه بار تکرار کردم. هرچند این ماموریت، کلا جزو بهترین های بازی بود.
ورژنی که پایین برای دانلود گذاشتم ورژن کامل آهنگ هست. توی بازی آهنگ توی چند قسمت پخش میشه. اگر توی دانلود فایل 19.5 مگی زیر (8:30) شک دارید، حداقل ورژن کوتاهتر اون با اسم Enemy of My Enemy رو دانلود کنید. با یه جستجوی ساده پیدا میشه!
این قطعه تو ماموریت Enemy of My Enemy از بازی پخش میشد.جایی که ...
جایی که نیروهای Shepherd به Makarov و نیروهاش حمله کردن و گیمر که در نقش Soap Mctavish بازی میکنه، با هر دو گروه دشمنی داره. یک گروه تروریست های روسی و یک گروه نیروهای ژنرال خائن ارتش امریکا! اما Price گرفتن انتقام دوستان و همرزمانش از شپرد خائن رو به نابود کردن تروریست معروف، ترجیح میده و تو یه معمله با Makarov جای شپرد رو میفهمه و به همراه مک تیویش میرن که انتقام دوستان و همرزمانشون رو بگیرن... این مرحله هم از لحاظ داستانی و هم از لحاظ گیم پلی، یکی از بهترین مراحل بازی بود که با موسیقی فوق العاده تبدیل به یه خاطره شد! هماهنگی موسیقی این مرحله با جو و داستان بازی فوق العاده بود!
ورژنی که پایین برای دانلود گذاشتم ورژن کامل آهنگ هست. توی بازی آهنگ توی چند قسمت پخش میشه. اگر توی دانلود فایل 19.5 مگی زیر (8:30) شک دارید، حداقل ورژن کوتاهتر اون با اسم Enemy of My Enemy رو دانلود کنید. با یه جستجوی ساده پیدا میشه!