Thundersky
کاربر سایت
من یدونه مکانیکالش داشتم دو ماه بعد چندتا کلیداش از کار افتاد ، یدونه موس پد RGBشو داشتم اونم یه طرف RGBش سوخت ، یه پایه هدست رد دراگون RGB یه سال دارم منتظرم اینم خراب شه عوضش کنمنظر دوستان درباره محصولات ردراگون چیه ؟
قیمت ؟ ارزش خرید ؟
زبالهنظر دوستان درباره محصولات ردراگون چیه ؟
قیمت ؟ ارزش خرید ؟
قطعا انتخاب اول ریزرزباله
اوایل که اومده بود خوب بود ولی الان نه
من کیبورد وایرلس گرفم 2 بار تعویض کردم سومی رو هم باتریش خراب بود که البته بردم گارانتی باتریشو عوض کردن
........
هیچی ریزر نمیشه. گرونه ولی به شدت ارزشمند
من چند هفته ای میشه g502x گرفتم و راضیمموس لاجیتک G502 Hero حدود ۹ میلیون تومان
۱۱ کلید داره .
آیا کلیدهای توی تنظیمات بازیها قسمت key mapping همشون اتومات فعال هستند و وقتی بزنی روی تنظیمات کلیدهای بازی set می شوند (مثلا نقشه ، راه رفتن ، داج ، چراغ قوه ، پری کردن بدی به دکمه های بغل موس . سه تا کلید جای انگشت شست و دو تا جای انگشت اشاره بغل چپ کلید داره ، دو تا هم زیر اسکرول موس داره)
یا قبلش باید تو محیط ویندوز و نرم افزار لاجیتک با قندشکن و کلی داستان باید کلیدها فعال شوند ؟
اگر تو Ghub انجام ندی و بری داخل بازی ،همه کلیدها فعال هست بتونی تو بازی تغییرات بدی بیاری روی موس ؟؟؟من چند هفته ای میشه g502x گرفتم و راضیم
از طریق Ghub که برنامه اختصاصیش هست میشه انجام داد
تحریم هم نبود برای من همچنین فیلتر هم نبود
حتی اگر با اینم نخواستی میتونی برنامه Xmouse نصب کنی( یه برنامه سبک و کم حجمه) دیگه هر شخصی سازی خواستی برای موست انجام بدی
اون دیگه بستگی به بازی داره که فکر کنم اکثر بازی ها ساپورت میکنناگر تو Ghub انجام ندی و بری داخل بازی ،همه کلیدها فعال هست بتونی تو بازی تغییرات بدی بیاری روی موس ؟؟؟
جفتشون عالی هستنلاجیتک بهتر از ریزر هست من جفتشو داشتم.