The Best Gaming Mouse & Keyboard Devices

• Thread starter Thread starter Saman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نظر دوستان درباره محصولات ردراگون چیه ؟

قیمت ؟ ارزش خرید ؟
من یدونه مکانیکالش داشتم دو ماه بعد چندتا کلیداش از کار افتاد ، یدونه موس پد RGBشو داشتم اونم یه طرف RGBش سوخت ، یه پایه هدست رد دراگون RGB یه سال دارم منتظرم اینم خراب شه عوضش کنم

• Like
Reactions: Thundersky
نظر دوستان درباره محصولات ردراگون چیه ؟

قیمت ؟ ارزش خرید ؟
زباله
اوایل که اومده بود خوب بود ولی الان نه
من کیبورد وایرلس گرفم 2 بار تعویض کردم سومی رو هم باتریش خراب بود که البته بردم گارانتی باتریشو عوض کردن
........
هیچی ریزر نمیشه. گرونه ولی به شدت ارزشمند

• Like
زباله
اوایل که اومده بود خوب بود ولی الان نه
من کیبورد وایرلس گرفم 2 بار تعویض کردم سومی رو هم باتریش خراب بود که البته بردم گارانتی باتریشو عوض کردن
........
هیچی ریزر نمیشه. گرونه ولی به شدت ارزشمند
قطعا انتخاب اول ریزر

بعدش لاجیتک

موس لاجیتک G502 Hero حدود ۹ میلیون تومان

۱۱ کلید داره .

آیا کلیدهای توی تنظیمات بازیها قسمت key mapping همشون اتومات فعال هستند و وقتی بزنی روی تنظیمات کلیدهای بازی set می شوند (مثلا نقشه ، راه رفتن ، داج ، چراغ قوه ، پری کردن بدی به دکمه های بغل موس . سه تا کلید جای انگشت شست و دو تا جای انگشت اشاره بغل چپ کلید داره ، دو تا هم زیر اسکرول موس داره)

یا قبلش باید تو محیط ویندوز و نرم افزار لاجیتک با قندشکن و کلی داستان باید کلیدها فعال شوند ؟

موس لاجیتک G502 Hero حدود ۹ میلیون تومان

۱۱ کلید داره .

آیا کلیدهای توی تنظیمات بازیها قسمت key mapping همشون اتومات فعال هستند و وقتی بزنی روی تنظیمات کلیدهای بازی set می شوند (مثلا نقشه ، راه رفتن ، داج ، چراغ قوه ، پری کردن بدی به دکمه های بغل موس . سه تا کلید جای انگشت شست و دو تا جای انگشت اشاره بغل چپ کلید داره ، دو تا هم زیر اسکرول موس داره)

یا قبلش باید تو محیط ویندوز و نرم افزار لاجیتک با قندشکن و کلی داستان باید کلیدها فعال شوند ؟
من چند هفته ای میشه g502x گرفتم و راضیم
از طریق Ghub که برنامه اختصاصیش هست میشه انجام داد
تحریم هم نبود برای من همچنین فیلتر هم نبود
حتی اگر با اینم نخواستی میتونی برنامه Xmouse نصب کنی( یه برنامه سبک و کم حجمه) دیگه هر شخصی سازی خواستی برای موست انجام بدی

من چند هفته ای میشه g502x گرفتم و راضیم
از طریق Ghub که برنامه اختصاصیش هست میشه انجام داد
تحریم هم نبود برای من همچنین فیلتر هم نبود
حتی اگر با اینم نخواستی میتونی برنامه Xmouse نصب کنی( یه برنامه سبک و کم حجمه) دیگه هر شخصی سازی خواستی برای موست انجام بدی
اگر تو Ghub انجام ندی و بری داخل بازی ،همه کلیدها فعال هست بتونی تو بازی تغییرات بدی بیاری روی موس ؟؟؟

اگر تو Ghub انجام ندی و بری داخل بازی ،همه کلیدها فعال هست بتونی تو بازی تغییرات بدی بیاری روی موس ؟؟؟
اون دیگه بستگی به بازی داره که فکر کنم اکثر بازی ها ساپورت میکنن
کلا یکی از کارایی که چه Ghub چه Xmouse انجام میدن اینه که شما میتونید دکمه های کیبورد رو روی موس تنظیم کنید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or