اینا از محسنات g5 نسبت به copperhead هست. البته علاوه بر اینکه نمی تونی روی 1600dpi بزاری.
اشکان دیدی زود گفتی؟
فقط کافی بود که این دوتا بازی رو به SetPoint بشناسونم.همین. الان مشکلی نداره و دکمه ها خیلی خوب کار میکنن! البته به جز یکی دو مورد که اسکرول چپ و راست کار نمیکنه که به احتمال 100% با دانلود ورژن جدید Setpoint حل بشه چون مال من که مال 2003 هست!!!
درضمن من منظورتو از تیکه آخر نمبفهمم.
من به راحتی میتونم رزولوشن رو بذارم روی 1600.در واقع تنظیمات ماوسم حالت دومش 1600 هست (البته در سمت.ارتفاع رو کمتر گذاشتم).
در کل شما میتونی 5 تا ستینگ مختلف داشته باشی.البته برای بازی جدی 5 تا زیاد هم هست و درواقع توی بازی ساده ای مثل کانتر (از نظر ساختار) دوتا ستینگ و توی بازی پیچیده تر مثل Battlefield یکی بیشتر یعنی 3 تا کافیه!
عادت کردن به این سرعت بالایکم برام سخته! 2000 که هیچی! الان با یکم مشکل با 1600 کار میکنم.کم کم حرکاتم دقیقتر داره میشه و مشکلاتم حل.حداقل توی GRAW که مدتها به خاطر ماوسم سرش گیر داشتم (اسکرول) تونستم یکم جلو برم!!!
من هم میخوام یه موسی اگه خدا لطف کنه بخرم ....تنها چیزی هم که برام مهمه شکلش هست که راحت تو دست جا بگیره....اصلا موس Optical نباشه! ولی میخوام قشنگ تو دست بگیرم! چیزی دارید؟
خوبی احسان؟! از اینطرفا؟
خوب.ببین توی ارگونومیک و اینکه توی دست جا بگیره Logitech به شدت حرف اول رو میزنه.البته تا مدتی که راست دست باشی.
سری Revoloution که عالیه.
اگر ماوس مخصوص بازی میخوای بهترین گزینه MX518 هست که قیمتش هم مناسبتره.
اگر قیمت برات مساله نیست هم G5 و اگر وایرلس که G7.
در کل.بهتره بری توی سایت لاجیتک و ماوسهای اون رو ببینی!
جالبه که لاجیتک یک راهنمایی ارگونومیکی هم توی سایتش داره که دیدنش خالی از لطف نیست.
باتشکر....