789
کاربر سایت
در ادامه صحبت های امید بگم. محمد حسین اگه پد SX رو گرفتین. من همراهش موسدر حال حاضر از SteelPad 4D استفاده می کنم! پد خیلی خوبیه مشکلی هم نداره. چون دو طرفه هم هست و هم سطح Rough داره و هم Smooth خوبه و آدم انتخابش بیشتر هست. ولی خوب من S&S رو پیشنهاد میکنم. S&S رو دیگه همه تایید میکنن هیچ کس هم تا به حال نشده از این پد ایرادی بگیره. جایزه های فراوانی هم کسب کرده. اکثر بازی کنای خوب حداقل توی CS که میدونم از همین S&S استفاده میکنن. خودم هم میخوام یه S&S بخرم. یه مسئله دیگه هم که هست مسئله ی حجمی هست. البته S&S سایزش خوبه ولی خوب ممکنه اگه طرف میزش محدود باشه ممکن هست مشکل ایجاد کنه. یا مثلا 5L که اینقدر بزرگ هست ... ، ولی از این نظر 4D کاملا معقوله.
در مورد این SX هم فکر میکنم فوق العاده باشه ولی خوب کار کردن هم باهاش سخت باشه ! چون اگه عکس های نزدیکشو نگاه کنید میبینید که بسیار بسیار سطح صافی داره و Sens رو خیلی بالا میبره اینطوری که نشون میده. توی سایتشم Glide: Smooth (really, really smooth
اینو نوشته. دیگه ته Smooth ه :biggrin1:
Fatal1ty
رو پیشنهاد میکنم.
لینک
روی پدSX به خوبی جواب میده.
برخی از جزییات این موس عبارتند از: دارا بودن
Cpi 2400
میتونید دقت دستگاه رو با یک کلیک تغییر بدید. 400 800 2400 که روی موس این تغییر با سه چراغ سبز کهربای و قرمز مشخص میشه.
میشه وزن موس رو از 3.5 گرم به :15 و19 و26 تغییر داد. دارای دکمه های مخصوص هست که میشه توسط نرم افزار مربوطه تغغیرشون داد.
آخرین ویرایش: