The Best Gaming Mouse & Keyboard Devices

• Thread starter Thread starter Saman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
اگه میشه موس گیمینگ تا 25 تومن پیشنهاد بدید.

پشنهاد می کنم موس زیر را به قیمت 23 هزار تومان تهیه کنید این موس DPI خوبی داشته و برای تک تیر اندازها یک موس خوش دست و کم خطاست.

A4TECH X-755FS

X-755F-1b.jpg

Key Feature
4x3Fire 5 Live Thumb-Button Gaming Mouse
Arm yourself with the Powerful and Patented 3xFire Button -Rapidly Fires 3 Shots with just 1 Click-Increasing Target Accuracy.
In Game 5 DPI Shift Ability with Color Indication DPI Levels: 400 - 800 - 1200 - 1600 - 2000 DPI (NO DRIVER NEEDED!)
Point and Click in Comfort—Ergonomic Design for the Most Intense Game Play. And 5Live Thumb-Button also can Define Program.
Designed with Extreme Fast Acceleration Up to 500 Hz Report Rate/Second ,4 Times Faster than the Normal USB Mouse.
Tilt Wheel Technology Scrolls in 4 Directions for Greater Efficiency.

سلام
یه موس بی سیم مخصوص خوشه سوم :d:d:d معرفی کنید بهم
قیمتش 30 تا 35 باشه خوبه DPI خیلی بالا هم نمیتونم کار کنم حداکثر 1600 تا 2000
بشه DPI رو روی 800 و 1200 هم تنظیم کرد
و حداقل 2 کلید قابل برنامه ریزی داشته باشه؟

اگه هم بودجه کمه یه مدل باسیم معرفی کنید

ممنون>:d

سلام عزیزان.من زیاد بازیه کال و تفنگی انجام میدم تقریبا بازیم خوبه.یه موس تا 40 تومن چی خوبه؟ خوش دست و زیبا.
راستی این موس ARC که مال Microsoft هست چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

a4tech بهترینش 747 هست هم خوش دسته هم قابلیت هاش بیشتر از همه هست هم 25 تومن بیشتر نیست اما گولشو نخورید 3600 کجا بود 1200 واقعی هستش به احتمال زیاد برای همینم هست که فکر می کنید در dpi بالا نمی تونید کار بکنید چون fake

برای بازی هم بی سیم پیشنهاد نمی دم حداقل زیر 100 تومنشو چون سنگینه باعث کاهش دقت به میزان زیادی می شه

موس گیم ماکروسافتم حرف نداره نقد های بسیار خوبی ازش شده

درود
دوستان یه موس با scroll عالی(چون فقط scroll موس‌های من خراب میشه!!) و برای استفاده بازی و کار عادی چی پیشنهاد می‌کنید ؟؟
خسته شدم از بس موس‌هام رو فقط به علت خراب شدن scroll انداختم.
ممنون

سلام دوستان میخوام یه موس و کیبورد عالی واسه گیم بخرم :
بین کیبورد ها کدوم رو انتخاب کنم:
X7 Gaming Keyboard G800MU

X7 GAMING KEYBOARD G300

بین موس ها کدوم:

X7 OSCAR LASER GAME MOUSE XL-750BK

X7 OSCAR OPTICAL GAME MOUSE X-710BK

X7 GAME MOUSE X-760H

A4TECH WIRELESS GAMING MOUSE G7-630

در ضمن یه سوال این موس آخری که وایرلس هست چند ساعت بازی کنی شارژ تموم میکنه؟شما پیشنهاد میکنی؟

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:16 PM ارسال شده بود ----------

خودم این دو رو انتخاب کردم:
[h=5]X7 OSCAR LASER GAME MOUSE XL-750BK[/h]X7 Gaming Keyboard G800MU

از لحاظ قیمت مشکلی ندارم.خوب هستن؟

سلام دوستان میخوام یه موس و کیبورد عالی واسه گیم بخرم :
بین کیبورد ها کدوم رو انتخاب کنم:

X7 GAMING KEYBOARD G300

بین موس ها کدوم:

X7 OSCAR OPTICAL GAME MOUSE X-710BK

X7 GAME MOUSE X-760H

A4TECH WIRELESS GAMING MOUSE G7-630

در ضمن یه سوال این موس آخری که وایرلس هست چند ساعت بازی کنی شارژ تموم میکنه؟شما پیشنهاد میکنی؟

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:16 PM ارسال شده بود ----------

خودم این دو رو انتخاب کردم:

از لحاظ قیمت مشکلی ندارم.خوب هستن؟

کیبورد هایی که من a4tech دیدم مفت گرون بود اصلا کیفیت نداشت موس هم 747 بهترینشه البته برای دست های بزرگ مناسب تره

برای بازی وایرلس مناسب نیست سنگینه کنترل جالبی نداره باتریشم مدام بازی حدود یک سال مدل 747 تنظیم وزن هم داره اما 3600dpi هم کشکه 1200 هست اما بازم مناسبه 1200 تنظیم بشه کنترل خوبی رو دارید

یکی کیبورد مشکی قرمز خوشگل بهم معرفی کنه دو ساله هر چی می بینم به دلم نمی شینه گیم ماکروسافت تا حدودی راضیم کرده اما بازم اون چیزی نسیت که می خوام

آخرین ویرایش:
دوستان

کیبورد برای گیم..لاجیتک خوبه؟

یان برند های متفرقه که میگید مثل میکروفایر و اینا به دل من نمیشنیه..لطفا یه برند خوشنام مثل لاجیتک بگید..

قیمت لاجیتک ها چنده؟

بعد ماوس با Dpi 2000 لاجیتک داره؟

غیر لاجیتک چی خوبه؟ بزرگ نباشه زیاد ممنون.

کیبورد تا 30-40 و ماوس تا -20-15 میتونم هزینه کنم.

فکر کنم به این پول نتونم لاجیتک گیمینگ بگیرم درسته؟

چقدر گرونن لا مصب! :دی

آخرین ویرایش:
خب دوستان راهنمایی کنن ! اولا این موس و کیبوردهای بی سیم برد موثرشون تا چند متر هست ! بعد delay دارن یا نه ! ی مدل کیبورد تو عکس های سیستم گیمینگ تو سایت دیدم که بک لایت ابی داشت و دکمه هاش روشن بود ! کسی مدلش رو و قیمتش رو میدونه ! و موس بی سیم و قیمتش ! بودجه برای کیبورد ۱۴۰ . ماوس فعلا مهم نیست . ! یا موس و کیبورد بی سیم روی هم تا ۱۶۰ تومن .همینطور موس و کیبوردهای razor و قیمتش از چقدر شروع میشه !

بهترین موس ها برای لاجیتک و همچنین razer هست razer بهتره اما زشته تره تنوع نداره گیرم داده به led ابی

steelseries xai هم عالیه هم خیلی ساده هست

کیبورد هم این 3 تا برند با x6 ماکروسافت

برای موس خوب هم حتما نیاز به پد خوب دارین و الا پولتون ریختین دور قیمتشم از 15 تا 50 تومنه رنجش

برای داش رضا هم یه special offer می دیم:d

زود مدل های موس و کیبورد SPECIAL رو بگو !!!:d. تا 160 بیشتر بودجه ندارم !!!!:d لینکی چیزی از این موس لید دار آبی بزار و مدل کیبوردی که گفتی !!

کسی قیمت مدل LOGITECH G-700 رو داره !!!!

همینطور قیمت این کیبورد :
Logitech diNovo Edge

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or