The Best Gaming Mouse & Keyboard Devices

• Thread starter Thread starter Saman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا Razer که عالیه اگه باشه منتهی قطعا گرونه. کیبورد گیمینگ از Razer و Microsoft و Logitech مطمئنا خیلی قیمتشون بالاست. A4tech در عوض خیلی ارزونتره. بهترین کار اینه که یه روز وقت بگزاری بری پایتخت و ایران قشنگ بگردی و دست اخر انتخاب کنی.
ممنون
من تا ١٠٠ يكم اينور اونور تر ميخام خرج كنم
اين x7 g800 چشممو گرفته اما تو امازون و سايت خودش قيمت اصليش رو نديدم!
اگه برسه اينو ميگيرم.
----------------------------------
با بزرگان pc gaming کلامیدیم گفتند 800 خوب نیست :d .

دوستان ممنون میشم یه سایت اجنبی خوب باسه نقد و ریویو و اینترویو و اونترویو سخت افزار بدید خودم بسرچم :d

بازم ممنون

آخرین ویرایش:
ممنون
پس با این حساب کسی قیمت ها رو هم نمیدونه! باید یه حمتی بزنم برم پایتخت.
راستی با این حساب باسه خرید موس و کیبرد Razer و a4tech خوبن و زیاد وسواس به خرج ندم؟!

بازم ممنون

به عنوان کسی که تمام محصولات مربوط به گیمینگ A4tech رو داشتم تقریبا پیشنهادم اینه اکیدا جز پد اصلا سراغ بقیه محصولات A4tech نری چون کیفیت ساخت خیلی پایینی دارند.
Mouse بهت پیشنهاد می کنم G5 بخر...البته بسته به اینکه موسی که بهش عادت داری palm باشه یا Finger.
G5 موس Palm هست از موس های Finger هم قیمت خوب تو مایه های 50-60 تومن copper head هست که توی ایران فکر نمی کنم اصلا بتونی محصولات Razer رو پیدا کنی. (اگر پیدا کردی بگو منم کیبرد می خوام :دی)
در هر صورت پیشنهاد می کنم برای خرید ادوات گیم اصلا سراغ A4tech نری چون بعدا می فهمی انتخاب خوبی نکردی. من 3 بار پول هدست های گیمینگ A4tech دادم هر 3 بار شکستن نزدیک 100 تومن پول برای این 3 تا دادم آخرشم رفتم یه Creative خریدم خودم رو راحت کردم :دی یا مثلا 2 بار موس گیمینگ A4tech داشتم بعد از یه مدت یا کلیک چپ یا راست خراب میشه یا Scorll ! آخرشم رفتم Razer خریدم....تنها چیزی که از محصولات A4tech تونست منو راضی کنه پد ـه گیمینگ کنترلش بود که واقعا عالی به نظر می رسه.

شرکت گلسان محصولات RAZER رو داره.
من خودم موس و هدفون و پد ریزر دارم خیلی راضیم.
موس هم cooperhead قدیمی شده ارزش خرید نداره دیگه من death adder 3500 dpi پیشنهاد میدم.خودم 1800dpi رو دارم خیلی راضیم خوش دسته.

Mouse بهت پیشنهاد می کنم G5 بخر...
من خودم G5 دارم و اصلا پیشنهاد نمی کنم تا MX-518 هست کسی سمت G5 بره...
چون هم ارزون تره هم اینکه عملکردش خیلی بهتره.

اگرم کیبرد مناسب و با قیمت خوب برا گیم میخاید من Microsoft Wired Keyboard 600 رو پیشنهاد میکنم.البته اسم Gaming رو نداره که همین مزیتشه که باعث میشه قیمتش فضایی نشه. layout ـش هم برا گیم خیلی خوبه به نظر من. من 22 خریدمش..هم قیمت فراسو ها و این چیزمیز ایرانیا..

ویرایش:
ولی چیزی که هست MX-518 الان قرنی هست دیگه گیر نمیاد :biggrin1:
اتفاقا همین امشب تو پاساژ ایران تو ویترین یکی از مغازه ها یه دونشو داشتم رصد میکردم :biggrin1:

آره .. واسه WoW و یه سری RTS های خاص این Macro ها خیلی مفید ـن ولی این قضیه ی زمان response به نظرم اونقدر محسوس نیس که آدم واسش این همه خرج اضافی بکنه.

آخرین ویرایش:
من خودم G5 دارم و اصلا پیشنهاد نمی کنم تا MX-518 هست کسی سمت G5 بره...
چون هم ارزون تره هم اینکه عملکردش خیلی بهتره.
MX518 و G5 از لحاظ استایل و حالت قرار گیری توی دست کاملا شبیه به هم دیگه هستن...من چند روزی با جفتشون کار کردم.
MX-518 به نظر منم بهتر بود ولی چیزی که هست MX-518 الان قرنی هست دیگه گیر نمیاد :دی

در مورد کیبرد هم خوب این الان من بخوام Macro هامو روش Bind کنم که نمیشه :دی حداقل اون G800 ـه A4tech دکمه های Gaming داره برای این حرکات :دی
دلیلی هم که کیبرد های گیمینگ گرون هستن به خاطر اسم یا این چیزا نیست، بیشتر به خاطر دکمه های مخصوص gaming، قابلیت ذخیره کردن Macro ها روی خود کیبرد و پایین بودن زمان Response هست که موقعی که استفاده کنید کاملا متوجه اختلاف Response این کیبرد ها با کیبرد های 20-30 تومنی میشید.

سلام
---------ویرایش------------

من یک موس میخوام حداکثر 50-60 خرج کنم.
موسش حتما laser باشه و ترجیحا با سیم
موس الانم و قبلیا همش مشکل پیدا میکنن و دکمه کلیک چپ خراب میشه.
موسش هم از این خیلی کوچولو ها نباشه.
ممنون
---------ویرایش------------
ممنون دیگه نیازی ندارم مشکلم حل شد

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت اساتید.
من می خوام یه موس گیم حرفه ای بگیرم .در درجه اول وایرلس بودن برام مهمه خودم بعد از سرچ
بین 2 تا مدل گیر کردم
1.logitech g700
2.razer mamba
دو تا از لحاظ مشخصات یکین فقط لاجیتک dpi 100 تا بیشتره.اما دیزاین ریزر و باتری و پایش ادم و وسوسه میکنه.البته به راحتی از لا جیتک نمیشه گذشت. اگه کسی از دوستان تجربه ای داره ما رو راهنمایی کنه تا از این سرگیجه خلاص شیم. با تشکر.
:-/:-/

یکسری تجربه دارم شاید به دردتون بخوره

در انتخاب موس گیم باید خوب دقت کنید که دست شما به چه موسی عادت داره درشت یا ریز و یا ... بعد مهم ترین چیز در موس ها dpi انها هست که هر چه بالا تر باشه دقت موس هم بالاتره یعنی شما به عنوان یک تک تیر انداز نیاز به یک موس با dpi بالای 2000 به بالا دارید که از مسافت دور بتوانید به راحتی هد شات کنید. فعلا لاجیتک با ساخت موسهای با DPI بالا بهترین گزینه برای گیمرهای شوتر است.

در مورد کیبورد گیم هم باید اینو بدونید که چون در بعضی از بازیها نیاز است از چند کلید ترکیبی استفاده بشه باید کیبورد این اجازه رو بده که بتوانیم از 5 کلید به صورت همزمان استفاده کنیم و همین طور مهم ترین چیز زمان پاسخگوی بالا است و همچنین ساخت کلید های دلبخواهی برای سهولت کار در گیم. مثلا دوستانی که بازی گیتار هیرو بسیار علاقه مند هستند بسیار زیاد براشون مدت زمان پاسخگوی و خصوصیاتی که در بالا ذکر کردم حائز اهمیت است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or