The Best Gaming Mouse & Keyboard Devices

• Thread starter Thread starter Saman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر شما پد موس Razer eXactMat Performance چیز خوبیه؟
برای کارهای گرافیکی و همچنین گیم.
تصویر
شدیدا توصیه میشه . من خودم گرافیستم ، 2رو داره که طرف Control برای گرافیک و بازی های FPS عالیه و طرف Speed برای بازی های استراتجیک....... پد به صرفه ای هست.

من چند ماهه که یه هدست Creative Fatal1ty خریدم.
یه مشکلی که دارم اینه که بعضی وقتا که میزارمش رو سرم سردرد میگیرم.البته برا من این مشکل خیلی کم پیش میاد ولی وقتی داداشم هدست رو میزاره اون به شدت سرش درد میگیره.
میخاستم ببینم کسی اینجا هست که این هدست رو داشته باشه و یه همچین مشکلی رو داشته باشه؟

پ.ن: این یارو fatal1ty با اینکه از بازیش خوشم میاد.. ولی از خودش خیلی بدم میاد :biggrin1: تازه این امضاش هم که رو هدسته بود پاک شده خود به خود =/

سلام دوستان
يک کيبورد خوب بيشتر حالت multimedia داشته باشه gaming نباشه
يکم قيافه هم داشته باشه:biggrin1:
قيمتش زير 20 تومن
--------------------------------
ارزونترين موس razer چنده؟

آخرین ویرایش:
ماوس Gaming یه توجیه ای داره به خاطر DPI و دکمه های قابل برنامه ریزی ولی کیبورد Gaming دیگه یعنی چی؟ اصلا فرقی می کنند کیبورد ها تو بازی؟
این محصولات meva چه جوری هستند از نظر کیفیتی؟ یه موس خوب تا 50 تومن چی پیشنهاد میدید؟

ماوس Gaming یه توجیه ای داره به خاطر DPI و دکمه های قابل برنامه ریزی ولی کیبورد Gaming دیگه یعنی چی؟ اصلا فرقی می کنند کیبورد ها تو بازی؟
این محصولات meva چه جوری هستند از نظر کیفیتی؟ یه موس خوب تا 50 تومن چی پیشنهاد میدید؟

کیبورد Gaming هم دکمه های قابل برنامه ریزی ، سیستم Anti_Ghost که به شما اجازه می ده بیش از 4 دکمه رو همزمان فشار بدی، سیستم Macro recording که به شما این امکانو می ده که در هنگام گیم بتونین دکمه هارو برنامه ریزی کنید و از همه مهم تر راحتی کیبورد و Back Light یا نور زیر دکمه ها هست.

سلام - بین Razer Naga و Razer Orachi i به نظرتون کدوم بهتره ؟ من FPS بازی میکنم و کارهای گرافیکی :cheesygri

Naga برای بازی های MMO مثل WoW هست، به کارت نمیاد........Orachi هم موس Lab top! من میگم اگه کاره گرافیک هم می کنی Logitech G9x بگیر ، من خودم گرافیستم و این موس دارم بخاطر سیستم تنظیم وزنش و به شدت ازش راضیم!! موس های Razer خیلی سبکن! البته اگه تا الان نخریده باشی موس :cheesygri

Last edited by a moderator:
سلام
من با حدود 40T بودجه میخوام موس و پد بگیرم برای کارای گرافیکی و گیم، به نظر شما موس A4tech XL-740k خوبه با پد X7-801MP ؟:confused:
موس
XL-740K-1.jpg

XL-740K-2.jpg

XL-740K-3.jpg
پد
X7-801MP-1.jpg

X7-801MP-2.jpg
اگه گزینه ها ی بهتری سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید:smile:

هر چی گشتم تو پایتخت موس پد corepad یا razor نداشت فقط a4tech بود توی بازار رضا هم فقط یه جا پد داشت که اونم razor حدود 35 تومن بود دوستان جایی رو میشناسن پد حرفه ای بفروشه ترجیحا corepad ؟
همین razor که 35 تومن هست از این corepad یا مدل منتیس خود رازر بهتره ؟

ممنون

Logitech یه موس جدید داده بیرون..G500
نسبت به G5 تغییر خاصی نداشته به جز یه سری دکمه اضافه و یه wheel .. طراحیش هم جالبه..انگار رنگ پاشیدن روش! ولی خُب واسه Gaming به پای MX-518 نمیرسه..
Logitech%20Gaming%20Mouse%20G500.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or