oliver2005
کاربر سایت
دوستان به نظرتون موس G7 بهتره یا G5 از LOGITECH ؟ چرا ؟ راستی شارژ G7 چقدر می مونه ؟
کیبرد چی ؟ G15 معمولی یا آپگریدش ؟ راستی کیبرد دیگه ای هست که مثه g15 نور ضمینه دکمه ها رو داشته باشه و واسه بازی باشه ؟ اگه مشه قیمت روز همه رو با گارانتی بگید . خیلی خیلی ممنون
دوستان به نظرتون موس G7 بهتره یا G5 از LOGITECH ؟ چرا ؟ راستی شارژ G7 چقدر می مونه ؟
کیبرد چی ؟ G15 معمولی یا آپگریدش ؟ راستی کیبرد دیگه ای هست که مثه g15 نور ضمینه دکمه ها رو داشته باشه و واسه بازی باشه ؟ اگه مشه قیمت روز همه رو با گارانتی بگید . خیلی خیلی ممنون
G5 چون G7 بی سیم هست و هر کاری هم کنی مثل سیم نمیشه. ولی به نظر من هیچکدوم رو نگیر. یا 30 تومن بذاز رو G5 و G9 بخر یا Gigabyte GM-M8000 . البته موس رویایی من STEEL SERIES IKARI LASER هست که اگه گیرش آوردی معتل نکن. حدود 110 تومن باید باشه.
G15 نخر. یا G19 بخر که به نظر من ارزش نداره یا G11. البته اگه اسراری به LOGITECH نداری GIGABYTE GK-K8000 که واقعا کیبورد عالی ای یه. میتونی review هاش رو تو اینترنت search کنی. نور اونقدرها مهم نیست ولی اگه اصرار داری Microsoft SideWinder X6 بخر که این هم کیبورد خوبی یه. EELTYPE
دوستان Gaming Mouse تا 60 تومن چی خوبه ؟
بهترین انتخاب ؟
Optical بودنش که یه مزیت ـه..موس های Optical برای Gaming بهترن کلا..من الان خودم یه Logitech G5 دارم و Laser هم هست..ولی الان پشیمونم که چرا MX-518 نخریدم!DPI اش پایینه Optical هم هست .
طوری نیست ؟
خیلی ها میگن X7 خوبه ، A4tech .
والا موندم چی کار کنم .