The Best Gaming Mouse & Keyboard Devices

• Thread starter Thread starter Saman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان قیمت کیبورد saitek cyborg چنده؟خوب هست برای گیم بخرم؟ازکجا بخرم رفتم پایتخت نداشتن
اینم فک کنم از اون چیزاست که تو ایران پیدا نمیشن!
من خودم Razer Tarantula رو پیشنهاد میکنم...یکی از بهترین کیبورد های Gaming تو جهانه
البته اینم بگم که مثل این Saitek زیاد امکانات اضافه نداره ولی چیز خیلی خوبیه...قیمتشم حدود قیمت همین هست
Logitech G15 هم پیشنهاد میشه
البته قبل از خرید حتما Review (نقد) های اون مدل مورد نظر رو بخون تا از خریدت مطمعن باشی
جدیدا Logitech G19 هم اومده که خیلی چیز خفنیه...200$ــه
توی قیمتای پایین تر هم A4TECH G700 هست

پس یعنی نخرم.
خوب یه کیبورد عالی برای game قیمتش هم حدود 80 هزار تومن پیشنهاد کنید.
لطفا یه کیبورد بگید که پیدا میشه.
راستیRazer Tarantula چنده؟
ولی اگه جایی میشناسید که کیبورد saitek رو میفروشه به من بگید.
ممنون

آخرین ویرایش:
من میخوام گیم پد بخرم ترجیحا لاجیتک باشه ولی زیاد نمی تونم هزینه کنم میخواستم اگه کسی مدل خوبی رو سراغ داره معرفی کنه . (از 2 تومن بیشتر نشه فقط :دی )

پ.ن : این سایت لاجیتک برای ایرانی ها باز نمی شه نه ؟

یه Exactmat Razer بگیر برو فضا ...
قیمت هم حدود 40 تومن :دی

exactmat_LRG2.jpg

نه .. به دلیل اینکه ما تاریخ 7000 ساله داریم و خیلی خفنیم و کلاً هم هیچ نسبتی با دزدان دریایی نداریم از حسودی IP های ایران را بلاک کرده اند :دی
Xerxes.King جان مرسی از پاسخت ولی من من گیم پد میخوام نه موس پد :دی

پارسیا جون اصلا میدونی چیه من حدس میزنم دست صهیونیزم بین المل و ایمپریالیزم امریکا پشت پرده باشه وقتی دیدا داریم به یوم الله 22 بهمن نزدیک میشیم خواستن زهر خودشون رو به ملت غیور ایران بریزند . اصلا ما لاجیتک رو تحریم میکنیم تا ورشکست شه مگه به ما چی میده ؟! یک موشت کالای مصرفی (اسباب بازی 0o ) :دی

Xerxes.King جان مرسی از پاسخت ولی من من گیم پد میخوام نه موس پد :biggrin1:
اوه ه شرمنده ولی بنظرم یه جایی نوشته بودی پد :دی به هر حال ...

چه گیری دادی به لاجیتک ،saitec بگیر کپ دسته 360 ولی قشنگ تر توضیح نمی خواد سالاره :دی

Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360

p3600v2.jpg

توضیحات ...

Cyborg Rumble Pad for Xbox 360® and PC

There’s always been discussion among gamers about which position is best for the
left analog stick on a gamepad. Some like it level with the right stick like Sony’s
Playstation® controller; others prefer it offset to the top left corner of the pad like
Microsoft’s Xbox® controller.

With the Cyborg Rumble Pad, you can have both. At the press of a button, you can
remove the revolutionary Cyborg™ module (Pat. Pending) from the pad and turn
it through 180º, instantly changing the configuration of the left stick and d-pad.

Now you have the flexibility to configure the pad for different games, depending on
whether you prefer to use the analog stick or d-pad, or even cater for multiplayer
sessions with friends who prefer different pad configurations.

• New ‘Cyborg-module’ reversible d-pad and left analog stick
  • Compatible with Microsoft Xbox 360 console as well as Games For Windows games on PC.
  • High quality, varied rumble forces so the gamer feels closer to the action
  • Uses Immersion© patented rumble technology for maximum compatibility with supported games
  • Ergonomic controls for maximum comfort during extended gaming sessions, no matter how big or small your hands.
  • Advanced programming provided by Saitek Smart Technology (SST) software (PC only) gives you the freedom to program any part of the pad with any keyboard or mouse command in any game - even those that don’t support game controllers.

• Reversible d-pad and left analog stick
  • 2 quick-fire shoulder buttons
  • 2 analog triggers
  • 8-way d-pad
  • 6 responsive buttons
  • 2 analog joysticks
  • Fully programmable

Patent Pending -UK Patent Application Number 0711355.8’

System Requirement:

Connectivity: USB 1.1/2.0
System Requirement: Xbox 360®, Windows XP, XP64 and
Windows Vista (all versions)

قیمت 40 دلار ....

P3200 Rumble Gamepad for Xbox 360 and PC

p3200x.jpg

توضیحات :

Like PC and Xbox 360 games but prefer the analog stick layout of the Playstation pad? Then the P3200 Rumble Pad is the pad for you. Compatible with Microsoft Xbox 360 console as well as Games For Windows games on PC, the P3200 Rumble Pad uses Immersion© patented rumble technology for high quality, varied rumble forces so you feel closer to the action.

• Supports maximum Rumble Force game compatibility.
  • Advanced programming provided by Saitek Smart Technology (SST) software (PC only) gives you the freedom to program any part of the pad with any keyboard or mouse command in any game - even those that don’t support game controllers.
  • Ergonomic controls for maximum comfort during extended gaming sessions, no matter how big or small your hands.
  • 2 quick-fire shoulder buttons
  • 2 analog triggers
  • 8-way d-pad
  • 4 responsive buttons
  • Start and Back buttons
  • 2 analog joysticks (including buttons)
  • Fully programmable
  • Guide button

System Requirement:

Connectivity: USB 1.1/2.0
System Requirement: Xbox 360, Windows XP, XP64 and Windows Vista (all versions)

قیمت : 30 دلار

دوستان یه موس در حد 20 تومن معرفی کنین

A4tech

http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=199

آخرین ویرایش:
من میخوام گیم پد بخرم ترجیحا لاجیتک باشه ولی زیاد نمی تونم هزینه کنم میخواستم اگه کسی مدل خوبی رو سراغ داره معرفی کنه . (از 2 تومن بیشتر نشه فقط :دی )

پ.ن : این سایت لاجیتک برای ایرانی ها باز نمی شه نه ؟
من خودم با توجه به استفاده ای که از دستم دارم یه Logitech Precision خریدم..
دسته خوب و نرمیه...سبکه..آنالوگ نداره..یه D-pad ــه "تخصصی" هم داره! یعنی مثلا واسه من که Street Fighter باش بازی میکنم خیلی به دردم خورد.به درد فوتبال هم میخوره..Plug & Play هم هست یعنی نیاز به نصب و این کارا نداره
2-3 ماه پیش از پایتخت گرفتم 18 تومن
اگه به آنالوگ نیاز داری Rumblepad2 و ChillStream هستن که قیمتای بالاتری دارن(40 تومن به بالا)
h683a.jpg

دوستان یه موس در حد 20 تومن معرفی کنین
میثم جان میتونی A4Tech XL-750BK بخری که حدود 17-20 تومن هست و 3500DPI خوراک gaming :دی
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
خوب بعد از قرن ها رفتم headset خریدم :دی
من چون سری gaming ـه A4tech موس ـش رو دارم و خیلی هم راضی هستم گفتم headset هم همون A4tech بخرم....
مدل ها رو چند روزی تحقیق کردم بهترین مدلی که دیدم HD-800 بود که واقعا هم خوشگل بود و هم مشخصات خوبی داشت علاوه بر اون قیمت خیلی مناسبی داشت...(یه هدفون Gaming ـه Razer الان 190 تومن قیمتش هست)
امرور رفتم و HD-800 رو خریدم و واقعا هم راحته هم صدای خوبی داره...میکروفن عالی با قابلیت حذف نویز از صدای شما رو داره... مشخصات فنی رو پایین میگذارم ولی میشه بهترین خصوصیتش رو 7.1 بودنش دونست...کیفیت صدای فوق العاده بالایی داره...
USB هست و خودش به صورت یه کارت صدا مجازی شناخته میشه و اصلا به کارت صدا Mainboard احتیاج نداره به USB وصل میشه و به صورت plug & play کار میکنه.
روی سیم یه کنترلر کوچیک واسه کنترل صدا و Mute کردن داره که با نصب درایور کار میکنه.
سیم نسبتا بلندی داره و اذیت نمیکنه ( فکر کنم 2 متر یا بیشتر باشه)
روی سر فوق العاده راحته و در ساعت های متمادی که استفاده بشه اصلا گوش رو خسته نمیکنه...
از نکات منفیش میشه اینو ذکر کرد که صداش بیرون میره وقتی که صدا رو تا آخر زیاد کنید.
قیمت هم من 28 تومن خریدم ( قیمت جهانی 29$ هست)

H3.jpg

Specifications
Type:3D Surround Dolby Earphone.
Power Input:USB Power Supply.
Style:Headset
Frequency Response:20Hz~20KHz
Impedance:32Ohm
Speaker Diameter:F50mm
Sound Pressure: (1khz/0db):111db±3db
Cable Length:1.8m
MIC:-58 db±3db
Max. Power:16mw(1khz/0db)
S/N: 82db
Package Includes:
Dolby USB Headphone
Earphone Hook

System Requirements
Windows®98SE,ME,2000,XP,MCE2005,XP(x64),2003(x64),VISTA x86

آخرین ویرایش:
سلام برادر !
من خیلی وقته دنبال یه هدفن عالی با همین حدود قیمت میگردم !
منتها من یه چیز میخوام که دور گوش بمونه !
منظورم بزرگیش هست که روی گوش نمونه که پدر گوش رو بعد 10 دیقه در بیاره !
این همینطوریه ؟
این که گفتی USB !!! یعنی چطوری ؟!؟! فیش استریو نداره ؟ اگه بخوام واسه 360 ازش استفاده کنم چطوری میشه ؟ اصلا میشه؟

دستت درد نکنه منتظر جوابت هستم ....

و در مورد این پد !

02b0a7df9f.jpg

1 - جای این دوتایی که تو تصویر مشخص شده با هم عوض میشه ؟؟!!؟؟
2 - تو ایران گیر میاد همچین چیزی ؟
3 - به 360 هم وصل میشه ؟

آخرین ویرایش:
سلام برادر !
من خیلی وقته دنبال یه هدفن عالی با همین حدود قیمت میگردم !
منتها من یه چیز میخوام که دور گوش بمونه !
منظورم بزرگیش هست که روی گوش نمونه که پدر گوش رو بعد 10 دیقه در بیاره !
این همینطوریه ؟
این که گفتی USB !!! یعنی چطوری ؟!؟! فیش استریو نداره ؟ اگه بخوام واسه 360 ازش استفاده کنم چطوری میشه ؟ اصلا میشه؟

دستت درد نکنه منتظر جوابت هستم ....
سلام...
ببین منم خودم با هدفون قبلیم این درگیری رو داشتم...روی گوش میموند و بعد از 1 ساعت گوشم خسته میشد....ولی این قشنگ میره روی جمجمه و گوش توی هدفون قرار میگیره و هیچ فشاری روی گوش نمیاد.
این که گفتم USB...بله خوب این هدفون مخصوص PC هست و و چون اصلا به خروجی کارت صدا وصل نمیشه پس قاعدتا روی کنسول هم کار نخواهد کرد.
ولی خوب من پیشنهاد میکنم HS-800 بخری که یک مدل پایین تر هست و قیمتش حدود 18 هزار تومن بود امروز و بر عکس HD-800 که خیلی کم گیر میاد این HS خیلی راحت گیر میاد.

خیلی از خصوصیات HD رو نداره ولی استایلشون کپی هم دیگه اس... مثلا که 7.1 نیست...:|
ولی اونم نمیدونم...شاید USB هم به 360 بزنی کار کنه !!! باید یه هدفون معمولی USB از یکی بگیری تست کنی.
این عکسش،مشخصات فنی هم توی سایتش که لینک دادم میتونی ببینی.
a4tech-hs800-02tb.jpg

ورودی معمولی هم داره....
http://www.a4tech.com/ennew/product.asp

کیفیتش واسه pc چطوره ؟ ! خیلی عالیه یا عالیه ؟ :d !?

والا من اولین بارمه که هدفون usb دیدم ! شما خودت نمیتونی رو 360 یکی از همین دوستات وصل کنی و خبرشو بهم بدی ؟ :d ؟
مرسی و خیلی واسم مهمه ! اگه کمک کنی ممنون میشم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or