والا محمد هم میگه یه مدل دیده که فن داره برای کسایی که دستشون عرق میکنه(خوراک احسان ـه )
جالبیش هم اینه که هم به جا کولر کار میکنه هم به جای بخاری هم گرم میکنه هم سرد
تایپک توپیه !
منم میخوام موس و کیبورد بخرم بودجم 50 تومنه !
میخوام مخصوص گیم باشه(گیم باشه یعنی بار همه چیز کار کنه:biggrin1::biggrin1
چی پیشنهاد میدید؟
خوش دست بودنش خیلی مهمه !
من با Gigabyte GM-2C راحتم ! اما میخوام بهتر از این باشه !(یعنی خیلی بهتر از این باشه):biggrin1:
ضمنا یک پد موس توپ هم میخوام !(من نمیدونم پد مسو ها چه جوری تقسیم میشن یکی بهم بگی چه جوریان اما پارچه ای ها خیلی خوبن خودم دارم پلاستیکی دسته آدم بهش میچسبه موس تکون نمیخوره:biggrin1:
خوب تو چرا دست چپ شدی؟!! منم دست چپم ولی ماوس رو دیگه باید با راست گرفت! استانداردشه!!
من دقت نکردم راست میگی. G9 هم دست راسته.
خوب. من که همیشه اول به لاجیتک نظر میندازم. پس از نظر من برو سراغ MX-610. هم بیسیمه و هم ارگونومی دست چپ رو داره. از سری ماوسهای لیزری لاجیتکه پس مشکلی توی DPI اش هم نیست....
اما از اون طرف اگه حساب کنیم میرسیم به ریزر.
ریزر دوتا مدل به درد خور شما داره. یکیش Lachesis و اونیکی هم Copperhead. من اطلاعی زیاد ندارم دربارشون. میتونی بری سایت خودش قشنگ توضیح داده: www.razerzone.com
باتشکر....
من از موس و کیبوردم خیلی راضیم ...
فکر کنم روهم 80-90 تومن خریدم (شایدم 40-50 تومن:laughing...
موسم هم همه ی کارایی هاش عین موس جواده (اصلا همونه فقط رنگش فرق می کنه).. .
فقط موندم کی می تونه با این 2500Dpi بازی کنه (1سانت تکون می دی 1 متر تکون می خوره:biggrin1
موس :
دوستان جایی رو سراغ دارید که تعمیر بکنن موسهای Logitech رو؟
من یه MX510 خسته دارم که الان چند وقته scrollـش خراب شده، بازش هم کردم ولی متاسفانه یه قسمتی از بدنش که پلاستیکه شکسته، در واقع اگر یه بدنه سالم گیرم بیاد میتونم ردیفش کنم...
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همه آقا من یه موس خرید A4Tech XL - 740K این 3600 DPI هستش می خواستم بپرسم موسی که خریدم خوبه یا نه من که ازش فعلا راضی هستم خیلی توپه قیافه زیاد نداره ولی کاراییش خوب بوده تا الان
سلام به همه آقا من یه موس خرید A4Tech XL - 740K این 3600 DPI هستش می خواستم بپرسم موسی که خریدم خوبه یا نه من که ازش فعلا راضی هستم خیلی توپه قیافه زیاد نداره ولی کاراییش خوب بوده تا الان
Best Mouse Devices are used not made!!!1
منظور اینکه اگه همینجوری بپرسی میگیم A4tech جنساش در حد Logitech و Razer و Microsoft نیست. اما اصل کار اینه که ببینی خودت راحتی یا نه. اگه راحتی که خوب دیگه مشکلی نیست!
باتشکر...
این ماوس رو دو سه روز پیش وقتی که ناامیدانه در حال جست و جوی یه مکان برای خرید محصولات Zalman بودم، دیدم!! (استفادهی به جا و به موقع از کاما)
البته مهمترین نکتهی که برام بوجود وامد این بود که خداییش اینو چطور دست میگیرن؟؟؟
....
بگذریم. ماوس FG1000 محصول شرکت کرهای Zalman که پیشتر به خاطر ساخت سیستمهای کولینگ میشناختیمش. طراحی این ماوس یه جورایی مثل قبضهی یه پیستول طراحی شده و دست گرفتنش هم به همون شکله:
دستهی خوب و به نظر راحتی میاد. حداقل چند ریویویی که واسش در اومده همینو میگن.
شما رو نمیدونم.
اما به نظر من این ماوس طراحی واقعا بینظیری داره و معلومه که کلی روش فکر شده.
ماوس پنج تا دکمهی مختلف داره که کلیدهای اصلی نقش ماشه رو توش ایفا میکنن و اسکرول ماوس و دکمههای Next و Back اون کنار شصت قرار گرفتن (همونجایی که همیشه بودن. اسکرول البته روی شصت شاید عجیب باشه اما انگار چیز خوبیه. برای اثباتش هم به Trackball های لاجیتک نگاهی بندازین)
علاوه براین، مثل ماوسهای گیمینگ دیگه،این ماوس هم به دکمهی تغییر حساسیت هنگام بازی مجهزه که میزان حساسیت رو با تغییر رنگ اسکرول نشون میده که در نوع خودش جالبه:
آبی برای کم، بنفش متوسط و قرمز ماکزیمم.
حالا شاید فکر کنین "خوب قبشهی اسلحه که هست. چرا انقدر دراز شده ماوس؟"
جوابش هم اینجاست:
سنسور ماوس رو بر خلاف ماوس های دیگه جلوی ماوس تعبیه کردن. چرا؟
از نظر فنی، اینطوری ماوس "میدان دید" بیشتری داره و شما با هربار چرخش، مقدار بیشتری رو مورد پوشش قرار میدین.
از نظر خودم هم یکم فکر کنین!! فکر کنین الان اسلحه دستتونه. اگه سنسور جلوی ماوس باشه، مثل اینه که سر اسلحه رو دارین به یه سمت میگیرین...هوم؟ نه ته اسلحه!
علاوه بر اینها، ماوس پایههایی از جنس تفلون داره و همینطور فیش USB اون با طلا روکش شده. Response Rate ماوس 1 میلی ثانیهاست.
ماکزیمم رزولوشن ماوس هم 2000dpi.
اینم ریز اطلاعات:
Tracking Resolution - Programmable up to 2000 dpi
- Default Presets - 1600/800/400 dpi
Image Processing 6400 fps (frames per second)
Maximum Acceleration 15 g
Maximum Speed 40 ips (inches per second)
USB Data Format 16 bit
USB Report Rate 1000 Hz
Weight 6.38 oz (181 g)
Dimensions 169 x 75 x 85 mm (L x W x H)
درکل.
من فکر نکنم این چیزی باشه که بخواد جای ماوس های مارو بگیره.(فک کن ببریش گیم نت!!!)
اما به شدت دلم میخواد یه دور هم که شده تستش کنم...
راستی.
قیمت ثابتی پیدا نکردم. اما حول و حوش 60-70 دلار میچرخه.
باتشکر...