The Amazing Spider-Man | X360

من تازه اوایل بازی ام ولی چیزی که خیلی تو چشم هست اینه که بازی شدیدا سینمایی شده و صحنه های خیلی عظیمی داره مثه همون غول که اوایل بازی هستش حالا نمیدونم تا اخر این روند حفظ میشه یا نه

من تازه اوایل بازی ام ولی چیزی که خیلی تو چشم هست اینه که بازی شدیدا سینمایی شده و صحنه های خیلی عظیمی داره مثه همون غول که اوایل بازی هستش حالا نمیدونم تا اخر این روند حفظ میشه یا نه

این که چیزی نیست!تو Chapter 6 یه باس هست که به Call Of Duty گفته زکی!!خیلی اکشن میشه!
کلا سازنده ها از صحنه های اکشن فیلم های اسپایدی الگو گرفتن!

درود
خوب بازی را امروز تمام کردم در یک کلام بی نظیر ترین اسپایدرمنی بود که تا الان انجام داه بودم .فقط می تونم بگم با یک شاهکار طرف بودیم هیچ مشکلی خاصی هم ندیدم

نمره من به بازی 10 از 10

امروز دو سه ساعت نشستم پای بازی و به چپتر 12 رسیدم ، اما همون اول چپتر 12 که میخواهیم وارد بازی بشیم یه ارور میده و از بازی میپره بیرون .
دیسک ارور میده ، dvd بازی رو شستم ولی بازم میپره بیرون . به نظرتون مشکل از دیسک بازی هست ؟

امروز دو سه ساعت نشستم پای بازی و به چپتر 12 رسیدم ، اما همون اول چپتر 12 که میخواهیم وارد بازی بشیم یه ارور میده و از بازی میپره بیرون .
دیسک ارور میده ، dvd بازی رو شستم ولی بازم میپره بیرون . به نظرتون مشکل از دیسک بازی هست ؟
برای من هم اول چپتر 6 , وقتی میخواست یه در رو باز کنه یه دمو نشون میداد که همونجا ارور میداد
منتها دفعه بعد اون دمو رو زدم جلو و مشکل حل شد

دیسک رو تمیز کردم و بازم امتحان کردم ولی دقیقا همون جا بازم ارور داد ( game eror ) و از بازی پرید بیرون .
جالب اینجاست که ارور رو کلا یک ثانیه نشون میده و بعد از بازی میاد بیرون ، اصلا فرصت نمیده ارور رو بخونیم .
فکر کنم باید دیسک بازی را عوض کنم .

دیسک بازی رو عوض کردم و تونستم بازی را تمام کنم ،
بهترین تجربه اسپایدرمنی که تا حالا داشتم همین بازی بود ، فکر کنم به نوعی سورپرایز 2012 هم شده باشه ، چون قبل از عرضه بازی هیچ کس توقع یه همچین عنوانی رو نداشته ولی بعدش همه را سورپرایز کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or