The Amazing Spider-Man | X360

lمنم بازیو امشب خریدم الان چپتر 6 هستم
واقعا بازی زیباییه و خیلی متنوع و چرخیدن تو شهرش حرف نداره :دی
گرافیکشم خوبه و بنظرم مشکلی نداره و نبرد های تن به تنشم خیلی خب کار شده ولی دوربینش افتضاحه خیلی نزدیکه و اذیت میکنه
ولی در کل بازی قشنگیه بعدسری بتمن بهترین بازی مارول تو یان نسله بنظرم

این همه خودمو کشتم بازیو رو super hero تموم کردم آخرش یه اچیو 25 تایی داد که مربوط میشد به اینکه بازیو رو درجه human تموم کردی
آخه چرا؟؟
من فقط دوجا بازیو درجه سختیشو عوض کردم که بتونم اون یه تیکه رو رد کنم که بیشتر از 30 ثانیه هم نشد.نکنه بخاطر همینه؟اگه آره باید بگم که خیلی مزخرفه

من فقط دوجا بازیو درجه سختیشو عوض کردم که بتونم اون یه تیکه رو رد کنم که بیشتر از 30 ثانیه هم نشد.نکنه بخاطر همینه؟اگه آره باید بگم که خیلی مزخرفه
عزیز بخاطر همینه و درستش هم همینه ! اچیومنت یک نوع جایزه هستش که با انجام کاری که ازت میخواد بهت میده . همه-ی بازیها هم اینجورین . شما باید رو درجه سختیه سوپر هیرو بازی رو تموم میکردید نه اینکه تغییرش بدید !
همه-ی بازیها هم اینجورین مختص این بازی نیست .

بازیرو تموم کردم حدود 14 ساعت با همه ماموریت جانبی ها، تو روحشون فقط :d همه 699 تا رو گرفتم یکیشون مونده که زده تو منو از ایناست که تو هوا پرواز میکنه معلوم نیست کجا گم و گور شده اصلا پیداش نیست :|

بازیرو تموم کردم حدود 14 ساعت با همه ماموریت جانبی ها، تو روحشون فقط :d همه 699 تا رو گرفتم یکیشون مونده که زده تو منو از ایناست که تو هوا پرواز میکنه معلوم نیست کجا گم و گور شده اصلا پیداش نیست :|

بعد از 500 تا تو نقشه با نقطه زرد نشون میده که....
بهرحال دو تا بود که سخت دیده میشد
یکی روی آب هست (کنار شهر) . باید با یه پرش توی هوا بهش برسی و یکی هم بالای یه ساختمون خیلی بلند که باز باید توی هوا پرش بزنی و بعد Rb روش میاد

بعد از 500 تا تو نقشه با نقطه زرد نشون میده که....
بهرحال دو تا بود که سخت دیده میشد
یکی روی آب هست (کنار شهر) . باید با یه پرش توی هوا بهش برسی و یکی هم بالای یه ساختمون خیلی بلند که باز باید توی هوا پرش بزنی و بعد Rb روش میاد

اون که نزدیک ابه رو که گرفتم حالا باید برم سراغ بلندترین ساختمون بالاش رو بگردم ببینم هستش تو هوا

سلام دوستان.میخواستم ببینم چجوری میشه از سقف با تارش آویزون شد؟

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

من عجله دارم.شرمنده کسی نیست؟

همینجوری نمیشه آویزون شد (مثل بتمن نیست)، فقط وقتی Stealth Takedown رو میزنی به طور اتوماتیک این کار رو انجام میده و یارو رو نفله میکنه و باز برمیگرده بالا.

آویزون بودنش به اون شکل نیست که همینجور بمونی......فقط یه آپگرید داره که میتونی به اون شکل(آویزون) silent takedown(البته این لفظ توو بتمن بود!!) کنی و اگه ارتقاش بدی میتونی 2 نفرٌ در آنِ واحد به اصطلاح takedown کنی!

آویزون بودنش به اون شکل نیست که همینجور بمونی......فقط یه آپگرید داره که میتونی به اون شکل(آویزون) silent takedown(البته این لفظ توو بتمن بود!!) کنی و اگه ارتقاش بدی میتونی 2 نفرٌ در آنِ واحد به اصطلاح takedown کنی!

اونو میدونم.ولی تو اسپاید 3 میشد.R رو تو پی سی میزدم آویزون میشد.

در ضمن میشه بگید این لباس هارو چجوری باید بدست آورد؟ یکی از جاهاشو میگید؟

این آبدیت های بازی چقدر کامل هستند تک تکشون می تونی به موقع استفاده کنی

ماموریت های بازی هم خیلی زیبا هستند حرکات شخصیت هم به بهترین شکل ممکن طراحی شده برای مثلا وثتی تو کانال کولر داری حرکت می کنی حرکات تک تک انگشتان هم می تونی ببینی که در نوع خودش بی نظیر هست
ادم این جور سازندگان می بینه هنوز می تونه امیدوار باشه به صنعت گیم و بازیسازی .

برای من که تا اینجا عالی بوده حتی می تونم بگم بهتر از بتمن .پورتو تایپ و اینفیمیس .

این آبدیت های بازی چقدر کامل هستند تک تکشون می تونی به موقع استفاده کنی

ماموریت های بازی هم خیلی زیبا هستند حرکات شخصیت هم به بهترین شکل ممکن طراحی شده برای مثلا وثتی تو کانال کولر داری حرکت می کنی حرکات تک تک انگشتان هم می تونی ببینی که در نوع خودش بی نظیر هست
ادم این جور سازندگان می بینه هنوز می تونه امیدوار باشه به صنعت گیم و بازیسازی .

برای من که تا اینجا عالی بوده حتی می تونم بگم بهتر از بتمن .پورتو تایپ و اینفیمیس .
بیخیال باووو داداش :d
در این حـــد یعنی خوبه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or