The Amazing Spider-Man | X360

هرچی میرم جلو به فوق العاده بودنش بیشتر پی میبرم و البته همینطور به مشکلات دوربین !
زمانهایی که به سقف چسبیدید یا دیوار ها دوربین بد رو اعصابه :دی البته خوبیهای بازی انقدر زیاده که این یکی جلوش هیچه :دی
حس سقوط آزادش همونطور که گفتم فوق العادست . وقتی تو شهر میچرخم واقعا حس اسپایدرمن بودن بهم دست میده خیلی باحاله :دی

دیالوگ های اسپایدی چطوره ؟ :دی من روانی دیالوگ هاشم تو کامیک هاش :دی این جا هم شوخه یا نه ؟ :دی

پ.ن : هر جور حساب کنین Spider Man ـه سال 2000 هستش . بعد بتمن سری A بهترین بازی سوپرهیرویی تاریخ !

ما هم بازی رو گرفتیم بهتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم.

---------- نوشته 28-06-2012 در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 27-06-2012 در 11:53 PM ارسال شده بود ----------

بازی چند تا چپتر هست؟؟

ما هم بازی رو گرفتیم بهتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم.

---------- نوشته 28-06-2012 در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 27-06-2012 در 11:53 PM ارسال شده بود ----------

بازی چند تا چپتر هست؟؟

13 تا چپتر داره....

12 تاش جزو ماموریتهای اصلیه بازی هست و چپتر 13 جزو ماموریتهای فرعی بازی به حساب میاد....

دیالوگ های اسپایدی چطوره ؟ :biggrin1: من روانی دیالوگ هاشم تو کامیک هاش :biggrin1: این جا هم شوخه یا نه ؟ :biggrin1:

پ.ن : هر جور حساب کنین Spider Man ـه سال 2000 هستش . بعد بتمن سری A بهترین بازی سوپرهیرویی تاریخ !
حس شوخ طبعیش رو داره بعضی جاها خیلی باحاله :دی ولی خب کلا کامیکها یچیزه دیگه بودن
یادم نمیاد سالش رو من فقط اسپایدرمن2 رو بهتر از این میدونم :دی

گیم پلی بسیار خوبه !! تا اینجا که من بازی کردم اصلا تکراری نشده !! من که از اپایدر من خیلی بدم میومد از این سری بسیار خوشم امد :d
بعضی مواقع هم اون وسط حرکات کشتی کجی میره :d:d

بازی خوش ساختیه ولی بینهایت از بتمن کپی کردن
نحوه ی مبارزه با دشمنا
رفتن روی هلیکوپتر
نحوه ی آپگریدها
و......
کلا بازیش تقلیده ولی خیلی قشنگه و پیشنهاد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or