The Amazing Spider-Man 2 | PC

درود

33466197296102437408.png

سازنده :
Beenox
ناشر :
Activision
سبک :
Action-adventure
تاریخ عرضه:
04.29.14
(9 اردیبهشت 93)
مد(مدها) :
Single-player

2014 بار دیگر Spider-Man در قالب یک بازی ویدویی New York را از جرم و جنایت نجات می دهد.نسخه اول The Amazing Spider-Man هر چند که عالی نبود,اما برای طرفدارن و بسیاری دیگر لذت بخش بود.حال The Amazing Spider-Man 2 با پیشرفت و بهبود های بیشتر قصد دارد تا یکی از بهترین عناوین این ابرقهرمان تا در تاریخ بازی های ویدویی رقم بزند.
The Amazing Spider-Man 2 "چالش های بیشتری" را ارائه خواهد داد.مکانیک تار زدن در بازی بهبود یافته و واقعی تر گردیده,سیستم مبارزات نیز عمیق تر شده است.داستان این عنوان نیز موارد بیشتری را نسبت به فیلم بازگو خواهد کرد و بیشتر به برسی شخصیت پیتر پاکر می پردازد.
طرفداران نیز می توانند انتظار Villains های جدید و چهره های اشنا را داشته باشند.به لطف سیستم جدید "Hero", منهتن بیشتر احساس زنده بودن را می دهد و اجازه دادن به هرج و مرج در شهر عواقبی را در پی خواهد داشت.
  • جرم و جنایت همچنان بعد از اتمام بازی در جریان می باشد.
  • DLC این عنوان مدتی بعد از عرضه بازی در دسترس عموم قرار می گیرد.
  • اکثر Costumes ها در مراحل فرعی ازاد می شوند.
  • چرخه شب و روز در بازی به طور Real Time وجود نخواهد داشت.
  • شما در نقش پیتر پاکر برای گشت و گذار در محیط محدودیت خواهید داشت.
  • مدت زمان اتمام بازی مشابه به نسخه قبلی می باشد.
  • Sam Riege همچون بازی قبل,صداگذاری Peter Parker را برعهده دارد.
تصاویر بازی The Amazing Spider-Man 2

کسی بازی کرده بیزحمت توضیح بدن چجوریه ایا بهتر از نسحه قبلیه خوب دراومده بازیش|-)

بذار بیاد اینترنت کره جنوبی که نداریم سرعتا در حد باقالیه
قاعدتا در حد نسخه ی قبلی هست که به نظرم خوب بود که البته اینم بگم من تمام سری های اپایدرمن رو تموم کردم اگه در حد قبلیش باشه ارزش دانلود و بازی کرن داره

همون طور که دوستمون اون بالا گفتن. تو تمام بازی های مرد عنکبوتی که تا حالا اومده نسخه قبلی (Amazing 1) از همشون چه از نظر گیم پلی چه گرافیک سر بود. اگر این در حد همون نسخه قبلی باشه ارزش بازی کردنو داره.
پیشرفتم داشته.
گیم پلی تغییر اندکی داشته.
سیستم پروازش تغییر کرده(اگه سمت چپتون ساختمونی باشه باید کلیک چپ کنید اگرم سمت راستتون ساختمون باشه باید کلیک راست کنید که توی خود حرکت مرد عنکبوتی هم تاثیر میزاره)
نمیدونم همینا یادمه.
درکل برا کسایی که براساس علاقشون به این شخصیت (Spidey) بازی میکنن، بازی دلچسب خواهد بود. دنبال شاهکار نباشید.:)

بذار بیاد اینترنت کره جنوبی که نداریم سرعتا در حد باقالیه
قاعدتا در حد نسخه ی قبلی هست که به نظرم خوب بود که البته اینم بگم من تمام سری های اپایدرمن رو تموم کردم اگه در حد قبلیش باشه ارزش دانلود و بازی کرن داره

بعضی از دوستان اینجا هم به اینترنت نجومی دسترسی دارن.
اینترنت دانشگاههای دولتی واسه چیه پس؟! :bighug: :d

بعضی از دوستان اینجا هم به اینترنت نجومی دسترسی دارن.
اینترنت دانشگاههای دولتی واسه چیه پس؟! :bighug: :d

برا من تبلیغ اومده که بیا 10 مگابیت اوردیم دخترتو بردیم بد زنگ زدم شرکتم می گه خط شما جواب نمی ده می گم کجاهای تهران جواب می ده می گه تقریبا هیچ جا منم گفتم غلط می کنید تبلیغ بیجا می کنید
البته من از سرعتم راضیم فعلا روزی یه بازی می گیرم اما دیگه لینک بالا تازه یک ساعت بود اومده بود دیگه 10 مگم داشته باشی نمی تونی یه ساعته 8 گیگ بزنی به بدن:d

برا من تبلیغ اومده که بیا 10 مگابیت اوردیم دخترتو بردیم بد زنگ زدم شرکتم می گه خط شما جواب نمی ده می گم کجاهای تهران جواب می ده می گه تقریبا هیچ جا منم گفتم غلط می کنید تبلیغ بیجا می کنید
البته من از سرعتم راضیم فعلا روزی یه بازی می گیرم اما دیگه لینک بالا تازه یک ساعت بود اومده بود دیگه 10 مگم داشته باشی نمی تونی یه ساعته 8 گیگ بزنی به بدن:d

یعنی سرعت دانلود شما با idm چند. هست در بهترین حالت ؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

صبا 100 ه شبا 220 هست نامحدود
بهترین حالت یا بدترین نداره شکر فعلا همیشه ثابته
من خودم با اینترنت دانشگاه فردوسی با پراکسی استادا سرعت 5- 6 مگابایت بر ثانیه هم داشتم! فایل 18 گیگی بتلفیلد 3، در کمتر از یک ساعت دانلود شد.:d
------------------
یکی یه چندتا عکس از داخل خود بازی بزاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or