The Amazing Spider-Man 2 | PC

درود

33466197296102437408.png

سازنده :
Beenox
ناشر :
Activision
سبک :
Action-adventure
تاریخ عرضه:
04.29.14
(9 اردیبهشت 93)
مد(مدها) :
Single-player

2014 بار دیگر Spider-Man در قالب یک بازی ویدویی New York را از جرم و جنایت نجات می دهد.نسخه اول The Amazing Spider-Man هر چند که عالی نبود,اما برای طرفدارن و بسیاری دیگر لذت بخش بود.حال The Amazing Spider-Man 2 با پیشرفت و بهبود های بیشتر قصد دارد تا یکی از بهترین عناوین این ابرقهرمان تا در تاریخ بازی های ویدویی رقم بزند.
The Amazing Spider-Man 2 "چالش های بیشتری" را ارائه خواهد داد.مکانیک تار زدن در بازی بهبود یافته و واقعی تر گردیده,سیستم مبارزات نیز عمیق تر شده است.داستان این عنوان نیز موارد بیشتری را نسبت به فیلم بازگو خواهد کرد و بیشتر به برسی شخصیت پیتر پاکر می پردازد.
طرفداران نیز می توانند انتظار Villains های جدید و چهره های اشنا را داشته باشند.به لطف سیستم جدید "Hero", منهتن بیشتر احساس زنده بودن را می دهد و اجازه دادن به هرج و مرج در شهر عواقبی را در پی خواهد داشت.
  • جرم و جنایت همچنان بعد از اتمام بازی در جریان می باشد.
  • DLC این عنوان مدتی بعد از عرضه بازی در دسترس عموم قرار می گیرد.
  • اکثر Costumes ها در مراحل فرعی ازاد می شوند.
  • چرخه شب و روز در بازی به طور Real Time وجود نخواهد داشت.
  • شما در نقش پیتر پاکر برای گشت و گذار در محیط محدودیت خواهید داشت.
  • مدت زمان اتمام بازی مشابه به نسخه قبلی می باشد.
  • Sam Riege همچون بازی قبل,صداگذاری Peter Parker را برعهده دارد.
تصاویر بازی The Amazing Spider-Man 2

من خودم با اینترنت دانشگاه فردوسی با پراکسی استادا سرعت 5- 6 مگابایت بر ثانیه هم داشتم! فایل 18 گیگی بتلفیلد 3، در کمتر از یک ساعت دانلود شد.:d
------------------
یکی یه چندتا عکس از داخل خود بازی بزاره.

مطمئنید؟ یعنی باید اینترنت 16 مگابیت داشته باشن که من تا الان ندیدم بار اولی که می شنوم

من در حال نصب بازی هستم

مطمئنید؟ یعنی باید اینترنت 16 مگابیت داشته باشن که من تا الان ندیدم بار اولی که می شنوم
من در حال نصب بازی هستم
توی دانشگاههای دولتی پهنای باند نامحدود در حد STM1 هست. توی دانشگاه هم استفاده از اینترنت به صورت چی پی ان داخلی هست که هر کس بر مبنای پراکسی که دریافت میکنه محدودیت سرعت خاصی داره. که مسلم هست سرعت دانشجو های مقاطع مختلف با هم فرق داره. من یه مدت کار دانشچویی بخش اینترنت دانشگاه برداشتم و به خاطر همین به تمام پراکسی ها دسترسی دارم. :d
-----------------------------
حجمش بعد از نصب چقدر هست؟!

آخرین ویرایش:
بازی گرافیکش به مراتب بهتر شده بد هم فریم نمی ده من 60 کاملا ثابت می گیرم نکته ی جالب بازی اینه که با rt سمت راست تار می زنید با lt سمت چپ تار می زنید در ضمن اگر گرافیک بازی رو روی amazing تنظیم می کنید اخرین گزینه amazing نمی شه که مربوط به drawdistance هست باید دستی ببریدش بالاتر تا بشه بالاترین تنظیمات حجم بازی هم بعد از نصب 8.37 می شه.
به نظرم بازی ای زیبایی هست البته خیلی بازی نکردم اما به نظرم از دستش ندید

اینم عکس های بازی در بالاترین حد ممکن:

wacth dog?:d

• Like
Reactions: msf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or