The Agency خبر ویژه ی Sony است!؟

James Bond 007

کاربر سایت
چند روز پیش خبری بود از اینکه قراره روز 11 June سونی یه خبر ویژه بده.

حالا Jeremy Dunham یا Makaze-IGN که در قسمت PS3 سایت IGN کار می کنه و آدم شناخته شده ای هم هست گفته که بازی The Agency خبر ویژه ی سونی برای 11 June هست.

ایشون گفته : " بله می دونم این بازی برای PC هم میاد اما در دنیای کنسول و الان که PS3 دنبال Exclusive میگرده خبر اومدن بازی MMO FPS برای کنسول سونی میتونه خبر خوبی باشه.

خب ایشون با اعتباری که تو IGN داره این حرفو زده و بنظر میرسه خیلی هم مطمئنه رو حرفش...باید دید!

آرتورکی از بازی:
the-agency-20070607020539372-000.jpg

By IGN

آقای Ali_Aminiاشتباه کردی یا بیا بگو بله من اشتباه کردم یا اگر هم نمیخوای اینو بگی دیگه هی نیا پست بزنی تا اشتباه اولت رو بپوشونیبا ماست‌مالی کردن موضوع به جایی نمیرسی عزیزه من
SOE بازیهای آنلاین زیادی برای PC ساخته چون بازار آنلاین دست PC هست حالا چه PS3 بیاد چه PS4 چه PS400 و هرچقدر هم بخش آنلاینشون قوی باشه، بازهم بازار آنلاین دست PC هست پس دلیلی نداره که بازیاشو برای PC منتشر نکنهاین حرف هم خنده‌داره که هر بازی‌ای برای PC منتشر میشه باید برای 360 هم منتشر بشه !
واسه این اشتباه کردم که اصلا SOE توی PC شناخته شده نیست!و خیلی ها شاید اصلا این موضوع رو نمیفهمیدن.منم وقتی دیدم تعجب کردم!(شاید بخاطر این بوده که اصلا SOE عنوان زیادی بیرون نداده.وقتی معروفترین عنوانش از GS میگیره 7 دیگه نباید توقع زیادی ازش داشت)
درسته من اشتباه کردم ولی دلایلشم گفتم.
اصلا شاید خودتم نمیفهمیدی! :biggrin1:
قضیه اینم که: " هر بازی‌ای برای PC منتشر میشه باید برای 360 هم منتشر بشه"
من منظورم این بود که بیشتر عنوانهای PC و 360 با هم مشترک هستند ولی PC و PS3 خیلی کم پیش اومده که با هم مشترک باشن.بخاطر همین من تعجب کردم دیدم یه عنوانی واسه PS3 معرفی شده که با PC مشترکه! که بعدم دیدیم SOE ناشر هست و بقیه قضایا...
تعصبی نبودن شما مارو کشته:laughing:
اخ دلم این تیکه رو دیگه خیلی خندیدیم: که PC واسه ویندوز،ویندوز هم یعنی مایکروسافت،در نهایت مایکروسافت هم میشه XBOX360! :eek:
:laughing::laughing::laughing::laughing:

اخه ادم عاقل WINDOWS فقط سیستم عامل PC هست که SONY به ناچار بر روی ان بازی رو بسازد :laughing: پس سیستم امل های لینوکس و امثالهم که SONY با انها رابطه ی بهتری دارد مرده اند که SONY بیاد برای WINDOWS بزنه که به قول تو MICROSOFT هم بیاد برای XBOX 360 ریلیز کنه
حالا چرا نوشته رو درشت کردی :laughing:
تو مثل اینکه اصلا نمیفهمی چی به چیه اونوقت داری واسه من اظهار نظر میکنی! همین SOE که Everquest رو داده بیرون مگه واسه PC نبوده ؟ مگه واسه ویندوز نبوده ؟
تو هم که اینجا شدی کاسه داغ تر از آش.خواستی بیایی ابراز وجود کنی اشکال نداره.:)
ولی دفعه دیگه سعی کن یه چیزی یاد بگیر بعد بیا توی جمع بحث کن.
SOE غیر از Everquest اين بازیها رو هم ساخته Gods and Heroes:Rome Rising- Planetside-Star Wars Galaxies-Vanguard:Saga of Heroes که همگی MMO هستند اگر هم باور نداری می تونی بری سایت سونی اونجا لیست همه بازی ها رو زده
این بازیهایی که گفتی اصلا بود و نبودشون فرق نمیکنه.
ولی راست گفتی ساخته شده :)
حالا مگه این بازی چیه که اهمیت داشته باشه یا نداشته باشه!؟
واقا...
اصلا حیف وقت آدم نیاد که بشینی واسه یه همچین بازی چرتی بحث کنی.که بعدم سونی فن ها فکر کنن خیلی مثلا بازیشون ماله که سونی اعلام کرده! :laughing:

Last edited by a moderator:
خاک تو سر IGN
يعني اينقدر شهورش نميرسه که اين بازي ناشرش سونيه و امکان نداره بياد روي PC !
اومده يک page جدا باز کرده مخصوص اين بازي نسخه PC !! ناشرش هم زده SOE !!! :laughing:
من نميدونم چي بگم اين IGN هم کم کم داره ميره جزء درپيتيا...با اين کارش که اعتبارش پيش من شد صفر.
http://pc.ign.com/articles/794/794691p1.html

سورنا تو که اين خبر رو گذاشتي ديگه چرا ؟!
چرا من هر چي ميگم نميفهمي ؟
اين بازي در يک صورت واسه PC منتشر ميشه که ناشرش تغيير کنه يعني SOE نباشه.که اينم باز امکانش خيلي خيلي کمه.
GS هم که اصلا حرفي از نسخه PC نزده سرچ هم که کردم توي ليستش نبود.

طرفداراي PS3 هم که اينقدر عقلشون نميرسه که سوني واسه PC بازي نميسازه.
اونوقت من بايد بيام اينجا بگم که قضيه از چي قراره و اين بازي فقط واسه PS3 منتشر ميشه و نسخه PC چيزي در کار نيست :laughing: واقا متاسفم براتون که از حق خودتونم نميتونيد دفاع کنيد.

خیلی ببخشیدا ولی تو اکثر تاپیکهای جدید شما یکم شلوغ بازی میکنید.
سونی SOEاولین بارش نیست برایPC بازی میسازه
حداقل اطلاعاتتون بالا ببرید بعد دعوا راه بندازید
در ضمن یکم برخوردتون با بچه های سایت بده
(شایدم پسر خاله مدیر سایت باشین و یا 360فن و اخرش خودم بن بشم)

مرسی
در اخر من فکر نمیکنم خبر ویژهsony این باشه

مرسی

مختصری از 3 صفحه این تاپیک (خوندنش برای یه خنده از ته دل شدیدا توصیه میشه) :laughing:

نوشته شده توسط Ali_Amini:
برای PC میاد و در نهایت برای X360!
یه چیزی تو مایه های UT2007 میشه که میگفتن فقط عنوان مشترک PC هست و PS3.
تا یکی دو ماهه دیگه بیشتر اختصاصی نیست :biggrin1: این جو سازی ها هم معمولا اول سونی راه میندزه!

:laughing:
از کی تا حالا Sony Online Entertainment واسه PC عنوان میده بیرون !!!!!!!!! :laughing:
PC یعنی واسه ویندوز،ویندوز هم یعنی مایکروسافت،در نهایت مایکروسافت هم میشه XBOX360! :laughing:
حالا آخرش ما نفهمیدیم شماها اطلاعاتتون خیلی پایینه یا خیلی تعصبی هستین!!
آره منم موافقم باهات Ali_Amini، تازه من فکر می کنم هم اطلاعاتشون پایینه هم خیلی خیلی تعصبین.
:lol:
literally rolling on the floor laughing

میدونم عزیز جان،کور نیستم که دیدم ;)
ولی واسم عجیبه SOE چطور میخواد واسه PC بده بیرون! :confused:
فرقی نمیکنه PC یعنی 360...
SOE مگه خودش ناشر نیست ؟
پس من الان با 360 ام دارم اینجا پست میدم. lolzzzzz

این بازی که سونی اعلام کرده چیز زیاد مالی هم نیست که حداقل ارزش داشته باشه که روش مانور داد.فکر کنم بازی آنلاینی چیزی باشه.(نخوندم دربارش چیزی)

ولی کاری به بازی ندارم من.اصل قضیه چیه که سونی داره واسه Pc بازی منتشر میکنه!!
اولین باره دارم میشنوم!
اگه این همون خبر ویژه ای هست که سونی قرار بوده اعلام کنه.که درسته باید یک عنوان اختصاصی"فقط" واسه Ps3 باشه چون ناشرش سونیه.ولی Pc چیکارست این وسط ؟؟؟

خوب شد گفتی.
من میگم سونی واسه PC بازی نمیسازه.
در هر صورت خیلی از بازیهای 360 با PC مشترکه و امکان این وجود نداره که یه بازی واسه PC و PS3 بیاد ولی برای 360 نیاد.بر عکس این موضوع هم خیلی اتفاق افتاده.

خاک تو سر IGN
يعني اينقدر شهورش نميرسه که اين بازي ناشرش سونيه و امکان نداره بياد روي PC !
اومده يک page جدا باز کرده مخصوص اين بازي نسخه PC !! ناشرش هم زده SOE !!! :laughing:
من نميدونم چي بگم اين IGN هم کم کم داره ميره جزء درپيتيا...با اين کارش که اعتبارش پيش من شد صفر.
http://pc.ign.com/articles/794/794691p1.html

سورنا تو که اين خبر رو گذاشتي ديگه چرا ؟!
چرا من هر چي ميگم نميفهمي ؟
اين بازي در يک صورت واسه PC منتشر ميشه که ناشرش تغيير کنه يعني SOE نباشه.که اينم باز امکانش خيلي خيلي کمه.
GS هم که اصلا حرفي از نسخه PC نزده سرچ هم که کردم توي ليستش نبود.

طرفداراي PS3 هم که اينقدر عقلشون نميرسه که سوني واسه PC بازي نميسازه.
اونوقت من بايد بيام اينجا بگم که قضيه از چي قراره و اين بازي فقط واسه PS3 منتشر ميشه و نسخه PC چيزي در کار نيست :laughing: واقا متاسفم براتون که از حق خودتونم نميتونيد دفاع کنيد.

دیگه واقعا من یکی که نتونستم اینجا جلوی خودمو بگیرم، یعنی داشتم از خنده روده بر می شدم. :laughing::laughing:

everquest تنها بازی هست که توسط این شرکت ساخته شده برای PC.البته سال 2004 ساخته شده و فقط مولتی پلیر هستش.
البته SOE هم بخاطر بخش قوی آنلاینی که PC داره رفته طرف این پلتفرم.
چون این شرکت کارش همینه که فقط بازی آنلاین بسازه.سال 2004 هم که اصلا کنسول سونی بخش آنلاینی چیزی وجود نداشته پس مجبور بوده واسه PC کار کنه.
ولی الان PS3 هست دیگه لزومی نداره زیاد واسه PC بزنه البته امتیازشو داره مثل اینکه پس امکان داره بزنه.
این جدیده هم که معرفی شده هم همینجوره بازی آنلاینه و چیز بدرد بخوری نیست که اینقدر روش بحث بشه.روی هر کنسولی که منتشر بشه مهم نیست.چون به هیچ وجه تهیه نمیشه.

نه بابا...ما که از خدامونه کاری به کاریتون نداشته باشیم.شماید که تا یه چیزی میشه میپرید وسط معرکه میگیرید!
مثلا ما میگیم mgs4 به احتمال زیاد روی 360 هم عرضه میشه.اونوقت چندتا مثل شماها میاید میپرید وسط جنگ و دعوا راه میندازید که چی ؟ که حالا زورتون گرفته چند تا شایعه شده که این بازی واسه کنسول رقیب هم منتشر میشه.
پس این شماها هستین که با 360fan ها مشکل دارین نه ما.
متوجه شدی دوستی عزیز ؟
اینقدر هم بحث راه ننداز ما حوصله نداریم.

واسه این اشتباه کردم که اصلا SOE توی PC شناخته شده نیست!و خیلی ها شاید اصلا این موضوع رو نمیفهمیدن.منم وقتی دیدم تعجب کردم!(شاید بخاطر این بوده که اصلا SOE عنوان زیادی بیرون نداده.وقتی معروفترین عنوانش از GS میگیره 7 دیگه نباید توقع زیادی ازش داشت)
درسته من اشتباه کردم ولی دلایلشم گفتم.
اصلا شاید خودتم نمیفهمیدی! :biggrin1:
قضیه اینم که: " هر بازی‌ای برای PC منتشر میشه باید برای 360 هم منتشر بشه"
من منظورم این بود که بیشتر عنوانهای PC و 360 با هم مشترک هستند ولی PC و PS3 خیلی کم پیش اومده که با هم مشترک باشن.بخاطر همین من تعجب کردم دیدم یه عنوانی واسه PS3 معرفی شده که با PC مشترکه! که بعدم دیدیم SOE ناشر هست و بقیه قضایا...

http://www.gamespot.com/pc/rpg/ever...t=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review

حالا چرا نوشته رو درشت کردی :laughing:
تو مثل اینکه اصلا نمیفهمی چی به چیه اونوقت داری واسه من اظهار نظر میکنی! همین SOE که Everquest رو داده بیرون مگه واسه PC نبوده ؟ مگه واسه ویندوز نبوده ؟
تو هم که اینجا شدی کاسه داغ تر از آش.خواستی بیایی ابراز وجود کنی اشکال نداره.:)
ولی دفعه دیگه سعی کن یه چیزی یاد بگیر بعد بیا توی جمع بحث کن.

این بازیهایی که گفتی اصلا بود و نبودشون فرق نمیکنه.
ولی راست گفتی ساخته شده :)

واقا...
اصلا حیف وقت آدم نیاد که بشینی واسه یه همچین بازی چرتی بحث کنی.که بعدم سونی فن ها فکر کنن خیلی مثلا بازیشون ماله که سونی اعلام کرده! :laughing:

خوبه که فکر می کنی ارزش بحث کردن نداره و اینجوری داشتی خودتو به در و دیوار می زدی برای اینکه از حق بقیه دفاع کنی. :laughing::laughing:
یه چیز دیگه هم جالبه، کسی که تمام حرف هاش اشتباه بوده هی به بقیه میگه شما ها نمی فهمید و هیچی حالیتون نیست و اطلاعات ندارید و ... :laughing:

سلام

بچه ها یه خورده مرام و معرفت داشته باشین ;)

تا یکی یه چیزی میگه ، اینقدر مسخره اش نکنین ، آقای امینی که توضیح داد : نمیدونست
تازه بعدش خودش هم اومد و با شهامت گفت که نمیدونستم ، دیگه چرا اینقدر گیر میدین.
به این فکر کنین که یه بار هم ممکنه خودتون یه مطلبی رو اشتباه بنویسید و ...... همین بلا سرتو بیاد ؛ خوشحال میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این حرفهایی که زدم ؛ قصد نصیحت نداشتما ؛ همشو به خودم گفتم . چون اول من باید خودمو اصلاح کنم :cheesygri

موفق و موید باشید :love:

ببین من نمی فهمم در کل حرف حسابت چیه چون یه بار میگی میاد یه بار میگی نمیاد یه بارم گفتی شاید بیاد ...حالا بیخیال.

این بازی مال شرکت Soe هست و برای Pc و Ps3 منتشر میشه و فکر نکنم Ign در پیت باشه و حرف الکی برنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or