The Agency خبر ویژه ی Sony است!؟

James Bond 007

کاربر سایت
چند روز پیش خبری بود از اینکه قراره روز 11 June سونی یه خبر ویژه بده.

حالا Jeremy Dunham یا Makaze-IGN که در قسمت PS3 سایت IGN کار می کنه و آدم شناخته شده ای هم هست گفته که بازی The Agency خبر ویژه ی سونی برای 11 June هست.

ایشون گفته : " بله می دونم این بازی برای PC هم میاد اما در دنیای کنسول و الان که PS3 دنبال Exclusive میگرده خبر اومدن بازی MMO FPS برای کنسول سونی میتونه خبر خوبی باشه.

خب ایشون با اعتباری که تو IGN داره این حرفو زده و بنظر میرسه خیلی هم مطمئنه رو حرفش...باید دید!

آرتورکی از بازی:
the-agency-20070607020539372-000.jpg

By IGN

خاک تو سر IGN
يعني اينقدر شهورش نميرسه که اين بازي ناشرش سونيه و امکان نداره بياد روي PC !
اومده يک page جدا باز کرده مخصوص اين بازي نسخه PC !! ناشرش هم زده SOE !!!
من نميدونم چي بگم اين IGN هم کم کم داره ميره جزء درپيتيا...با اين کارش که اعتبارش پيش من شد صفر.
http://pc.ign.com/articles/794/794691p1.html

بابا مدیر استودیوی سیاتلشون مصاحبه کرده با IGN دیگه :

In an interview with IGN, Matt Wilson, Studio Manager for SOE Seattle, said, "We are definitely considering it. It's not something that we're committed to at the moment, I mean there's a lot of gameplay ramifications to that kind of experience, but it is very interesting to us to explore both the PC and PS3 and maybe how they might interact together."

واقا متاسفم براتون که از حق خودتونم نميتونيد دفاع کنيد.

حالا مگه این بازی چیه که اهمیت داشته باشه یا نداشته باشه!؟

SOE اولین بار نیست که یه بازی برای PC میزنه، PC هم ارتباطی به مایکروسافت نداره اصلا.
Everquest یکی از معروف ترین MMORPG هاست روی PC که همین SOE هم ساختتش.
ضمنا این بازی The Agency هم احتمال داره که بین دو نسخه بازی (PC و PS3) یک Interconnectivity وجود داشته باشه. یعنی یه چیزی مثل Shadowrun که یه نفر با نسخه PC میتونه با یه نفر با نسخه 360 بازی کنه.

نمی دونم چرا 4 ساعت پیش من این پست رو دادم اما پست نشد، سایت تعطیل شده بود فکر کنم. :cheesygri

من میگم سونی واسه Pc بازی نمیسازه.
در هر صورت خیلی از بازیهای 360 با Pc مشترکه و امکان این وجود نداره که یه بازی واسه Pc و Ps3 بیاد ولی برای 360 نیاد.بر عکس این موضوع هم خیلی اتفاق افتاده.
بابا سونی داره با این کارش مثلا رو 360 رو کم می کنه (عمرا)... مثلا این کارو میکنه که ما تو خماری بازیش بمونیم (بازم عمرا)... در کل عمرا :)

اومده يک page جدا باز کرده مخصوص اين بازي نسخه PC !! ناشرش هم زده SOE !!!
بازی های MMO کلا اول برای pc در نظر گرفته می شن چون اکثرا فروششون تضمین شدس. حالا می خواد ناشرش سونی باشه یا بقاله سر کوچه.
سونی وقتی می بینیه بازی روی pc 100% بیشتر فروش می کنه چون آنلاینه مگه مریضه نزنه؟

Ever Quest هم که در بالا دوستان توضیح دادن :)

دوستان من یه سوال داشتم برای اطلاعات عمومیم
تا حالا سونی بازی سینگل واسه pc ساخته؟

پ.ن:وقتی اسم بازی واسه pc میاد خودبخود ویندوز هم باید داشته باشی واسه اجرا غیر از اینه؟ بقیه سیستم عامل ها واسه بازی هیچ حرفی واسه گفتن ندارن!

پ.ن:وقتی اسم بازی واسه pc میاد خودبخود ویندوز هم باید داشته باشی واسه اجرا غیر از اینه؟ بقیه سیستم عامل ها واسه بازی هیچ حرفی واسه گفتن ندارن!
خوب این ربطی به مایکروسافت نداره که بگیم pc برای مایکروسافته. windows یه سیستم عامل عمومی برای pc که اکثرا نرم افزارشونو تحت اون می نویسن فقط هم به خاطر اینکه سهم بالایی از بازار رو در اختیار داره. مایکروسافت هیچ حقی نداره که بخواد کاری کنه مثلا شرکتی نرم افزارش روی windows اجرا نشه.

شما ها چرا فکر می کنید سونی و MS دشمن همدیگن ...بعضی جاها با هم همکاری هم دارن مثلا Laptop های Sony بعضیاشون روش از اول ویندوز داره...یه برچسب مایکروسافت هم چسبوندن روش!

کنسول بحثش جداس!

آقای Ali_Amini من نمی دونم اطلاعاتتون درباره این شرکت چقدره ولی این شرکت خیلی وقته داره واسه pc بازی می سازه نمونش هم سری EverQuest هستش مي توني
everquest تنها بازی هست که توسط این شرکت ساخته شده برای PC.البته سال 2004 ساخته شده و فقط مولتی پلیر هستش.
البته SOE هم بخاطر بخش قوی آنلاینی که PC داره رفته طرف این پلتفرم.
چون این شرکت کارش همینه که فقط بازی آنلاین بسازه.سال 2004 هم که اصلا کنسول سونی بخش آنلاینی چیزی وجود نداشته پس مجبور بوده واسه PC کار کنه.
ولی الان PS3 هست دیگه لزومی نداره زیاد واسه PC بزنه البته امتیازشو داره مثل اینکه پس امکان داره بزنه.
این جدیده هم که معرفی شده هم همینجوره بازی آنلاینه و چیز بدرد بخوری نیست که اینقدر روش بحث بشه.روی هر کنسولی که منتشر بشه مهم نیست.چون به هیچ وجه تهیه نمیشه.
بابا مثل اين که شما يه مشکلي دارييييييي.با فن بوي ps3.بعد مواظب حرف زدنت هم باش.به کسي هم توهين نکن.
نه بابا...ما که از خدامونه کاری به کاریتون نداشته باشیم.شماید که تا یه چیزی میشه میپرید وسط معرکه میگیرید!
مثلا ما میگیم mgs4 به احتمال زیاد روی 360 هم عرضه میشه.اونوقت چندتا مثل شماها میاید میپرید وسط جنگ و دعوا راه میندازید که چی ؟ که حالا زورتون گرفته چند تا شایعه شده که این بازی واسه کنسول رقیب هم منتشر میشه.
پس این شماها هستین که با 360fan ها مشکل دارین نه ما.
متوجه شدی دوستی عزیز ؟
اینقدر هم بحث راه ننداز ما حوصله نداریم.

خوب این ربطی به مایکروسافت نداره که بگیم pc برای مایکروسافته. windows یه سیستم عامل عمومی برای pc که اکثرا نرم افزارشونو تحت اون می نویسن فقط هم به خاطر اینکه سهم بالایی از بازار رو در اختیار داره. مایکروسافت هیچ حقی نداره که بخواد کاری کنه مثلا شرکتی نرم افزارش روی windows اجرا نشه.

درسته اگه ماکروسافت همچین کاری کنه پوستشو تو دادگاه میکنن ;) ولی من منظورم اینه که بهرحال ویندوز مال ماکروسافته و هرچقدر که از ویندوز حمایت بشه بنفع ماکروسافته و میخواستم بدونم تا حالا سونی بازی سینگل رو pc داده؟

در کل میخوام بدونم این دو تا شرکت چقدر با هم مشکل دارن ؟ ممکنه کاری کنن که به نفع رقیب باشه

پ.ن:فنبوی های این دوتا با هم که خیلی مشکل دارن ایا سونی و ms هم با هم مشکل دارن?

..بعضی جاها با هم همکاری هم دارن مثلا Laptop های Sony بعضیاشون روش از اول ویندوز داره...یه برچسب مایکروسافت هم چسبوندن روش!

کنسول بحثش جداس!

بعضی هاشون که نه همشون!!
وقتی ویندوز سیستم عامل قابل هست خب سونی هم روی لپتاب هاش ویندوز میریزه!
البته بگیم مجبوره این کار رو بکنه بهتره;)

بعضی هاشون که نه همشون!!
وقتی ویندوز سیستم عامل قابل هست خب سونی هم روی لپتاب هاش ویندوز میریزه!
البته بگیم مجبوره این کار رو بکنه بهتره;)
خب اون ویندوزی که میریزه رو که از سر کوچشون 1000 تومن نمی خره با MS قرارداد داره!

:laughing:
از کی تا حالا Sony Online Entertainment واسه PC عنوان میده بیرون !!!!!!!!! :laughing:
PC یعنی واسه ویندوز،ویندوز هم یعنی مایکروسافت،در نهایت مایکروسافت هم میشه XBOX360! :laughing:
حالا آخرش ما نفهمیدیم شماها اطلاعاتتون خیلی پایینه یا خیلی تعصبی هستین!!

تعصبی نبودن شما مارو کشته:laughing:
اخ دلم این تیکه رو دیگه خیلی خندیدیم: که PC واسه ویندوز،ویندوز هم یعنی مایکروسافت،در نهایت مایکروسافت هم میشه XBOX360! :eek:
:laughing::laughing::laughing::laughing:

اخه ادم عاقل WINDOWS فقط سیستم عامل PC هست که SONY به ناچار بر روی ان بازی رو بسازد :laughing: پس سیستم امل های لینوکس و امثالهم که SONY با انها رابطه ی بهتری دارد مرده اند که SONY بیاد برای WINDOWS بزنه که به قول تو MICROSOFT هم بیاد برای XBOX 360 ریلیز کنه

everquest تنها بازی هست که توسط این شرکت ساخته شده برای PC.البته سال 2004 ساخته شده و فقط مولتی پلیر هستش.

SOE غیر از Everquest اين بازیها رو هم ساخته Gods and Heroes:Rome Rising- Planetside-Star Wars Galaxies-Vanguard:Saga of Heroes که همگی MMO هستند اگر هم باور نداری می تونی بری سایت سونی اونجا لیست همه بازی ها رو زده

آقای Ali_Amini
اشتباه کردی یا بیا بگو بله من اشتباه کردم یا اگر هم نمیخوای اینو بگی دیگه هی نیا پست بزنی تا اشتباه اولت رو بپوشونی
با ماست‌مالی کردن موضوع به جایی نمیرسی عزیزه من

SOE بازیهای آنلاین زیادی برای PC ساخته چون بازار آنلاین دست PC هست
حالا چه PS3 بیاد چه PS4 چه PS400 و هرچقدر هم بخش آنلاینشون قوی باشه، بازهم بازار آنلاین دست PC هست پس دلیلی نداره که بازیاشو برای PC منتشر نکنه
این حرف هم خنده‌داره که هر بازی‌ای برای PC منتشر میشه باید برای 360 هم منتشر بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or