The Agency خبر ویژه ی Sony است!؟

James Bond 007

کاربر سایت
چند روز پیش خبری بود از اینکه قراره روز 11 June سونی یه خبر ویژه بده.

حالا Jeremy Dunham یا Makaze-IGN که در قسمت PS3 سایت IGN کار می کنه و آدم شناخته شده ای هم هست گفته که بازی The Agency خبر ویژه ی سونی برای 11 June هست.

ایشون گفته : " بله می دونم این بازی برای PC هم میاد اما در دنیای کنسول و الان که PS3 دنبال Exclusive میگرده خبر اومدن بازی MMO FPS برای کنسول سونی میتونه خبر خوبی باشه.

خب ایشون با اعتباری که تو IGN داره این حرفو زده و بنظر میرسه خیلی هم مطمئنه رو حرفش...باید دید!

آرتورکی از بازی:
the-agency-20070607020539372-000.jpg

By IGN

برای PC میاد و در نهایت برای X360!
یه چیزی تو مایه های UT2007 میشه که میگفتن فقط عنوان مشترک PC هست و PS3.
تا یکی دو ماهه دیگه بیشتر اختصاصی نیست :biggrin1: این جو سازی ها هم معمولا اول سونی راه میندزه!

برای PC میاد و در نهایت برای X360!
یه چیزی تو مایه های UT2007 میشه که میگفتن فقط عنوان مشترک PC هست و PS3.
تا یکی دو ماهه دیگه بیشتر اختصاصی نیست :biggrin1: این جو سازی ها هم معمولا اول سونی راه میندزه!

این بازی ساخت شرکت SOE (sony online entertainment هست و مطمنا اختصاصی ps3 هست

این بازی ساخت شرکت SOE (sony online entertainment هست و مطمنا اختصاصی ps3 هست
قربون تو اي اطلاعات.حتما يکي از مديران بخش سرگمي مايکروسافتي ؟؟؟؟فکر کرديد خونه خاله است بازي رو 360 بياد.
:laughing:
از کی تا حالا Sony Online Entertainment واسه PC عنوان میده بیرون !!!!!!!!! :laughing:
PC یعنی واسه ویندوز،ویندوز هم یعنی مایکروسافت،در نهایت مایکروسافت هم میشه XBOX360! :laughing:
حالا آخرش ما نفهمیدیم شماها اطلاعاتتون خیلی پایینه یا خیلی تعصبی هستین!!

:laughing:
از کی تا حالا Sony Online Entertainment واسه PC عنوان میده بیرون !!!!!!!!! :laughing:
PC یعنی واسه ویندوز،ویندوز هم یعنی مایکروسافت،در نهایت مایکروسافت هم میشه XBOX360! :laughing:
حالا آخرش ما نفهمیدیم شماها اطلاعاتتون خیلی پایینه یا خیلی تعصبی هستین!!
راست میگه بازی مال SOE هست ;)

میدونم عزیز جان،کور نیستم که دیدم ;)
ولی واسم عجیبه SOE چطور میخواد واسه PC بده بیرون! :confused:
فرقی نمیکنه PC یعنی 360...
SOE مگه خودش ناشر نیست ؟

در خبر قبلی اعلام شده بود که چيزی هست که 360 دارها آرزوش رو دارن
يعنی واسه 360 نمياد

PC یعنی واسه ویندوز،ویندوز هم یعنی مایکروسافت،در نهایت مایکروسافت هم میشه XBOX360!
دوست عزيز قصد جسارت ندارم ولي اصلا خودت به اين جملت فكر كردي!! اگه اينجوري باشه بايد عنوانهاي 360 از كامپيوتر هم بيشتر ميشد!!! چون هر بازي كه روي PC بياد روي 360 هم مياد اونوقت بايد سري WOW روي 360 ميامد از همه مهمتر Crysis چون روي PC مياد روي 360 هم مياد !! مگه تمام سيستم عاملهاي مورد نياز براي اجراي يك بازي فقط ويندوز هست يا هر بازي بايد روي Windows نصب بشه
موفق باشيد

در خبر قبلی اعلام شده بود که چيزی هست که 360 دارها آرزوش رو دارنيعنی واسه 360 نمياد
این بازی که سونی اعلام کرده چیز زیاد مالی هم نیست که حداقل ارزش داشته باشه که روش مانور داد.فکر کنم بازی آنلاینی چیزی باشه.(نخوندم دربارش چیزی)

ولی کاری به بازی ندارم من.اصل قضیه چیه که سونی داره واسه Pc بازی منتشر میکنه!!
اولین باره دارم میشنوم!
اگه این همون خبر ویژه ای هست که سونی قرار بوده اعلام کنه.که درسته باید یک عنوان اختصاصی"فقط" واسه Ps3 باشه چون ناشرش سونیه.ولی Pc چیکارست این وسط ؟؟؟
دوست عزيز قصد جسارت ندارم ولي اصلا خودت به اين جملت فكر كردي!! اگه اينجوري باشه بايد عنوانهاي 360 از كامپيوتر هم بيشتر ميشد!!! چون هر بازي كه روي PC بياد روي 360 هم مياد اونوقت بايد سري WOW روي 360 ميامد از همه مهمتر Crysis چون روي PC مياد روي 360 هم مياد !! مگه تمام سيستم عاملهاي مورد نياز براي اجراي يك بازي فقط ويندوز هست يا هر بازي بايد روي Windows نصب بشه
خوب شد گفتی.
من میگم سونی واسه PC بازی نمیسازه.
در هر صورت خیلی از بازیهای 360 با PC مشترکه و امکان این وجود نداره که یه بازی واسه PC و PS3 بیاد ولی برای 360 نیاد.بر عکس این موضوع هم خیلی اتفاق افتاده.

Last edited by a moderator:
Sony چيزي اعلام نکرده .... اين رو همون يارو از IGN گفته ! پس هنوز چيزي رسما اعلام نشده !
خاک تو سر IGN
يعني اينقدر شهورش نميرسه که اين بازي ناشرش سونيه و امکان نداره بياد روي PC !
اومده يک page جدا باز کرده مخصوص اين بازي نسخه PC !! ناشرش هم زده SOE !!! :laughing:
من نميدونم چي بگم اين IGN هم کم کم داره ميره جزء درپيتيا...با اين کارش که اعتبارش پيش من شد صفر.
http://pc.ign.com/articles/794/794691p1.html

سورنا تو که اين خبر رو گذاشتي ديگه چرا ؟!
چرا من هر چي ميگم نميفهمي ؟
اين بازي در يک صورت واسه PC منتشر ميشه که ناشرش تغيير کنه يعني SOE نباشه.که اينم باز امکانش خيلي خيلي کمه.
GS هم که اصلا حرفي از نسخه PC نزده سرچ هم که کردم توي ليستش نبود.

طرفداراي PS3 هم که اينقدر عقلشون نميرسه که سوني واسه PC بازي نميسازه.
اونوقت من بايد بيام اينجا بگم که قضيه از چي قراره و اين بازي فقط واسه PS3 منتشر ميشه و نسخه PC چيزي در کار نيست :laughing: واقا متاسفم براتون که از حق خودتونم نميتونيد دفاع کنيد.

آقای Ali_Amini من نمی دونم اطلاعاتتون درباره این شرکت چقدره ولی این شرکت خیلی وقته داره واسه pc بازی می سازه نمونش هم سری EverQuest هستش مي توني تو gamespot دنبالش بگردی

طرفداراي PS3 هم که اينقدر عقلشون نميرسه که سوني واسه PC بازي نميسازه.
اونوقت من بايد بيام اينجا بگم که قضيه از چي قراره و اين بازي فقط واسه PS3 منتشر ميشه و نسخه PC چيزي در کار نيست واقا متاسفم براتون که از حق خودتونم نميتونيد دفاع کنيد.
بابا مثل اين که شما يه مشکلي دارييييييي.با فن بوي ps3.
بعد مواظب حرف زدنت هم باش.به کسي هم توهين نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or