The Adventures of TinTin: Secret of the Unicorn | PC

developer: Ubisoft Studios
publisher: Ubisoft
genre: action / adventure
platforms: PC - NDS - PSP - PS3 - Wii - 360
release date: November 2011
آبان - آذر 90
play modes: single - co-op
esrb: E

The_Adventures_of_Tintin_-_Secret_of_the_Unicorn.jpg

همانطوری که ممکن است بدانید ,یک کارتون سه بعدی از تن تن و با همین نام و به کارگردانی استیون اسپیلبرگ در حال ساخت است و این بازی نیز تمام سعی خود را کرده که به فیلمش وفادار و نزدیک بماند.

شما در نقش تن تن افسانه ای در این بازی اکشن و ماجراجویانه, راه خود را به سمت یکی از گنجینه های غرق شده می یابید و این درحالیست که شما در این راه پر مخاطره تنها نیستید. سگ سفید و با وفای تن تن یعنی برفی و کاپیتان هادوک نیز با مشتهای آهنینش شما را برای از بین بردن طمعکاران آثار هنری و پرده برداشتن از راز کشتی تک شاخ, همراهی می کنند.

ویژگیها:

- امکان بازی با هر سه شخصیت نامبرده شده به همراه سه شخصیت قابل باز شدن دیگر که هر کدام توانایی ها و شخصیتهای منحصر بخود را دارند.

- دارای بیش از 20 مکان مختلف گرفته شده از فیلم و حتی بیشتر از آن مثل کشتی کاپیتان هادوک, کارابوژان , بیابانهای مهتابی صحرای شمالی و شهر شگفت انگیز بقار.

- امکان بازی هم بصورت تکنفره و هم دونفره بهمراه صحنه های اکشن سکوبازی و شمشیر بازی و حتی پرواز با هواپیما.

- بیش از 20 ساعت! بازی با تنوع بسیار: پرش و دویدن - کنترل هواپیما - اتومبیلرانی- شنا در زیر غارها - شمشیر بازی به سبک شوالیه های قرن 17 - و حل معماهای مختلف

- گرافیکی با کیفیت و کارتونی در راستای فیلم

تصاویر:
tintin_ss3.jpg

tintin_ss2.jpg

tintin_ss5.jpg

tintin_ss4.jpg

tintin_ss1.jpg

• Like
Reactions: VahiD_ST
آخ جوووووووووووووووون!:x:x
من همیشه عاشق تن تن بودم و هستم.بابام و عموم هنوز چندتا از کتاب هاش رو دارن خیلی باحاله خودم هم اسکن کتاب هاش و کارتون هاش رو دارم.:d
خدا کنه بازیش نزنه تو حالم.>:d<
خوشحال شدم چه جور!:d

بازی جالبی در میاد اگه پیتر جکسون خودش مستقیم روی بازی کار کنه
هیچ موقع بازی کینگ کونگ یادم نمیره بین فیلم بازی ها واقعا عنوان عالیی بود

پیتر جکسون؟؟!! :-/
منم وقتی بچه بودم اکثر کتاباشو داشتم... یه دنیایی داشتم با این تن تن...
بازیش رفت تو مایه های نوستالوژیک و .... :d

از بچه ها كسي بازي را گرفته يا نه ؟؟؟
اگه كسي گرفته بياد يه ذره از بازي بگه ببينيم ubi چه كار كرده؟:-/
يه خرابكاري ديگه از ubi يا مثل گذشته هاش يه شاهكار؟؟؟؟

آقا من بازیو گرفتم ولی همون اولین کات سین بازی کرش میکنه ( طبق معمول بازیای یوبی همینن) گرافیکش جالبه لطفا یکی سریع تاپیک مشکلات نصبش رو بزنه چون فکر کنم توی نت هم گشتم همه این مشکل رو داشتن

آقا من بازیو گرفتم ولی همون اولین کات سین بازی کرش میکنه ( طبق معمول بازیای یوبی همینن) گرافیکش جالبه لطفا یکی سریع تاپیک مشکلات نصبش رو بزنه چون فکر کنم توی نت هم گشتم همه این مشکل رو داشتن

تاپیک مشکلات بازی ایجاد شد.
دوستان میتونند مشکلات بازی رو در اونجا پیگیری کنند.
[h=1]The Adventures of TinTin: Secret of the Unicorn | PC (مشکلات نصب، کرک و....)[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or