TGS 2019

JohnnySilverhand

کاربر سایت
tgs.png

شروع: 21 شهریور
پایان: 24 شهریور

در این تاپیک تمامی اخبار ناشرین و سازندگان حاضر در رویداد سالانه tokyo game show 2019 پوشش داده خواهد شد
Sony interactive entertainment

Square Enix

Capcom

Koei Tecmo
SE1.png
کمپانی Square Enix لاین اپ خود را برای این رویداد معرفی کرد باید گفت که در این
لاین اپ هیچ عنوان جدید و یا سورپرایزی مانند final fantasy 16 اما حضور final fantasy vii remake میتواند
برای طرفداران سری راضی کننده باشد

• Dragon Quest X: Ibara no Miko to Horobi no Kami Online (PS4, Switch, Wii U, 3DS, PC) – Mega Theater, Stage​
  • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition (Switch) – Playable, Mega Theater, Stage​
  • Final Fantasy VII Remake (PS4) – Playable, Mega Theater​
  • Final Fantasy XIV Online (PS4, PC, Mac) – Playable, Mega Theater, Stage​
  • Final Fantasy: Brave Exvius (iOS, Android, PC) – Studio​
  • Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition (PS4, Switch, iOS, Android) – Playable, Mega Theater, Stage​
  • Imperial SaGa: Eclipse (PC Browser, Smartphone Browser) – Mega Theater, Stage​
  • Marvel’s Avengers (PS4, Xbox One, PC, Stadia) – Mega Theater, Stage​
  • Octopath Traveler: Champions of the Continent (iOS, Android) – Mega Theater​
  • Romancing SaGa 3 (PS4, Xbox One, Switch, PS Vita, PC, iOS, Android) – Mega Theater, Stage​
  • Romancing SaGa Re: Universe (iOS, Android) – Stage​
  • Star Ocean: First Departure R (PS4, Switch) – Mega Theater, Stage​
  • Trials of Mana (PS4, Switch, PC) – Mega Theater, Stage​
  • Tropico 6 (PS4) – Mega Theater, Studio​
  • War of the Visions: Final Fatnasy Brave Exvius (iOS, Android) – Mega Theater​
Family Game Park

• Dragon Quest Builders 2 (PS4, Switch)​
e-Sports X Stage

• Dragon Quest Rivals (Switch, PC, iOS, Android)​
Miscellaneous

• Final Fantasy Trading Card Game – Studio​
  • Square Enix Goods Shop​
  • Square Enix Music & Publishing​
  • Square Enix Partners​

ds.png

در حال حاضر کمپانی سونی تنها فقط حضور خود را در tokyo game show تایید کرده و چیزی از lineup خود ارائه نداده است
اما این را میدانم که بالااخره قرار است پس از مدت ها پرده از راز گیم پلی عنوان death stranding ساخته hideo kojima برداشته شود
این بخش با اطلاعات بیشتر بروز خواهد شد
آپدیت: سونی در نمایشگاه امسال livestream خواهد داشت و برنامه خود را اعلام کرد
استریم در روزهای 12.14 و 15 سپتامبر پخش خواهد عناوین قابل توجه استریم death stranding . nioh2 و project REsistance هستند(لیست کامل عناوین در اسپویلر)

Sony's Tokyo Game Show Plans Include Live Streamed Presentations on Upcoming Titles

509290_preview.png

شرکت capcom نیز حضور خود را در tgs 2019 با مسابقات street fighter v arcade تایید کرد

آپدیت CAPCOM به صورت رسمی از معرفی عنوان بعدی سری RESIDENT EVIL با رمز project REsistance خبر داد این عنوان در تاریخ 9سپتامبر معرفی و در
TGS قابل بازی خواهد بود

آخرین ویرایش:
PS All-Stars Battle Royale چیزی بود که سونی باید بالاخره سراغش می‌رفت، ولی خیلی بدجور رفت! :D
سازنده‌ی بازی که از ناکجاآباد پیدا شده بود و یه استودیویی بود به نام SuperBot که کلهم همین بازی رو ساخت و بعدش منهدم شد. البته اگه درست یادم باشه یه سری فایتینگ باز خفن هم توی تیمشون بود، ولی باز همچین پروژه‌ای نیاز به یه استودیوی درست حسابی و این‌کاره داره نه چیزی شبیه SuperBot.
من که خودم فقط دموش رو بازی کردم و اون هم در حدی که اصلاً چیزی یادم نیست، ولی شنیدم از نظر گیم‌پلی خیلی هم بد نبوده و جذابیت‌هایی داشته در کنار مشکلات. ولی یه ایراد اساسی به نظرم ظاهر بازی و شکل و شمایلش بود. یه نگاهی به فایتینگ‌های معروف کنیم، اکثراً قیافه‌ی تر و تمیز و خوشگلی دارن و آدم راحت جذبشون میشه. منظورم گرافیک خیلی خفن و افکت‌های پر زرق و برق نیست و بیشتر حالت هنری بازی‌ها رو میگم. مثلاً همین سری Super Smash Bros هر دفعه روی کنسولی میاد که نسبت به کنسول‌های سونی و مایکروسافت ضعیف‌تره، ولی آدم کیف می‌کنه وقتی ظاهر بازی و گرافیک هنری و خوش آب و رنگش رو می‌بینه. برعکس PS All-Stars که از این نظر زیر خط فقر بود! :| گذشته از طراحی کاراکترها که یه جورایی شل و ول بودن (کل بازی به نظرم شل و ول بود! :D)، رنگ‌آمیزیش هم افتضاح بود و انگار انداخته بودنش توی ماشین لباسشویی! یعنی یه حالت بی‌رنگ و ماتی داشت و این رو بذاریم کنار بقیه بخش‌های ظاهری مثل منوهای به‌شدت داغون، باعث می‌شد آدم رو نتونه سریع جذب کنه.
از اون طرف هم با اینکه کلی کاراکتر خوب داشت، چرت و پرت هم زیاد داشت! از Crash و Spyro به عنوان نمادهای PS1 که خبری نبود. از MGS یعنی یکی دیگه از نمادهای پلی‌استیشن هم رایدن رو آورده بودن! lol یا مثلاً به‌جای دانته‌ی کلاسیک، اون یارو جدیده رو گذاشته بودن. دیگه اوج کار هم Big Daddy و Isaac Clarke بودن! :)) یعنی اگه کسی تونست ارتباط اینا با پلی‌استیشن رو بگه، احتمالاً از پس حل کردن معادلات 25 مجهولی هم برمیاد! :D
کلاً همون‌طور که گفتم سونی به داغون‌ترین شکل ممکن سراغ این پروژه رفت، ولی نمی‌دونم چرا بعدش انقدر طول کشیده که نسخه‌ی دومش رو بده. البته نسخه‌ی دوم که نباید بده و کلاً شماره‌ی 2 رو پشت سر تیتر بازی نباید بذاره و یه جوری رفتار کنه که انگار اولین بازی این مدلی هست که منتشر می‌کنه. :D یه همچین بازی‌ای نیاز به استودیوی ماهری مثل کپکام داره؛ استودیویی که هم روابط خوبی با سونی داره و هم از دوران PS1 کلی خاطرات با پلی‌استیشن داشته. انقدر هم خود این استودیو کاراکترهای متنوع داره که حتی شاید بشه به جای PS All-Stars، یه چیزی تو مایه‌های PlayStation vs Capcom درست کرد! سبکش هم مثل Marvel vs Capcom باشه تا بنده بیشتر حال کنم. البته این‌طوری بروبچ عشق سونی ممکنه غیرتی بشن و بگن فقط کاراکتر داخلی می‌خوایم، ولی به‌نظرم بازی جالب و خفنی میشه! :D
بگذریم... این شایعه متأسفانه خیلی درپیت به نظر میرسه و بیشتر بهش میخوره آرزوهای یه بنده خدایی مثل خود ماها باشه تا یه شایعه‌ی معتبر. ولی من همچنان منتظر تولید همچین بازی‌ای هستم و ایشالا زودتر ببینیمش.

بشینید عین آدم اسمش بزنید و ایمان بیارید :دی
این ساکورایی بدبخت 20 سال خون خورد تا یه چیزی به اون عظمت ساخت!! با کلی سازنده ارتباط داشت، یه دقت فراتخیلی ای تو اقتباس شخصیت های مختلف داشت و حتی از Brawl به بعد واسه راحت تر شدن پروسه ساخت، با تیمش آستین بالا زد و کل Hal Laboratory رو ول کرد تا استدیوی خودش رو بزنه که پروسه همکاری با استدیوهای دیگه رو راحت تر کنه

فکر نکنم کپکام هم بتونه از پس همچین چیزی در حد این بشر و تیمش بربیاد :دی

بشینید عین آدم اسمش بزنید و ایمان بیارید :D
این ساکورایی بدبخت 20 سال خون خورد تا یه چیزی به اون عظمت ساخت!! با کلی سازنده ارتباط داشت، یه دقت فراتخیلی ای تو اقتباس شخصیت های مختلف داشت و حتی از Brawl به بعد واسه راحت تر شدن پروسه ساخت، با تیمش آستین بالا زد و کل Hal Laboratory رو ول کرد تا استدیوی خودش رو بزنه که پروسه همکاری با استدیوهای دیگه رو راحت تر کنه

فکر نکنم کپکام هم بتونه از پس همچین چیزی در حد این بشر و تیمش بربیاد :D
در حد SSB که منم فکر نمی‌کنم بتونن بسازن. :دی نه از نظر میانگین امتیازهای عجیبی که داره و نه فروش حیرت‌انگیزش، ولی باز هم اگه مثل آدم روی بازی کار کنن و از حرفه‌ای‌های این سبک کمک بگیرن و تبلیغات خفن سونی هم پشت بازی باشه، میتونه به یکی از بزرگ‌ترین IPهای این صنعت تبدیل بشه. :دی

• Like
Reactions: benjohn and Z-fan
در حد SSB که منم فکر نمی‌کنم بتونن بسازن. :D نه از نظر میانگین امتیازهای عجیبی که داره و نه فروش حیرت‌انگیزش، ولی باز هم اگه مثل آدم روی بازی کار کنن و از حرفه‌ای‌های این سبک کمک بگیرن و تبلیغات خفن سونی هم پشت بازی باشه، میتونه به یکی از بزرگ‌ترین IPهای این صنعت تبدیل بشه. :D

واقعا با Legacy و تاریخچه عظیمی که دارن خیلی عجیبه همچین کاری نمی کنن...
کپکام لعنتی از فونیکس رایت، که وکیله!! فایتر ساخت... نینتندو از یه سگ منشی!!(ایزابل) :دی
سونی قشنگ رو گنج خوابیده با کاراکتراش برای ساختن همچین چیزی
خیلی سر All-Stars خراب کردن... وگرنه الان حتی نسبت به اون موقع هم با توجه به برگشتن کرش و اسپایرو به میادین و کریتوس پدر و آلوی و... کلی شانس شون بیشتره
تازه میتونن مثل اسمش، که به شخصیت های کمرنگ تر مثل Marth از فایر امبلم مجال داد و کلی به سری اش توجه جلب کرد، اینا هم بگیرن با کسایی مثل کازوما کیریو و... شانس بدن و کلی سری شون رو بیشتر مطرح کنن
حالا کلی مونده تا 2021... ولی امیدوارم یه خبری از همچین چیزی بشه تو سال بعد :دی

• Like
Reactions: Dinosaur
فک کنم خلوت‌ترین TGS نسل رو شاهد باشیم...سونی که بیخیال کنفرانس شده، هر خبری هم میاد از TGS ناامیدکنندست...مثل تایید شدن عدم حضور Elden Ring و ...
البته یه Resident Evil داریم که معلوم نیست چیه...
یکی هم Shinsekai: Into The Depth (AKA Deep Down) :D

یادش بخیر...PS All-Stars واسه اون دورانی بود که سونی هنوز داشت ویتا رو ساپورت می‌کرد...منم تازه کنسول رو گرفته بودم و پیرامونش هایپ خیلی جالبی بود...همون دورانی بود که LittleBigPlanet Karting هم عرضه شد...با اینکه بازیای فوق‌العاده‌ای نبودن ولی هر دو بشدت فان بودن.
همیشه هم برام سوال بوده که چرا نسخه جدید از All Stars ندادن...بنظرم اگه درست سرمایه‌گذاری بشه، اینجور بازیا معدن طلاست و همه‌ی فن‌های فرنچایزهای مختلف رو میاره کنار هم.
LBP K که... فاجعه بود! :-"
یعنی خدایی از اون MNR چجوری رسیدن به LBP K خدا میدونه:دی

بخش داستانیش خفن تر بود،چالش بر انگیزتر بود،جذاب تر بود و ...
ساخت و سازش هم باز به نظرم خیلی بهتر از LBP K بود! چقدرم دست ملت تو ساخت کاراکتر باز بود! چقدرم خوب و خفن میساختن! :x (همچنان نمیشه از اون بنده خدایی که وینسنت به اون خفنی ساخته بود یاد نکنم...گرچه نمیدونم کی بود=)) فقط دمش گرم:-" )

از همه اینا مهم تر... LBP K خیلی بی حال بود! اصلا اون حس و هیجان لازم برای ریسینگ رو نداشت! برعکس MNR ! جفتشونم کار یک استودیو بود فکر کنم ولی حرکت عجیبی بود...

MNR فقط یه مشکل اساسی داشت، لودینگ های خفن طولانی...حتی بعل از پچ دادن:-"

نمایش معرفیش هم یکی از معرفی هاییه که تو E3ها خیلی دوست میداشتم! :x

---
سونی علاوه بر ASBR ، یه All-Star Karting هم باید بده:دی
چندوقت پیش استودیو ریمیک CTR گویا گفته بود با کاراکتر انحصاری ساختن مشکلی نداریم! این سونی باید یه حرکتی بزنه جک و رچت و اسلای رو بچپونه تو بازی:)) حتی اگر شده با اکتی توافق کنند CTR رو نسل بعد دوباره منتشر کنند ولی با محتویات اضافه(در حد یه نسخه کامل) از PSجات و انحصاریه PS5 :دی
الان بازیی که ساختن خیلی خوبه...جواب میده چنین حرکتی بزنند:|

چندوقت پیش استودیو ریمیک CTR گویا گفته بود با کاراکتر انحصاری ساختن مشکلی نداریم! این سونی باید یه حرکتی بزنه جک و رچت و اسلای رو بچپونه تو بازی:)) حتی اگر شده با اکتی توافق کنند CTR رو نسل بعد دوباره منتشر کنند ولی با محتویات اضافه(در حد یه نسخه کامل) از PSجات و انحصاریه PS5 :D
الان بازیی که ساختن خیلی خوبه...جواب میده چنین حرکتی بزنند:|
قبول دارم :))))
یه نسخه مخصوص PS5 بزنن، جک و دکستر و راچت و کلنک و اسلای و نک و سک گای رو همراه با پیست‌های اختصاصی‌شون بچپوننن توش!

• Like
Reactions: Akiba
_ TGS کی شروع میشه بچه ها؟

+ 14 شهریور...

* چرا حرف مقت میزنی 21 شهریوره که...

+ [-x[-x[-x[-x[-x

View attachment 115272
اورواچ تایید شد! نسخه بهبود یافته ژنوبلید و دویل می کرای ۲ هم داره میاد سوییچ! یه dlc. هم انگار با نامکو برای اسمش در نظر گرفتن!

و از نظر خودم مهمتر از همه

Divinity: Original Sin 2 surprise launch today for Nintendo Switch, featuring cloud cross saves with Steam

_ TGS کی شروع میشه بچه ها؟

+ 14 شهریور...

* چرا حرف مقت میزنی 21 شهریوره که...

+ [-x[-x[-x[-x[-x

View attachment 115272

عمرا اگه TGS رو هم خفن تر از چیزی باشه که من تو استریم امشب دیدم

همین... اونایی هم که ندیدن و براشون مهم نیس... برن بمیرن تمام :دی

قبل این که برم، برای اینکه درنظر بگیرید من چه چیزی دیدم امشب...
.
.
فقط... فقط فرض کنید یه بازی هست به اسم Smash Ultimate که آهنگ های پرسونا 5، Undertale، بانجو-کازویی و متال گیر سالید توشه... فقط هم آهنگ هاش... به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنید :D

لاین آپ سگا :

Lineup
Tokyo 2020 Olympics Official Games

• Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games (Switch) – Playable, Stage, Trailer, Photo
  • Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game (PS4, Switch) – Playable, Stage, Trailer
  • Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (iOS, Android) – Playable, Trailer
Sega Lineup
  • Fist of the North Star: Legends ReVIVE (iOS, Android) – Stage, Trailer
  • Hatsune Miku: Project Diva MegaMix (Switch) – Playable, Stage, Trailer, Photo
  • Phantasy Star Online 2 (PS4, Switch, PS Vita, PC) – Stage, Goods, Trailer
  • Project Sakura Wars (PS4) – Playable, Stage, Trailer, Goods
  • Sega Ages Series (Switch) – Playable, Stage
  • Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (PS4, Switch, PC) – Playable, Stage, Trailer, Goods
  • Yakuza: Like a Dragon (PS4) – Playable, Stage, Trailer, Photo, Goods
  • Yakuza Online (PC, iOS, Android) – Stage, Trailer
Atlus Lineup
  • 13 Sentinels: Aegis Rim (PS4) – Playable, Stage, Trailer, Photo, Goods
  • Persona 5 Royal (PS4) – Playable, Stage, Trailer, Photo, Goods
Partner Lineup
  • Granblue Fantasy: Versus (PS4) (Cygames) – Stage, Trailer, Photo
  • Harry Potter: Wizards Unite (iOS, Android) (Warner Bros. Interactive Entertainment) – Trailer
  • LEGO Jurassic World (Switch) (Warner Bros. Interactive Entertainment) – Trailer
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (TBA) (Warner Bros. Interactive Entertainment) – Trailer
  • New Guilty Gear (TBA) (Arc System Works) – Stage, Trailer, Photo
  • Shenmue III (PS4) (Deep Silver) – Stage, Trailer, Photo, Goods
  • Star Wars Jedi: The Fallen Order (PS4) (Electronic Arts) – Trailer, Photo
■ Stage Event Live Streams

دریمز چی ؟ اون چی میخواد نشون بده !همون تریلر های مفهومی؟؟؟ جدا ۲۰۱۹ هم تموم شد ، نمی‌خواد این بازی منتشر شه؟؟؟ ۲۰۱۹ چیه نسل تموم شد!
با این وضعیت بوی الرحمن مدیا مولکول به مشام میرسه!

تازه بعد از تیراوی و لیتل بیگ ویتا عاشق کارهاشون شده بودم ! گفتیم این نسل دو سه تا کار جدید ازشون میبینیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or