TGS 2019

JohnnySilverhand

کاربر سایت
tgs.png

شروع: 21 شهریور
پایان: 24 شهریور

در این تاپیک تمامی اخبار ناشرین و سازندگان حاضر در رویداد سالانه tokyo game show 2019 پوشش داده خواهد شد
Sony interactive entertainment

Square Enix

Capcom

Koei Tecmo
SE1.png
کمپانی Square Enix لاین اپ خود را برای این رویداد معرفی کرد باید گفت که در این
لاین اپ هیچ عنوان جدید و یا سورپرایزی مانند final fantasy 16 اما حضور final fantasy vii remake میتواند
برای طرفداران سری راضی کننده باشد

• Dragon Quest X: Ibara no Miko to Horobi no Kami Online (PS4, Switch, Wii U, 3DS, PC) – Mega Theater, Stage​
  • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition (Switch) – Playable, Mega Theater, Stage​
  • Final Fantasy VII Remake (PS4) – Playable, Mega Theater​
  • Final Fantasy XIV Online (PS4, PC, Mac) – Playable, Mega Theater, Stage​
  • Final Fantasy: Brave Exvius (iOS, Android, PC) – Studio​
  • Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition (PS4, Switch, iOS, Android) – Playable, Mega Theater, Stage​
  • Imperial SaGa: Eclipse (PC Browser, Smartphone Browser) – Mega Theater, Stage​
  • Marvel’s Avengers (PS4, Xbox One, PC, Stadia) – Mega Theater, Stage​
  • Octopath Traveler: Champions of the Continent (iOS, Android) – Mega Theater​
  • Romancing SaGa 3 (PS4, Xbox One, Switch, PS Vita, PC, iOS, Android) – Mega Theater, Stage​
  • Romancing SaGa Re: Universe (iOS, Android) – Stage​
  • Star Ocean: First Departure R (PS4, Switch) – Mega Theater, Stage​
  • Trials of Mana (PS4, Switch, PC) – Mega Theater, Stage​
  • Tropico 6 (PS4) – Mega Theater, Studio​
  • War of the Visions: Final Fatnasy Brave Exvius (iOS, Android) – Mega Theater​
Family Game Park

• Dragon Quest Builders 2 (PS4, Switch)​
e-Sports X Stage

• Dragon Quest Rivals (Switch, PC, iOS, Android)​
Miscellaneous

• Final Fantasy Trading Card Game – Studio​
  • Square Enix Goods Shop​
  • Square Enix Music & Publishing​
  • Square Enix Partners​

ds.png

در حال حاضر کمپانی سونی تنها فقط حضور خود را در tokyo game show تایید کرده و چیزی از lineup خود ارائه نداده است
اما این را میدانم که بالااخره قرار است پس از مدت ها پرده از راز گیم پلی عنوان death stranding ساخته hideo kojima برداشته شود
این بخش با اطلاعات بیشتر بروز خواهد شد
آپدیت: سونی در نمایشگاه امسال livestream خواهد داشت و برنامه خود را اعلام کرد
استریم در روزهای 12.14 و 15 سپتامبر پخش خواهد عناوین قابل توجه استریم death stranding . nioh2 و project REsistance هستند(لیست کامل عناوین در اسپویلر)

Sony's Tokyo Game Show Plans Include Live Streamed Presentations on Upcoming Titles

509290_preview.png

شرکت capcom نیز حضور خود را در tgs 2019 با مسابقات street fighter v arcade تایید کرد

آپدیت CAPCOM به صورت رسمی از معرفی عنوان بعدی سری RESIDENT EVIL با رمز project REsistance خبر داد این عنوان در تاریخ 9سپتامبر معرفی و در
TGS قابل بازی خواهد بود

آخرین ویرایش:
کلا قضیه پیچیده ایه! ساکاگوچی هم که از اسکوار رفت و خواست برای خودش کار کنه آنچنان توفیقی نداشت ! داشتن استعداد کافی نیست و باید یه تیم مجرب و پشتوانه مالی و تکنولوژی خوبی هم پشتت داشته باشی!
از طرفی هم طبیعیه اسکوار سبیلش رو چرب کنه به جای اینکه تو استودیو های رقیب ببیندش!
یه نقل قولی هست که از ساکاگوچی پرسیدن کی میتونه فاینالو به روزایه اوجش برگردونه؟ گفته ایتو! بره با ساکاگوچی تیم بشن چی میشه! رویاس البته!:| ابنهمه ساله ساکاگوچی استدیو خودشو داره و ایتو توی اسکوئر مونده!:|

پول مفت میگیره و کاری نمیکنه... زندگی از این زیباتر؟ :p
حالا من که اخبار طرف رو دنبال نمیکنم، ولی شاید آچار فرانسه وار، توی بازی های دیگه ای دخیل باشه...نیست؟ هیچی؟ مطمئنید؟ :D
به جز چند تا اسپشیال تنکس تو بازیای موبایل و یه اسم سوپروازور روی ریمستر فاینال ۱۲! که اونم نمادین بود ! که خاک بر سرشون ! بازی از لحاظ بصری خیلی خوب شده بود ، ولی از بس بازی رو آسون و نوب پسند کرده بودن افتضاح شده بود!

یه نقل قولی هست که از ساکاگوچی پرسیدن کی میتونه فاینالو به روزایه اوجش برگردونه؟ گفته ایتو! بره با ساکاگوچی تیم بشن چی میشه! رویاس البته!:| ابنهمه ساله ساکاگوچی استدیو خودشو داره و ایتو توی اسکوئر مونده!:|

کنجکاو شدم رفتم دیدم تیمشون ۱۷ نفر بیشتر نیست !دیشب هر چی سعی کردم بازی اخرشون ترا بتل رو بگیرم نتونستم ! راهی سراغ دارید!

آخرش هیچ خیری از اسکوار ملعون به هیچ کس نمی‌رسه بحث زیاد طول کشید ، عوضش کنیم !

سه سال گذشت ،. وقتش نشده هیچ خبری از studio zero و بازیاشون project re fantasy بشه! خسته شدیم از بس تو کف موندیم !!!

• Like
Reactions: J. Constantine
خب قضیه جدی شد!
پروژه جدید Resident Evil چند روز دیگه 9 سپتامبر معرفی میشه...گیم‌‌پلی رو هم همین TGS امسال نشون میدن...ژاپنی‌ها هم مثل اینکه میتونن داخل نمایشگاه تجربش کنن!

View attachment 114740

View attachment 114741
همین خبر برای هایپ tgs کافی بود! فقط کاش کپکام به قول خودش سر احیای داینو و اینوموشا هم عمل میکرد!

خب قضیه جدی شد!
پروژه جدید Resident Evil چند روز دیگه 9 سپتامبر معرفی میشه...گیم‌‌پلی رو هم همین TGS امسال نشون میدن...ژاپنی‌ها هم مثل اینکه میتونن داخل نمایشگاه تجربش کنن!

View attachment 114740

View attachment 114741
اه عزیز من هربار میرم کارم انجام بدم یچی میزاری مجبورم میکنی پست اول بروز کنم اون از deep down اینم از RE ای بابا:D:D:D:p
همین خبر برام کافی بود نمایش ds و re همممم این بهترین TGS تمام دوران واسه من>:)

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: FUTURE
خب قضیه جدی شد!

View attachment 114740

View attachment 114741
لعنت بهشون! اول عکس رو دیدم گفتم Resistance جدید!!!!!
بعد دیدم REهه...:|

• Smile
Reactions: FUTURE
I've been told this is a 4v1 MP title, so I guess we'll see if that's true in 11 days.
عجب ضدحالی میشه اگه درست باشه :|
حداقل امیدارم صرفا بخشی از نسخه‌ای باشه که معرفی می‌کنن...نه اینکه کلا مولتی باشه. شانس نداریم Umbrella Corps 2 از آب درمیاد!
تازه عادت کرده بودیم به کپکام فحش ندیم :D:|

عجب ضدحالی میشه اگه درست باشه :|
حداقل امیدارم صرفا بخشی از نسخه‌ای باشه که معرفی می‌کنن...نه اینکه کلا مولتی باشه. شانس نداریم Umbrella Corps 2 از آب درمیاد!
تازه عادت کرده بودیم به کپکام فحش ندیم :D:|
آره واقعا. برای من یکی از هفت گناه کبیره حساب میشه:D
ولی اینو ببین:
http://www.residenteviloutbreak.com/

خیلیا میگن ممکنه نسخه جدید OB باشه (که یه جورایی همخونی داره با مولتی پلیر بودنش)

از اونطرف هم سایت رسمی بازی هست:
http://project-resistance.com/en/

خلاصه اینکه من سطح توقعاتم رو به شدت پایین آوردم:D

پ.ن: کپکام یه نسخه از بازی رو معرفی میکنه و همونجا هم قراره قابل بازی باشه. خلاصه اینکه هر چی که هست، مطمئنا R3make و RE8 نیست:D

اینجور معرفی‌هام خیلی به بازی سینگل بیگ پروداکشن اسم و رسم دار نمی‌خوره. با توییتر و اعلام قبلی و بدون سورپرایز و اینا. تو مایه‌های معرفی چیزایی مثل Apex و فالوت نمیدونم چند. کپکامم که این چند وقته نمایش‌های بازی‌های خوبشو داده به مایکرو و سونی برای مهم‌ترین کنفرانساشون. به هر حال امیدوارم که سینگل باشه.

پ.نِ بی‌ر‌بط: الان که زوده ولی تاریخ ریلیز Elden Ring معلوم بشه راحت‌تر می‌شه گفت تو کدوم نمایشگاه و کنفرانس اولین تریلر BB2 رو می‌بینیم>:) PSX20 شاید>:)

• Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or