Multi Platform Test Drive Unlimited Solar Crown

capsule_616x353.jpg
نسخه جدید بازی پس از سالیان طولانی معرفی شد و در تاریخی نامشخص بازی عرضه خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: KT Racing
ناشر: Nacon
تاریخ عرضه: 31 شهریور 1401 (22 سپتامبر 2022)
پلتفرم(ها): PC, PS4, PS5, X1, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی توسط استودیو KT Racing سازنده بازیهای WRC ساخته خواهد شد.
  • تا کنون 2 خوردرو (Range Rover SVR و Aston Martin DB11) در تریلرهای بازی رویت شده اند.
  • سبک لایف استایل معروف سری همچون کازینوها در بازی حضور خواهد داشت.
  • بازی در هنگ کنگ جریان خواهد داشت.
تریلر(ها)
-----------

عکس(ها)
-----------

test_drive_unlimited_solar_crown_trailer_2.jpg

Last edited by a moderator:
آپدیت فصل پنجم بازی (شروع سال دوم) منتشر شد.

Screenshot 2025-10-30 164450.jpg
با این آپدیت تو کازینو میز پوکر اضافه شده ، ماموریتهای تاکسی ، آپدیت گرافیکی انجین ، امکان فروش ماشینها و چند مدل جدید از ماشینهای جاده ای و مسابقه ای اضافه شده.

توضیحات کاملتر آپدیت Season 5 (از chatgpt):

محتوای جدید​

• اضافه شدن «مأموریت‌های تاکسی» (Taxi Missions): بازیکن باید مسافر بگیرد، او را به نقطه‌ای برساند در زمان مشخص، با رانندگی منظم و بدون برخورد زیاد.
  • اضافه شدن بازی پوکر در کازینو: بازیکنان می‌توانند با ارز درون بازی (Solar Coins) شرط ببندند و جوایزی خاص دریافت کنند از جمله خودروهای انحصاری و آیتم‌های ظاهری.
  • خودروهای جدید و لوکس: از جمله Aston Martin DBS Superleggera، De Tomaso P72، Aston Martin Vantage GT3 و Lamborghini Urus Graphite Capsule.

تغییرات ساختاری و فنی​

• موتور بازی (KT Engine) بهبود یافته: رندرینگ، سایه‌ها، بازتاب آب، زمان روز و شب (day/night cycle) در دو منطقه اصلی بازی (جزیره Ibiza و Hong Kong Island) ارتقاء یافته‌اند.
  • اصلاح اقتصادی بازی: دریافت Solar Coins از مسابقات افزایش یافته است، سیستم «FRIM» (Free Ride Instant Money) بازسازی شده تا با انجام رانندگی آزاد، مأموریت‌ها یا مهارت‌های خاص، XP، Reputation و Solar Pass XP بدهد.
  • امکان فروش خودروها: بازیکن اکنون می‌تواند خودروهایش را بفروشد و قیمت فروش بستگی به کارکرد (مسافت طی شده)، ارتقاءها و گزینه‌های نصب شده دارد.
  • کنترل کروز/محدودکننده سرعت اضافه شده: برای مأموریت‌های تاکسی و رانندگی آزاد، حالت‌هایی چون «حفظ سرعت ثابت» یا «محدودکننده سرعت» وجود دارد.
  • بازطراحی رابط کاربری (UI): منوها، ناوبری، نمایش خودرو و شخصیت بازیکن بهتر شده‌اند؛ دکمه‌ها بازچینی شده و فضای تصویری زیباتر شده است.

نکات زمان‌بندی و دوره​

• فصل پنجم از تاریخ ۲۹ اکتبر ۲۰۲۵ شروع شده است.
  • این فصل حدود ۵ ماه مدت دارد و فصل ششم برای مارس ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.

===============
===============
===============
بعد از انتشار بازی به این نتیجه رسیده بودم که بدترین اتفاقی که برای عنوان فراموش شده ای مثل TDU افتاد این بود که حق مالکیتش بیفته دست Nacon !
یعنی همینکه این آی پی مرده و فراموش شده بود خیلی شرایطش بهتر بود تا اینکه Nacon بخواد اون رو برگردونه.

ولی انصافا با همه گندهایی که زدن و بازی رو تو شرایط 50-40 درصدی و خیلی ناقص منتشر کردن (به طرفدارها بنداز کردن!) ولی همچنان پاش موندن و دارن ویژگیهایی که باید رو بهش برمیگردونن.
البته این جای تشکر که نداره ، وظیفشونه.

همچنان بازی باگ داره ، بخش آفلاینش فعال نیست، با اختلاف یکی از سنگین ترین و بهینه نباش ترین بازیهای حال حاضره (آب روی 4090 و سری 50 رو هم حتی میبره ، کنسولها که بماند) و...
یعنی بازی اونقدر سنگینه که واقعا سر در نمیارم که این بازی چطور روی PS5 معمولی یا از اون بدتر سری اس اجرا میشه و احیانا کسی هم اون رو بخره که بازی کنه.

با این حال به نظرم برای طرفدارها این بهترین خبر ممکنه که همچنان پای بازی موندن و بیخیالش نشدن ، حداقل میشه به آینده امیدوار بود.

Test Drive Unlimited Solar Crown - Official Season 5 Launch Trailer​

امیدوارم تو آپدیتهای امسال امکان خرید خونه هم اضافه بشه و همینطور بالاخره خبری هم برای آفلاین کردن بازی ، سیو و... هم بدن.
بازی رو هم بهینه کنن ، یعنی چی یه بازی ریسینگ AA باید به زور فریم بالای 60 بده ؟
اونهم تازه با کمک DLSS/FSR و...

از وقتی سال 2010 به بازی TDU2 یه دل نه صد دل عاشق شدم با تمام وجودم زندگی کردم اون بازی رو در حال حاضر با اینکه یه عالمه بازی هست که یا بازی نکردم یا پلی دادم گذاشتم توی لیست بک لاگ بازم روی ایکس باکس 360 آوردم دارم بازی میکنم TDU2 رو. قدیما فقط بخاطر این بازی رفتم سریال اورجینال بازی نسخه PC رو خریدم اکانت شارژ کردم و محتوای پولی که برای ماشین های بیشتر و موتورسیکلت بود خرید کردم توی کازینو حسابی حال میکردم گامپرت آپولو رو فقط از طریق کرایه کردن از کلاب میشد سوار شد. همیشه میگفتم اگه نسخه‌ی TDU3 ای بیاد چه میشه! سالها ملت رو الاف کردن هی پروژه عوض کردن اسم عوض کردن دیویلوپر عوض کردن تهش هم شد این! سرنوشت اینا باید یه درس عبرت باشه برای ناشران که بدونن با بعضی پروژه ها نباید ضعیف برخورد کنن!
خیلی میترسم GTA VI هم با این تاخیر خوردناش توی فاز ریلیز ضربه بخوره از همین موضوع. در کل با بعضی چیزا نمیشه شوخی کرد. ما که شرایط استفاده از این بازی رو نداریم چون PC من ساپورت نمیکنه بازیای روز رو‌ از این طرفم ایکس‌باکسم اکانت آفلاینی هست و مناسب این سبک بازیا نیس. همه چیز دست به دست هم داد که بگم عطاشو به لقاش بخشیدم!

• Like
Reactions: m.d.makan
من امروز با کلی شوق و ذوق رفتم دانلودش کردم دوباره (نسخه ایکس باکس سری ایکس) به امید این که خیلی بهتر شده باشه اما خب متاسفانه اولین چیزی که تو بازی دیدم مشکل HDR بود که عملا نمیشه با HDR روشن بازی کرد. 10880.jpg

با خاموش کردن HDR قابل بازی میشه ولی خب حتی اگر گرافیک و وضعیت فریم ریت هم فاکتور بگیریم، بازم همچنان به نظرم کار داره که به صورت کامل قابل بازی بشه. یک سری موارد مثل هوش مصنوعی واقعا بده.
10878.jpg
10882.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or