Terminator : Salvation

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرحله های ماشین بازی(:biggrin1:) و قطاربازیش هم باحال هسش.:biggrin1: ارزش یک بار رفتن رو روی Hard داره.
برهان چرا حالا اینقدر داستان میبافی بگو رو Hard بری 1000 تا GS میده خیلی ارزش داره:دی

برهان چرا حالا اینقدر داستان میبافی بگو رو Hard بری 1000 تا GS میده خیلی ارزش داره:دی
بله محمد لپ مطلب رو گفتش:biggrin1: واقعا به نکته ظریفی اشاره شدش در این پست:biggrin1: کلا بازی خیلی بدی نبودش و از 10 حدود 4 حقش بود. تنوع دشمن ها واقعا بالا بودش:biggrin1: بالا 50 مدل دشمن در بازی بودن:biggrin1:

گرافيكش بد نبود....گيم پليش هم مثلا شبيه Gears of war بود:biggrin1: ولي فقط سيستم كاور گيريش خوب بود و بقيش چرت بود....داستانش مضخرف بود.....باگ هاش كه ديگه قبل شمارش نيست!!....طراحي مراحل واقعا اعصاب خورد كن بود! مثلا تو مرحله اي كه سوار ترن بودي من rpg رو به خود موتورها ميزدم نميتركيدند!!!!! به خاطر همين باگ هاش ديوونه كننده بودن.....:biggrin1:
اچيومنت هاش هم كه ديگه...............:horse:
شما مشکل از سیستمه عزیز نه باگ
در ضمن بازی بسیار روان گرافیک خوب هوش مصنوعی بازی عالی و به طور کل بازی در روند فیلم بیشتر تاکید کرده تا بازی دیگه از یه بازی که از روی فیلم ساختن چه توقعی دارید من این بازی دوبار تموم کردن نمیگم لذت بردم ولی از بازی های هم رده خودش بهتر بود
ارزش یه بار تموم کردن صد در صد داره شک نکنید

سلام
میدونم الآن دارم به دلیل بالا آوردن این تاپیک مورد لطف و مهر شما قرار میگیرم!!
ولی آقا این بازی رو من کلاً فکر کنم تو کمتر از 5 ساعت تموم کردم!!بازی همینقدر یا من نصفه رفتم؟
یه چیزی دیگه اینکه چرا اینقدر فله ای Achievement میده؟با یه دور 10 از 11 تا باز شد و کلاً 120 تا دیگه مونده که نتونستم بگیرم!!
کلاً بازی خیلی معمولی بود ولی در کنار فیلم بد نبود...سازنده ی بدبختش هم که نابود شد!!
GRIN بیچاره:biggrin1:

سلام
میدونم الآن دارم به دلیل بالا آوردن این تاپیک مورد لطف و مهر شما قرار میگیرم!!
ولی آقا این بازی رو من کلاً فکر کنم تو کمتر از 5 ساعت تموم کردم!!بازی همینقدر یا من نصفه رفتم؟
یه چیزی دیگه اینکه چرا اینقدر فله ای Achievement میده؟با یه دور 10 از 11 تا باز شد و کلاً 120 تا دیگه مونده که نتونستم بگیرم!!
کلاً بازی خیلی معمولی بود ولی در کنار فیلم بد نبود...سازنده ی بدبختش هم که نابود شد!!
GRIN بیچاره:biggrin1:

البته با بالا آوردن این تاپیک کار خوبی هم کردید
اونم اینه که با به یاد آوردن این بازی آدم قدر بازیهای دیگه رو میفهمه
و دست از نا شکری بر میداره:biggrin1:

البته با بالا آوردن این تاپیک کار خوبی هم کردید
اونم اینه که با به یاد آوردن این بازی آدم قدر بازیهای دیگه رو میفهمه
و دست از نا شکری بر میداره:biggrin1:
آره خوب ولی از یه فیلم/بازی که فقط جنبه ی تبلیغاتی داره و ماموریتش کمک به اکران با شکوه فیلمه نباید انتظار زیادی داشت...
گرافیک بازی هم به شدت شبیه به Bionic Commando بود:biggrin1:

آره خوب ولی از یه فیلم/بازی که فقط جنبه ی تبلیغاتی داره و ماموریتش کمک به اکران با شکوه فیلمه نباید انتظار زیادی داشت...
محمد دیگه اینقدر هم نمی شه بهشون حق داد چون بازی یه چیزی فراتر از مضخرف بود نمی دونم چه جوری بعضی از دوستان 2:eek: بار تمومش کردن!2 بار:eek::biggrin1:
به نظر م مشکل اصلی توی کمبود وقت بوده چون گرین یه 3-4 تایی بازی با هم داشت اون موقع می ساخت

محمد دیگه اینقدر هم نمی شه بهشون حق داد چون بازی یه چیزی فراتر از مضخرف بود نمی دونم چه جوری بعضی از دوستان 2:eek: بار تمومش کردن!2 بار:eek::biggrin1:
به نظر م مشکل اصلی توی کمبود وقت بوده چون گرین یه 3-4 تایی بازی با هم داشت اون موقع می ساخت
اونایی که دو بار تموم کردن معمولا 2 حالت داشته: 1- می خواستند تمام اچیومنت های بازی رو بگیرن:biggrin1: 2- از سیستم کاورگیری بازی خوششون اومده می خواستند لذت ببرند:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or