دادش آخه نوكرتم...این سایت بروز هست و همه رو میاره!!!نکس میری چیکار:biggrin1::biggrin1:میری پول حروم کنی؟؟:biggrin1:
http://www.baziforoosh.com/
داداش کجا فیلمش شاخ نشده؟ برو لینک imdbش رو نگاه چقدر نمرش بالاست.تازه امروزم میخواد اکران بشه.بیشتر نمره های منتقد ها بالای 8 بوده. 73% بهش نمره کامل 10 رو دادن.اون تریلرایی که دیدم حداقل دیگه بازی متوسط رو به بالایی میزد نمیدونم چرا اینجوری شد !!
البته فیلمش اکران شد مثل اینکه زیاد شاخ نشده این T4 !! فیلمش هم زیاد جالب از اب در نیومده !
ای جیمز کامرون خوشحال ! میری اواتار میسازی نمیگی ترمیناتورتو به فنا دادن![]()
اصلاً:biggrin1:آخر بازی رو بخریم یا نه ؟
برای اینکه کامل اچیومنت هارو بگیریم به Guide نیاز داره ؟
تو نگران نباش من آچیونت هاش رو بلافاصله بعد از تمام کردنش تو سایت میزارمآخر بازی رو بخریم یا نه ؟
برای اینکه کامل اچیومنت هارو بگیریم به Guide نیاز داره ؟

داداش تمام این بازیها که می خوای بگیری احتیاج به 1.6 داره!!!سلام دوستان خوبید یک سوال کلی داشتم نمیدونستم کجا بپرسم باسه همین اینجا خواستم بپرسم
در مورد این قضیه iXtreme 1.6 من روی دستگاهم هیچ ایکسترمی رو نریختم دستگاهم از اون قدیمیاس مدل لانچ 2005 اصلا بهش دست نزدم شنیدم بعضی از بازیها جدیدن اگه بخواد بگیره باید ایکسترم جدید بریزم درسته؟ من شهرستانم میخوام یکسری بازی بگیرم میخواستم ببینم کدومشون احتیاج داره باسه اجرا شدن به این ایکسترم . تا اونار نگیرم از طرفی نمیتونم ایکسترم بریزم رو دستگاهم مگر اینکه ببرمش تهران بعد از کجا بفهمم کدوم بازی باسه اجرا احتیاج به ایکسترم داره یا نه؟
ای لیست بازیهایی که میخوام بگیرم لطفا کمکم کنید
داداش تمام این بازیها که می خوای بگیری احتیاج به 1.6 داره!!!