KHASTE -TANHA
کاربر سایت

خواهش می کنم. نه بابا الان حدود 1 ماه هستش که آچیومنتم روی 43945 مونده:biggrin1: من تو اون بخش دارم فعالیت زیادی می کنم تا مثل تمام سایت اون بخش هم همیشه فعال باشه و خودم هم لذت می برم. فکرهای جدیدی هم دارم که تحریریه باید بررسی کنه. در کل من بازی رو برای لذتش انجام میدم و سعی می کنم وقتی شروعش می کنم آچیومنتاش رو هم در حد توانم بگیرم. موفق باشیدبرهان تو هم که عشق اچیومنت داری !!! :laughing: (شوخی)
ممنون بابت تاپیک خیلی خوب بود . :biggrin1:

اونجا که اون رباط ها که مسلسل دارن میان دو تا که میکشم به سختی ( اگر نسوزم !! ) میرم تو اتاق پشتی که درش قفله نمیدونم چندتا دیگه یه هو از کجا میان !!! 

چطوری باید اونجا رو رد کرد ؟؟؟ :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:فک کنم انقدر بازیش خفنه!!دوستان شما مرحله 3 رو چطور رد کردین ؟؟؟ من وری Easy هم مدام Game Over میشم !!!اونجا که اون رباط ها که مسلسل دارن میان دو تا که میکشم به سختی ( اگر نسوزم !! ) میرم تو اتاق پشتی که درش قفله نمیدونم چندتا دیگه یه هو از کجا میان !!!
چطوری باید اونجا رو رد کرد ؟؟؟ :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
من فوق غیر حرفه ایم !! یه چیت کد نسوز کننده نداره ؟؟؟ بدجورذی رفته رو اعصابم :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
کسی تا مرحله 3 نرفته عزیز! اگرم ترینر بازیو میخوای که گیم اور نشی می تونی بری از سایت Cheathappens.com بگیری.این دوستمون دارن رو 360 بازی میکنن.ترینر کدومه؟؟!!:biggrin1:فک کنم انقدر بازیش خفنه!!کسی تا مرحله 3 نرفته عزیز! اگرم ترینر بازیو میخوای که گیم اور نشی می تونی بری از سایت Cheathappens.com بگیری.
نه دیگه بابا این قدر هم ضایعه نبودش. کاورگیریش باحال بود:biggrin1:این بازی چقدر مسخرس دیروز گرفتم![]()