Terminator : Salvation

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستش میخواستم یه نقد برای بازی بنویسم ولی دیدم حیف وقت که تلف کنم!!!
یه پیشنهاد برای دوستان دارم، کلا بیخیال این بازی بشید، باور کنید که اصلا ارزش خرید نداره
منم دیوونه بودم که فکر میکردم این شماره ترمیناتور باید جالب باشه:eek:

گرافيكش بد نبود....گيم پليش هم مثلا شبيه Gears of war بود:biggrin1: ولي فقط سيستم كاور گيريش خوب بود و بقيش چرت بود....داستانش مضخرف بود.....باگ هاش كه ديگه قبل شمارش نيست!!....طراحي مراحل واقعا اعصاب خورد كن بود! مثلا تو مرحله اي كه سوار ترن بودي من rpg رو به خود موتورها ميزدم نميتركيدند!!!!! به خاطر همين باگ هاش ديوونه كننده بودن.....:biggrin1:
اچيومنت هاش هم كه ديگه...............:horse:

برهان تو هم که عشق اچیومنت داری !!! :laughing: (شوخی)
ممنون بابت تاپیک خیلی خوب بود . :biggrin1:
خواهش می کنم. نه بابا الان حدود 1 ماه هستش که آچیومنتم روی 43945 مونده:biggrin1: من تو اون بخش دارم فعالیت زیادی می کنم تا مثل تمام سایت اون بخش هم همیشه فعال باشه و خودم هم لذت می برم. فکرهای جدیدی هم دارم که تحریریه باید بررسی کنه. در کل من بازی رو برای لذتش انجام میدم و سعی می کنم وقتی شروعش می کنم آچیومنتاش رو هم در حد توانم بگیرم. موفق باشید

دوستان شما مرحله 3 رو چطور رد کردین ؟؟؟ من وری Easy هم مدام Game Over میشم !!! :((:((:((:((:(( اونجا که اون رباط ها که مسلسل دارن میان دو تا که میکشم به سختی ( اگر نسوزم !! ) میرم تو اتاق پشتی که درش قفله نمیدونم چندتا دیگه یه هو از کجا میان !!! :evil::evil::evil::evil: چطوری باید اونجا رو رد کرد ؟؟؟ :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
من فوق غیر حرفه ایم !! یه چیت کد نسوز کننده نداره ؟؟؟ بدجورذی رفته رو اعصابم :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

دوستان شما مرحله 3 رو چطور رد کردین ؟؟؟ من وری Easy هم مدام Game Over میشم !!! :((:((:((:((:(( اونجا که اون رباط ها که مسلسل دارن میان دو تا که میکشم به سختی ( اگر نسوزم !! ) میرم تو اتاق پشتی که درش قفله نمیدونم چندتا دیگه یه هو از کجا میان !!! :evil::evil::evil::evil: چطوری باید اونجا رو رد کرد ؟؟؟ :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
من فوق غیر حرفه ایم !! یه چیت کد نسوز کننده نداره ؟؟؟ بدجورذی رفته رو اعصابم :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
فک کنم انقدر بازیش خفنه!!:eek: کسی تا مرحله 3 نرفته عزیز! اگرم ترینر بازیو میخوای که گیم اور نشی می تونی بری از سایت Cheathappens.com بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or