Terminator : Salvation

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام به u :biggrin1:
این ارم مخصوص فیلم بزرگ ترمیناتوره احترام بگذارید :biggrin1:

terminator-salvation-traile.jpg

ترمیناتور ...

این اسم چه چیزی رو در ذهن شما تداعی می کنه مسما سری فیلم زیبای ترمیناتور به کارگردانی جیمز کامرون عزیز و نقش افرینی ارنولد شوارتزنگر :love:

فیلمی که با اکران شدن نسخه اول و دومش به ترتیب در سالهای 1984 و 1991 تحسین همگان رو بر انگیخت و یک تحول شگرف در سبک اکشن - sci -fi به وجود اورد :smile:
...
حتما میدونید که در نسخه سوم این فیلم موجی از نا امیدی رو به وجود اورد اون هم به خاطر فیلمنامه و کارگردانی ضعیف این اثر بود :sick:
تا اینکه رسما ساخت قسمت چهارم فیلم به کارگردانی McG و بازی کریستین بیل تایید شد و دوباره امید ها رو زنده کرد !!
...
حالا با نزدیک شدن به زمان اکران فیلم که 22 may سال 2009 است شرکت warner bros به عنوان تهیه کننده فیلم سفارش ساخت بازی از روی این فیلم رو به شرکت Grin و Halcyon Games داده تا همزمان با اکران فیلم بازی رو نیز منتشر کنند :smile:

terminator-salvation-the-future-begins-20080523052217644.jpg

باز هم دفاع از اقلیت موجود بر روی کره زمین که انسانها هستن بر عهده فرمانده جان کانره
تا با رشادت های خود نابودگر ها رو از بین ببره !! داستانی که لازم به توضیحش نیست :biggrin1:

بازی ترمیناتور به وسیله موتور نسبتا قوی diesel که در بازی هایی مانند Wanted و Bionic Commando استفاده شده برنامه نویسی شده که از عکس ها و تریلر بازی میشه حدس زد گرافیک قوی داره ! و صد البته این موتور قدرتش رو با بازی مثل bionic commando بیشتر اثبات میکنه !
اونجوری که از تریلر بازی بر میاد بازی در مقاطعی در حالت سوم شخص یا Tps و در مواقعی از بازی به صورت اول شخص یا Fps در میاد که بستگی به نوع دشمنان و سلاح هایی داره که از اون ها استفاده میکنیم !!

همون طور که در عکس ها مشاهده میکنید در بازی قابلیت استفاده از وسایل نقلیه هم گنجانده شده که باعث ایجاد تنوع در مراحل بازی میشه !

لینک برا دیدن عکسا ها در سایز اصلی:blushing: :http://www.xgn.nl/360/screenshots/1581/terminator-salvation/

و در اخر اینکه بازی توسط Warner Bros در may 2009 به بازار عرضه میشه !

سکو ها : 360-Ps3 -Pc - Wii -Ds-psp -Mobile :eek:

با تشکر از دوست عزیزم کسری :love:

موفق باشید :love:

آخرین ویرایش:
ای ول از این بهتر نمیشه دمه همشون گرم امیدوارم فیلمش مثل 2 از آب در بیاد.
من ترمیناتور 2 رو هر ماه یه بار نگاه میکنم. ولی 3ش حالم رو گرفت.

به دوستان پیشنهاد میکنم حتما تریلر بازی رو ببینند.گیم پلی و حالت کاور گیری بازی خیلی شبیه به Geow طراحی شده و جو عالی هم داره .گرافیک هم با توجه به موتور استفاده شده خیلی چشم نوازِ

به دوستان پیشنهاد میکنم حتما تریلر بازی رو ببینند.گیم پلی و حالت کاور گیری بازی خیلی شبیه به Geow طراحی شده و جو عالی هم داره .گرافیک هم با توجه به موتور استفاده شده خیلی چشم نوازِ
همون طور که محمد جان فرمودند بازی تریلر بسیار جذابی داره نشون دهنده ی گیم پلی و حالت های مختلف بازی هست
دوستان میتونن از این لینک تریلر نمایش داده شده در Spike tv show رو ببینن
http://www.xgn.nl/360/stream/6403/

جالب بود. البته با توجه به سوابق غالبا بازی هایی که درباره یک فیلم ساخته می شوند بی نظیر نخواهند شد.

مثل: LOST
آره من هم خوشم اومدش. فقط یک نکته بازی های نه چندان زیادی بودند که از روی فیلم و سریال ساخته شدند و بازی های خوبی از آب در آمدند. در مورد Lost هم امیر جان بازی خیلی خوبی بودش ولی یک سری کمبود ها داشت که باید برطرف میشد. داستانش عالی بود و گرافیک هم بد نبود. در کل من که به این بازی امیدوارم هستم و فکر کنم چیزه خوبی از آب در باید

به نظر من بازیش مالی نمیشه ... :sick: چون :
هر فیلمی که از رو بازی ساخته میشه و هر بازی که از رو فیلم ساخته میشه اشغال از آب در میاد
بله ... ولی بعضی مواقع به ندرت هم از روی فیلم بازی خوبی ساخته میشه یا بلعکس مثل ریدیک .

یه نکته ای وجود داره اونم این هست که بازی حداقل از نظر داستانی ربطی به فیلم نداره و وقایع ما بین T3 و T4 رو بیان میکنه. فکر کنم 2 ماه قبل از وقایع T4 هست. از نظر گیم پلی،گرافیک و مخصوصا صداگذاری و موسیقی هم هیچ چیزی کم نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or