Tenchu Z

osos جان شما به این بازی از 10 چند میدید؟
من فقط نسخه ی اول این بازی رو PS انجام دادم و حالا میخوام بدونم اگه 360 بگیرم این بازی میتونه برای خرید گزینه ی مناسبی باشه یا نه؟

osos جان شما به این بازی از 10 چند میدید؟
من فقط نسخه ی اول این بازی رو PS انجام دادم و حالا میخوام بدونم اگه 360 بگیرم این بازی میتونه برای خرید گزینه ی مناسبی باشه یا نه؟

درود
سپر جون بازی بدی نیست. من که حال کردم. مخفی کاری به معنای واقعی کلمه. هوش مصنوعی خوب. گیم پلی روان. گرافیک متوسط. دیگه چی میخوای از بازی به این سبک:confused:گفتم که تا بازی های بزرگ 360 بیاد، میتونه ما رو سرگرم کنه:p;)

درود
سپر جون بازی بدی نیست. من که حال کردم. مخفی کاری به معنای واقعی کلمه. هوش مصنوعی خوب. گیم پلی روان. گرافیک متوسط. دیگه چی میخوای از بازی به این سبک:confused:گفتم که تا بازی های بزرگ 360 بیاد، میتونه ما رو سرگرم کنه:p;)
osos جان شما که بازی رو بازی کردی زبون بازی ژاپنی هست یا انگلیسی منظورم منوها و زیرنویسهاشه .

به نظر من امتیاز بازی زیاد مهم نیست البته خوب یه دلیل برای خرید یه بازی هست اما باز هم آدم تا بازی رو امتحان نکنه اصلا نمی تونه در مورد بازی قضاوت کنه من خودم یکی از بهترین بازیهای عمرم Punisher هستش که بازی کردم و به قدری این بازی رو دوست دارم که الان دقیقا 3 سال هستش که روی سیستم نصب هستش و الانم هر از چند گاهی بازیش می کنم در صورتی که اگه به سایت Game Spot مراجعه کنید امتیاز بازی 6.5 هستش . پس زیاد به امتیاز توجه نکنید و یه چیزی اینکه کلا نمی دونم چرا Game Spot به بازیهای این سبکی کلا بازیهای با سبک شرقی معمولا امتیازهای خوبی نمیده و خیلی خیلی در این موارد (یعنی بازیهای با تم شرقی ) سختگیر تر از بازیهای دیگه برخورد میکنه و امتیاز میده .

فریدون جان:biggrin1:
نگفتن بازیش انگلیسی هست یا ژاپنی
گفتم them بازی ژاپنی هست
امین جون فکر کنم منظور فریدون جان با پست میلاد جان در مورد منوها و زبون و زیرنویسها و این حرفها بود.

این بازی طرفدارای سری قبل رو راضی میکنه ولی برای کسایی که عشق Gow و Sc و...
هستن و از بازیهای Xbox توقع زیادی دارن ارزش 6 تومن رو نداره
و از نظر من Gamespot امتیاز درستی به بازی داده

سلام.
من چند روز پیش Tenchu Z رو گرفتم و باید بگم که معتادش شدم. راستش اول که دیدم GS بهش 4.9 داده پشیمون شدم. بعدش یادم افتاد که به GS نمیشه اطمینان کرد.
بازی نقص زیاد داره. ولی اگه درست بازی کنین خیلی حال میده. عین یه نینجای واقعی! ظاهر شخصیت بازی رو هر جور بخواین میتونین انتخاب کنین. Stealth Kill هم که دیگه استاده!
من این بازی رو به هر کس که دوست داره جای یه نینجا باشه پیشنهاد میکنم. آخه دلم میسوزه وقتی میبینم GS اینقد کم بهش داده.
تاکید میکنم: این بازی فقط برای کسی خوبه که بخواد درست مثل یه نینجا بازی کنه. وگرنه مسلما ازش خوشتون نمیاد. مشکل GameSpot هم همینه. کسی که بازی رو review کرده از این سبک خوشش نمیاد و بلد هم نیست چطوری اینو بازی کنه.
چاکریم.

سلام.
من چند روز پیش Tenchu Z رو گرفتم و باید بگم که معتادش شدم. راستش اول که دیدم GS بهش 4.9 داده پشیمون شدم. بعدش یادم افتاد که به GS نمیشه اطمینان کرد.
بازی نقص زیاد داره. ولی اگه درست بازی کنین خیلی حال میده. عین یه نینجای واقعی! ظاهر شخصیت بازی رو هر جور بخواین میتونین انتخاب کنین. Stealth Kill هم که دیگه استاده!
من این بازی رو به هر کس که دوست داره جای یه نینجا باشه پیشنهاد میکنم. آخه دلم میسوزه وقتی میبینم GS اینقد کم بهش داده.
تاکید میکنم: این بازی فقط برای کسی خوبه که بخواد درست مثل یه نینجا بازی کنه. وگرنه مسلما ازش خوشتون نمیاد. مشکل GameSpot هم همینه. کسی که بازی رو review کرده از این سبک خوشش نمیاد و بلد هم نیست چطوری اینو بازی کنه.
چاکریم.
مگه بازی خودش تاپیک نداشت که تاپیک زدی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or